Z win si nejsem jistý jestli to jde. Ideální je nabootovat nějaké livko linuxu a smáznout to z něj
Printable View
mno ja to delal normalne prevzetim prav. Musis je prevzit vlastnictvi a pak zmenit opravneni...jde to:)
Jinak sem dneska upgradoval 7057 na RC (7100) a vypada ze to probehlo ok, ted jeste hledam jak odstranit z plochy napis evaluation copy :)
Kdo by měl zájem o CZ MUI do 32bit i 64bit RC1 => PM ;)
http://bordel.kecinzer.cz/windows7cz.png
Kdo chce řešit původ toho MUI, ať to řeší prosím přes PM.....díky
chtěl bych se zeptat, jdou ve win7 nastavit panely nástrojů např. na hořejšek plochy? jako mi to šlo ve win XP? tedka mi nový panel nástrojů zustane jen dole v lište a nezle nikam přetáhnout. diky
Mám takový dojem, že to nejde. Teď jsem to zkoušel a prostě to přetáhnout jinam nejde.
Děkuji adminům za smazání mé zprávy bez vysvětlení. Možná by pro příště bylo vhodné dát do pravidel, že použít slovo "warez" v jakémkoli významu je proti nim a bude se trestat smrtí..
Kurnik chlapi, nepřehánějte to..
Pěkný den
2 Kooca: bylo to smazáno, protože šlo o OT...
Panely nastroju, co tim mas konkretne na mysli?
MikeD: sypu si popel na hlavu...
http://deepxw.blogspot.com/2008/12/r...-20081210.html
použil jsem na 7068, ale mělo by to jít prakticky na jakékoliv verzi
dik,uz sem neco nasel primo pro RC,jen sem to tu zapomnel napsat:)
Můžu se zeptat zasvěcených, jak je to s tím VMWarem, jestli pod Windows 7 RC má již plnou funkčnost (tedy včetně síťařiny)?
Minimalne vmware server zatim porad stejna verze z 31.3.2009, takze tezko, na workstation jsem nekoukal.
EDIT:// Doplnim, tyka se to jen vsech ostatnich modu nez je bridge
Tak pri upgradu KB bankovnictvi profibanka na verzi 1.12 jde profibanka do kopru.
Nova verze nejde ani na B7000.
Zkousel jsem nainstalovat 1.11 a pak dat upgrade na 1.12. Behem patche to padne.
Tak kvuli KB se budu muset vratit k Vistam :-(
Jeste zkusim instalaci primo verze 1.12 z CD, ale to si pro ni budu muset zajit.
Zkusím se poptat jestli se na tom předběžně nejak nepracuje - ale silně pochybuju, neb v KB jsou všude XPčka a o Vistách ještě neslyšeli, takže šance někde pod nulou ;D
Octopuss: Psal jsem jim tam a poslali mi full patch, ne ten, co byl ke stazeni pres profibanku. Ale ani ten nezabere.
Pak uz jen doporucili pouzivat podporovany OS. :-(
Dokonce jsem jim tam posilal logy. Kdyby slo pouzivat puvodni verzi 1.11, tak by mi to stacilo, ale to nejde.
Na tohle existuje snad jedina vhodna reakce, zmenit bankovni ustav.Citace:
Pak uz jen doporucili pouzivat podporovany OS
Jezevec: I o tom jsem uvazoval, ale ne kvuli tomuto problemu :-)
Já se osobně KB nedivím, musíte si uvědomit, že se jedná stále pouze o testovací verzi OS. A jakožto takový se nedoporučuje ke standardnímu používání.
Vždy by jste měli mít i jiný OS. Ale to jsou jen mé úvahy.
Jde spis o to, ze pokud by KB pouzivala "normalni" aplikaci, tak by fungovala bez potizi na jakymkoli OS. A specielne KBcko je primo proslusly tim, ze "proste nefunguje". Napr jejich inetovy bankovnictvi dlouhodobe nefungovalo v nicem jinem nez IE6.
Blackknight: Mne jde spis o to, ze mam ctecku cipove karty jen v NB. A tak si na stolnich Vistach profibanku "neuziju".
Dualboot - Da se pridat do stavajicich W7 dalsi XP?
Nebo se musi nejdriv udelat XP a pres ne W7?