skontroluj ci mas povolenu "povolit webovym strankam instalaciu softwaru" a skus to jarko otvorit cez subor > otvorit suborCitace:
Původně odeslal [MJK
Printable View
skontroluj ci mas povolenu "povolit webovym strankam instalaciu softwaru" a skus to jarko otvorit cez subor > otvorit suborCitace:
Původně odeslal [MJK
Můj postup k dokonalosti IE5>IE5.5>IE6>Opera>Firefox ;D
no instalace software povolena... ale tak i tak... stejne kdybych dal otevrit souvor tak to nezna soubor jar a ve firefoxu se to stejne otevre v novem okne jako nejake klikyhaky.... ja to jakoze nechapuCitace:
Původně odeslal Moon
u mě >>
na prohlížení -- Opera (je rychlejiší)
na tvorbu -- FF (extensions)
FF->Dokonalost :wink:
prima jako porad psat hlasky typu FF je best a opera je best... ale kdybyste aspon nekomu pomohli to ne.... :roll:
ted jsem preinstaloval na 1.0.3 a dela to stale ???Citace:
Původně odeslal daso
nedela to jenom flash, dela to i takove to okno WMP a tak daleCitace:
Původně odeslal jedik
tohle nechapuCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
tak uz jsem to vyresil... prejmenoval jsem jar na xpi a jede to... 8-)
Muj postup: Netscape 3, Netscape 4, IE4, IE5+Mozilla +/- 1.0, IE6, (uz pred 4 roky) Opera 5, Opera 6, Opera 7, Opera 8Citace:
Původně odeslal XPM
LOL, Opera is the BEST !!!!
Potrebuju zaridit, aby se IE hlasil jako neco jinyho, treba Firefox, nebo Opera. Existuje na to plugin?
FF 1.0.3 pry neni bezpecny, vice zde ...
No ja nevim, ale hlasit tady kazdy bug. Od toho tenhle tred snad neni ne?Citace:
Původně odeslal ctrl_j
Firefox neni bezpecny prohlizec, zadny prohlizec neni bezpecny, Firefox je "pouze" bezpecnejsi prohlizec nez IE. :-)
Co rikate te nove opere 8? jednak me u ni stve ze zabira 85MB v pameti a to mam otevrenou jenom jednu stranku fora... Pak jsem zkousel Voice a teda ze by to bylo naky pohodlny ??? musim to dycky zopakovat tak dvakrat nez pochopi co chci...
Vyhoda je mozna v podpore SVG ale jelikoz to zadny jiny prohlizec plne nepodporuje tak se to na strankach moc nevyskytuje...
Asi zustanu u 7.54 ta mi prijde lepsi, mensi pametove naroky a voice a svg zatim ozelim...
Mozna jsem neco u nove oper nezaznamel, byl bych jedine rad...
PS: ete ke vsemu jsem ted zjistil ze nefungujou stranky CC korektne, zobrazi se spatne menu... Kdyz jsem si chtel stranku u lozit a podivat se cim to je, tak jsem proste v menu nenasel Save as With Images, jak to bylo ve stary opere, ale je tam jenom Save as a tudiz se neulozi obrazky a css :( doufam ze jsem to jenom prehlid jinak se jim ta nova verze fakt nepovedla:(
"save with images as" .. sa nachadza v kontextovom menu (prave tlacitko na sajte..) :!:
Tak to ja mohu rict, ze Opera 8 zere mnohem min pameti, u 7.54 se mi stavalo, ze mi na konci sichty zrala klidne 120 MB, osmicka uz ne. Ono taky zalezi, jak si nastavis pametovou cache.
Opera 8 ma jednu chybicku. Obcas, kdyz se vracim zpet, tak se ta stranka nezobrazi cela, musim pohnout posuvnikem, aby se to refreshlo. Snad to spravi. Jinak je naprosto ok.
btw: pred verzi 8.01 TP1 vas varuju, vyckejte na nakou lepsi verzi
No mě by spíš zajímalo, kdy vyjedou s tou další verzí, která tyhle díry opravuje... Bo to že 1.0.3 obsahuje ty (tuším) dva bugy už je na stránkách czilly asi tak dva měsíce :)Citace:
Původně odeslal howard
1.0.4 uz je na svete. Dokonce i ceska
Nj fakt, člověk to chvíli nekontroluje... :)Citace:
Původně odeslal KtK
to kontroluje sam FF, ne? nahore mas sipecku (nebo ja mam) "critical updates available" ;)Citace:
Prave ze nemam, tohle jsem tam mel do verze 1.0.1 tusim, od 1.0.2 tam zadna sipecka neni ???Citace:
Původně odeslal KtK
je, teda alespon ja ji tam mam :wink:Citace:
Šipečka tam je, dokud ji v nastavení->ostatní->aktualizace software nevypnete.
Vypnutý to nemám a šipečka tam není ???Citace:
Původně odeslal frelichl
jasne ze neni .. teraz som upgradol na 1.0.4 a sipka zmizla :roll: