Citace:
Původně odeslal TYMMY
Taky se mi libil a mluvil jsem s clovekem z fora, ktery ho ma, je s nim spokojeny a cetl jsem hodne dobrych recenzi, ale ten zdroj neni tichy, takze jsem ho nekoupil.
Printable View
Citace:
Původně odeslal TYMMY
Taky se mi libil a mluvil jsem s clovekem z fora, ktery ho ma, je s nim spokojeny a cetl jsem hodne dobrych recenzi, ale ten zdroj neni tichy, takze jsem ho nekoupil.
Hmm plexi - to bude vyslovene dobre odstinenej zdroj ;D
a co toto?
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=NON-164673
//edit info tu http://3rsystem.co.kr/english/produc...wer&idx_num=28
Neviem ktory zobrat dolu do mojej zostavy:
Levicom XAlien Visible Power 500W Black or LC 550W Black.
http://www.info-mods.com/tests_pc_39_p1.html
Momentalne mi to taha Fortron 300W.....
cakam nazory :wink:
2TYMMY: Ty si vybiras samy zajimavy :wink:
LC je dosti "konfliktni" znacka, napsano toho o nich bylo dost, nazory nakvalitu se ruzni, ale nejaka hifi znacka to fakt neni....
Ked mi das prachy na Enermax :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
Ja to chapu, ale na zdroji, desce a par dalsich vecech se proste nesetri pokud chces poradnej system. Zas ena druhou stranu nikdo nerika ze musis utracet za nejlepsi Enermax kdyz na to nemas....
LC byly povestny jak na nich litalo napeti, jak je to dnes se optej nejakeho soucasneho majitele, jak uz jsem rikal, vedla se tady o tom jiz nejedna diskuse, nekde se tady budou poflakovat....
a nebyl by uz lepsi 400W Chill ??? celkove sou na Chill kladne ohlasy, velmi tichy spolehlivy, avsak sou i pripady ze lidi nadavaji na male napeti na 12V vetvi..ovsem nikdu tu zatim nerikal, ze by to melo na neco vliv :) Vzdycky je to v toleranci specifikace ATXCitace:
Původně odeslal TYMMY
Já mám LC a je great 550W napětí drží krutě je celkem tichý... prostě cool zdroj
Mam ho taky a jsem s nim spokojeny a myslim, ze jsou vcelku spokojeny vsichni co ho tady maji. Za ty penize nema ten zdroj konkurenci, i kdyz kdyby byl tizsi tak bych se vubec nezlobil.Citace:
Původně odeslal Ladron
a kde sa do zohnat? K!ller to uz nedovaza...
Tak zkus nugetta ten je ma, myslim, ze i skladem.Citace:
Původně odeslal tomase
Tak sa pridam a mam aj schvalenie dost ludi o dost dobrom pomere cena/vykon ... no hluk nieje jeho dobra stranka (ale je tichsi ako Fortron).Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
Nepetia drzi fakt na jednicku a kable ma tiez dostatocne dlhe aj na tu najvecsiu case. A este ktomu mas peknych 550W ... ktorych by sice asi v plnej zatazi nevydrzal dlho ustat, pretoze ma malinke chladice, ale asi este nikdo netaha so zdroja 550W hmm ? No nekup to za 1200Kc :)
Ahoj, chtel bych koupit tento zdroj: Fortron FSP400-60PN(PF) 400W
tady je blizsi nfo:www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26804
myslite ze bude stacit na mou sestavu uvedenou nize ??
BTW: nic zatim nejni OC..mozna casem :smoke:
Diky moc Flora
d3Flora: projeď tenhle thread a porozhlídni se - za tyhle peníze koupíš imho lepší zdroj :wink:
aha aha diky :)) projedu a uvidim...me se libil primo tenhle, jelikoz ma super vetrani 120mm vetrakem a nejspis nebude tak hlucny ....dobre juknu po jinem :roll:
Existují i jiné, které mají 120mm fan, jsou tiché a za stejnou/podobnou cenu nabízí lepší hodnoty/výkon ;)Citace:
Původně odeslal d3Flora
Tak mi prisel Chill 510W..uz se tesim az bude doma K8N Platinum SLI ... az to zapojim tak vam to schvalne zmerim multimetrem...mam multimetr v nakupni cene 4500 ... takze to bude snad dostatecne presne mereni :) Jsem schvalne zvedav
Už jsem byl na 100% rozhodnutej že koupim Chill 400W, ale kamos do me vrta, proc si pry budu kupovat zdroj s 20pin konektorem do desky, kdyz nove desky jsou uz pro 24pin konektor. Vim, ze existuji redukce,ale je to s ni v pohode?
Nyni mam 20pin konektor, ale rad bych za cas upgradoval, tak nechci hned kupovat novej zdroj. Jede tenhle zdroj v pohode na deskach s 24pin konektorem?
Ještě bych přidal něco k tomu LCčku. Napětí drží parádně, ale s tou hlučností by to mohlo být lepší. Je určitě hlučnější než můj bývalý Fortron 300W. Ale zase na druhou stranu perfektně protahuje vzduch, že nemusím mít vzádu zapnuté žádné další větráčky.
http://www.kmepc.com/B00_products/06.../PZ_300350.htm
350W s 15cm fanem
cena asi 700kc
nemate s nim nekdo zkusenost? - hlucnost atd
na papire vypada pekne...
pocul niekto o zdroji Delux ? Konkretne model Delux DLP 388 . Ma 400 W a stoji 1300 SK . Ale chcel by som vediet aky je - ci to nie je uplny odpad.
Jeden jsem montoval do jednoho kompu a jako tichý je fakt dost, ale skříň ti asi moc neodvětrá, protože nemá skoro žádné otvory které by byly uvnitř skříně...nad procesorem není nic a vzadu je akorát malá mřížka...prostě to odpovídá té ceně...Citace:
Původně odeslal DRTiCZ
takze vzadu ma zhruba takovou mrizku(nasavani) jako ma na strane vyfuku?Citace:
Původně odeslal Anduril
Jj, asi tak nějak...no tichý je, ale je takový moc uzavřený bych řekl...Citace:
Původně odeslal DRTiCZ