Celkem slusny ale co tim chtel basnik rici ? :) Kde je maji, kdo je ma, ...Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Printable View
Celkem slusny ale co tim chtel basnik rici ? :) Kde je maji, kdo je ma, ...Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Mam je skladem, proto jsem testovalCitace:
Původně odeslal danikd
Jen proč jsem je netaktoval více.
MB Epox 9NDA3+, Freezer 64Pro. Pri 9x300 nestabilní, pri 10*270 oK. chce to lepší MB
chalani pradte mi zdroj do 2000SK na opterona lebo ho musim dnes objednat. myslim e bude stacit 400W.
dik
Radsi vic, hlavni je 12V vetev! Nejlepe delena... Za ty prachy nevim, nejky Fortron Bluestorm ...Citace:
Původně odeslal DRACUL
Ber od radima štěpance tenhleCitace:
Původně odeslal DRACUL
http://www.rsc-computers.cz/akce/atrix.htm
mám ho sám a spokojenost :-)
Parametry good a Spajdre uz neco delej ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
takze mi prave prisli 3 kusky 144 z Anglicka:
OSA144DAA5BN
CABNE 0540BPMW
133837AJ50353 /dalsi 50754 a posledny 50323/.
k testovaniu sa dostanem az zajtra, lebo mi ma prist DFI...
Ma tu niekto nejaky z tychto kuskov???
V CR jich je dost, uvidois sam treba pujdou, treba ne ... ale CABNE 0540 neni obecne zadna slava ... ale treba chytnes jinou "varku" kdyz to mas z Englandu ...Citace:
Původně odeslal salwator
Ty CABNE 0540, co se tu prodavaly, byly vsechny APMW. Ale salwator ma BPMW...tak jsem zvedavej...:-)Citace:
Původně odeslal danikd
Citace:
Původně odeslal Hrady
uaaaa si ma navnadil, som teraz este nedockavejsi jak som bol... ked zajtra nepride ta doska, tak bude zle... :evil:
presne ten som dnes objednal 400W nemal som moc na vyber za tie prachyCitace:
Původně odeslal danikd
dufam ze na optika a x800gto2 to bude stacit alebo nie?
hosi da sa z toho napisu na procaku vycitat v ktorom tyzdny bol vyrobeny??
Tak a je to tu zase, opět můj komp trpí shut-downy, ale jenom při OCed stavu. :evil: Situace je však jiná, jelikož Opterona má už Darth a já jedu na jeho Winchesteru, jen tak pro info Maule, těch 2.6GHz při 1.45V nedám, PC se mi kouše až běda a jakmile rozjedu prime, tak nastává tvrdej shut-down. Na defaultu to šlape v normě. Začíná si to ze mě snad dělat pr*el bo co? Začínám mít opravdu pochybnosti o kvalitě toho Tagana. :evil:
Pujc si nekde kvalitni zdroj, tagan urcite neni spatny ale 430W verzi s EASYconem bych ja osobne neveril.. Kvalitni zdroj je naprosty zaklad :)Citace:
Původně odeslal BeachKEN
To je nějaké divné, já mám parametrově horší zdroj a žádné shutdowny nepozoruju, ani jednou.
priklad: CABNE 0540 APMW....je kus vyrobeny v 40.tydnu 2005Citace:
Původně odeslal XiXi
No jo, ale kde, je fakt, že když jsem měl doma 600W Seasonica asi na týden, nic takového neexistovalo, přitom napětí na větvích je v normě. :evil:Citace:
Původně odeslal neGryk
A meril jsi ho multimetrem, nebo se spolehas na SW typu speedfan apod?Citace:
Původně odeslal BeachKEN
SpeedFan nepoužívám, taky k čemu, že? ;D Data mám přímo z BIOSu a ITE SmartGuardiana, mulťák doma nemám, každopádně napětí má hodnoty jako s tím Seasonicem, ještě by se mohlo jednat o nějakou nakompatibilitu nebo vadnej kousek. :?Citace:
Původně odeslal Zilla
No, tak softwaru a BIOSu nemuzes ani nahodou verit, takze zkus jeste ten multak, ale vsadil bych se, ze budes mit dobry hodnoty. Ten muj Enermax dava i v zatezi fakt pekny cisla, takze zdrojem to zrejme nebude. Jak jsem tu uz psal, podezrival bych teplotu cehokoliv, pameti nebo mozna jeste voltaz, ted jsem videl par zajimavych prispevku typu "deska ve skutecnosti dava CPUcku o 0.5V vic, nez udava v SW nebo nez kolik nastavite v BIOSu"Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Lidicky... pomozte... Prolezl jsem tenhle thread od zacatku az do konce, ale nikde jsem nenasel reseni meho problemu... mam zakladni desku DFI nF4 Ultra Infinity a Opterona 144. V biosu nastavim hodnotu FSB pro CPU na nejakejch 280, a po prebootovani se mi hlasi frrekvence na nejakych 2520MHz. Potud jeste ok, ale v okamziku kdy najedu do windows, tak se mi procesor ve vsech aplikacich hlasi porad jako 1,8~ GHz.
Zkratka a dobre jako "pretocenej" se mi hlasi jenom v biosu a nikde jinde.
Zkousel jsi napr. CPU-Z?Citace:
Původně odeslal Geofre
Prave ze jsem zkousel snad uz uplne vsechno co jsem na webu nasel. Stale stejny. Tj. NICCitace:
Původně odeslal Hrady
A neni problem treba ve zdroji? Treba to neutahne a deska se pri startu resetne do defaultu. Jinak predpokladam, ze mas v biosu vsechno nastaveno dobre...Zkus to treba na 260x9...jestli to bude stejny.Citace:
Původně odeslal Geofre