-
Re: PiT
-
-
-
Husty, hory ja muzu. IMG_8765.jpg a IMG_8783.jpg povazuju za nejlepsi, pak samozrejme IMG_8839.jpg a IMG_8868.jpg je taky pekna.
Jak sis zvykl na barevne prechodaky? Ja je doma skladuju a ted jsem se je rozhodl prodat, snad vubec jsem je nepouzil.
-
Taky chválím, máš někde nějaké větší povídání?
Osobně se mi nelíbí ta první na této stránce, s tím tabákovým přechoďákem. Jinak luxusní.
Jak jsi táhl výbavu a co všechno jsi měl s sebou?
-
Gargamel:
Farebne prechodaky nemam vobec, ten tabakovy bol dorobeny SWrovo. Kedze farebne idu dorobit v SW, tak ich imho fakt mozes predat...
Marty:
Povidani zatial nemam, ked chces, tak to mozme rozobrat SZ/ICQ/whatever...
Z vybavy som mal hore len 350D+Sigma10-20 s polarizakom. Inak nic (karty a baterku nahradnu). Do buducna ale asi skor splasim nejaku 17-daco. Tych 10-20 bolo fakt polovicu casu citelne malo. Prave tie, co sa pacia Gargamelovi najviac, su 28-135kou na 117 a 100mm...
http://bic.sk/pit/images/110806-14/IMG_8688.jpg
-
Hehe, no ja si pred posledni dovolenou poridil 70-300 a i kdyz jsem nepredpokladal, ze jej budu moc pouzivat, nakonec jsem jim odfotil nadpolovicni vetsinu fotek. Zkratka me zase ruplo v bedne a dal jsem se na detaily... Vychazi mi to v pomeru sirokac 10%, tele 60%, zakladak zbytek (30%). Ale fotky budou tak za rok a pul nejdriv ;-)
-
-