Re: nVidia GeForce 8800GT
Citace:
Původně odeslal
jrk
uff to vypada velice zajimave, kdyz uz ne po funkcni strance, tak minimalne po designove :)
chtelo by to ale nejaky poradny dvouslot (ala 8800gts/x) aby foukal hned teplo ven a ne tyhle rozhanece....
Citace:
Původně odeslal
paik
uff to vypada velice zajimave, kdyz uz ne po funkcni strance, tak minimalne po designove :)
chtelo by to ale nejaky poradny dvouslot (ala 8800gts/x) aby foukal hned teplo ven a ne tyhle rozhanece....
Galaxy prece ma :)
A taky jsem narazil na tohle i kdyz to taky neodvadi teplo ze skrine, tak vypada zajimave, ale nejsem si jisty, jestli pujde i na GT.
http://www.expreview.com/img/review/...tmg_nd5_21.jpg
Expreview
Citace:
Původně odeslal
paik
Oni takovyto chladice nejsou spatny,ale chce to mit dobre odvetravane PC.Me osobne dvousloutove chlazeni nejak moc nelaka,i kdyz to muze byt oreci jen lepsi.
Jinak tenhle chladic vypada fakt zajimave,ale myslim ze jeste zajimavejsi je tento: http://www.thermaltake.com/product/C...2/cl-g0102.asp
Test: http://www.ngohq.com/home.php?page=a...ead&arc_id=134
CZC: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50139
http://www.czechcomputer.cz/czc/prod...le/50139s0.jpg
Bohuzel tento chladic nevykazuje moc zazracny vysledky,cili ja stale zustavam zastance Zalmana VF-900Cu a VF-1000 (:))
EDIT: Zajimavy,tady http://mayhemrb.blog25.fc2.com/blog-entry-7.html DuOrb kupodivu celkem slape pekne - nizky teploty (s 8800GT).
Kazdopadne by me zajimala hlucnost (jelikoz nema regulaci otacek-bohuzel).
EDIT2: Jeste neco,nevedel by nekdo PLS,kde se daji sehnat ty maly pasivky na ty napajeci mosfety co jsou na obrazku vyse (co postoval Masster-88GT Galaxy).Dik moc (celkem by se hodily)
Citace:
Původně odeslal
Masster
A taky jsem narazil na tohle i kdyz to taky neodvadi teplo ze skrine, tak vypada zajimave, ale nejsem si jisty, jestli pujde i na GT.
no ja mam Thermaltake ND1 z evgy 79GS a planuju ho vyzkouset na 88GT, teoreticky by to tam melo vlizt a i to slusne uchladit. Az se ke me konecne nejaka 88GT dostane tak sem postnu fotky jestli je to pouzitelny :)
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Bohuzel tento chladic nevykazuje moc zazracny vysledky,cili ja stale zustavam zastance Zalmana VF-900Cu a VF-1000 (:))
Tak zkus Accelero S1 a hnedka zmenis nazor na Zalmanu VF-900 Cu, ktery se s Accelerem rovnat nemuze :D Jak je na tom VF-1000 si netroufnu odhadnout, ale domnivam se, ze v pomeru cena/vykon bude Accelero urcite lepsi (samozrejme s pridanym 120mm fanem).
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Tak zkus Accelero S1 a hnedka zmenis nazor na Zalmanu VF-900 Cu, ktery se s Accelerem rovnat nemuze :D Jak je na tom VF-1000 si netroufnu odhadnout, ale domnivam se, ze v pomeru cena/vykon bude Accelero urcite lepsi (samozrejme s pridanym 120mm fanem).
Asi bude lepsi,ale ja nevim.Je docela dost velky a asi mi popravde ten Zalman prirostl k srdci... :confused:
Kazdopadne uvidime,grafika jeste neni a navic neni stale 100% jisty zda bude,takze to jeste moc neresim.Kazdopadne se ale pomalu radeji pripravuju co a jak na to vymyslim.
EDIT: Ze se znovu ptam,ale opravdu bych rad vedel jestli je u nas nekde mozny sehnat ty podlouhly pasivky jako je na obrazku vyse (Masster a jeho Galaxy ;)) Moc diky
Me se na tom ZeoThermu libily ty teploty, ty sou fakt husty, planuju neco na moji 8800GTS 640ku, protoze v klidu 65 a zatezi 85 uz me moc nebavi, ale zase, nidky sem s tim problem nemel, hral sem 6 hodin v kuse a pohoda....
hlavne to chce chlazeni ktery pokryje VSECKY dulezity (cti topici) mista na karte stejne dobre nebo lip jak referencni chlazeni (vsechny ty napajeci mofsety apod)
hoši vyrábam,montujem vlastné chladenie pre EN8800GT a možem zatial napísať len tolko že mám v burne 70st oproti 85st na pôvodnom chladení.počítam že sa dostanem v burne na 60-65st za cenu minimalnich nákladou,netreba mi žiadne AC S1 + pasívy.
na všetkom sa pracuje a budem informovať :D
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
No radim říkal že to bude mít vlastní chlazení, takže čekám že to bude ten ježek, uvidíme. Cena kolem těch 6400Kč
no jo jenze je to je porad jako ze to neni potvrzeny. psal jsem mu mejla, ale odpoved byla ve stylu ze neco malo prijde, ale zadny upresneni chlazeni. tak se bojim to objednat no.
nemohl bys to pak zjistit, ktere to jsou ?
EDIT: ta odpoved k chlazeni od R "MSI má pouze referenční, Palit uvidíme v pátek" .....
tak nejak tusim, ze je to jak jsem psal na minuly strance... :o(
Ono to tak už bývá, že dodavatel řekne že tam je to a to a pak ti příjde krabice a je tam úplně jiné chlazení :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Ono to tak už bývá, že dodavatel řekne že tam je to a to a pak ti příjde krabice a je tam úplně jiné chlazení :rolleyes:
ty to budes nejak zjistovat, jake to ma chlazeni ? pokud ano, pisni mi na SZ. diky
Citace:
Původně odeslal
shotocan
hoši vyrábam,montujem vlastné chladenie pre EN8800GT a možem zatial napísať len tolko že mám v burne 70st oproti 85st na pôvodnom chladení.počítam že sa dostanem v burne na 60-65st za cenu minimalnich nákladou,netreba mi žiadne AC S1 + pasívy.
Rozhodne pak napis jak to slape a popr. i nahod fotky (ty budou nejdulezitejsi),at mame my ostatni inspiraci. :) Dulezity jsou hlavne ty mosfety.
Citace:
Původně odeslal
shotocan
no nevim jestli se vyplati neco bastlit abys mel 70°C kdyz S1 stoji 450kc + nejaky fan a pasivy a mas po OC 45°C v zatezi
Citace:
Původně odeslal
Poofy
no nevim jestli se vyplati neco bastlit abys mel 70°C kdyz S1 stoji 450kc + nejaky fan a pasivy a mas po OC 45°C v zatezi
jasne že sa dá kúpiť čokolvek napr.AC S1 atd. ale ono tu nejde ani tak o prašulky,skôr o to že ma baví skúšat max. OC + vymýšlať nejaké výkonnejšie chladenie alebo aspoň dopomôct tomu pôvodnému chladiču s vetračkom aby boli lepšie teploty a tým možnosť vyžšieho OC, a ked nie OC tak aspon stiahnuť tie vysoke teploty v burne ktore su kolo 90st.
Od duveryhodnych zdroju jsem se dozvedel, ze dnes melo prijit do Levi cca 300ks Leadteku (pravdepodobne).... Mam objednano a doufam, ze to nebude kachna :-(
Pality, co dorazily měly pouze referenční chlazení, navíc díky chybě v systému mi došlo o 6ks méně než mělo. Takže uvidíme, co bude příští týden. Příští týden mají dorazit MSI za cca 6200, opět Palit, už ASUS za nové ceny ( cca 5600 ) a nějaké GB
jedna taká otázočka,čo je lepšie taktovať na 8800GT okrem GPU?
shader alebo ram? čo viac prida výkonu grafe
pokud nekdo cekate na 8800GT z Bohemky: http://barbone.cz/index.asp?stiid=68...0HDTV%20PCIE20
tak vas asi zklamu ale karty zatim nejsou, mely by prijit do konce mesice.. vcera je melo objednano 118 lidi a pochybuju ze jich prijde takovy mnozstvi aby to uspokojilo poptavku :rolleyes:.. ten pocet pujde samozrejme mnohem vys
Citace:
Původně odeslal
rombo
pokud nekdo cekate na 8800GT z Bohemky:
http://barbone.cz/index.asp?stiid=68...0HDTV%20PCIE20
tak vas asi zklamu ale karty zatim nejsou, mely by prijit do konce mesice.. vcera je melo objednano 118 lidi a pochybuju ze jich prijde takovy mnozstvi aby to uspokojilo poptavku :rolleyes:.. ten pocet pujde samozrejme mnohem vys
Dik za info, jen nechapu proc to ma Bohemka tak draho, kdyz ostatni GB veci ma za solidni ceny. To uz Radimova cena (cca 5500) je prece jen prijemnejsi.
edit: aha, no nic, oslavu narozenim budu mit stejne az nekdy na konci listopadu/zacatkem prosince a pak se teda uvidi co bude ci nebude skladem.
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Dik za info, jen nechapu proc to ma Bohemka tak draho, kdyz ostatni GB veci ma za solidni ceny. To uz Radimova cena (cca 5500) je prece jen prijemnejsi.
ta cena se zmeni az prijde zbozi, toto je posledni nakupni cena +nejaka ta marze a ta zustava do te doby nez neprijde zbozi za novou cenu kterou nikdo z nas (Bohemky) zatim nezna ;)
Citace:
Původně odeslal
Radim Štěpanec
Pality, co dorazily měly pouze referenční chlazení, navíc díky chybě v systému mi došlo o 6ks méně než mělo. Takže uvidíme, co bude příští týden. Příští týden mají dorazit MSI za cca 6200, opět Palit, už ASUS za nové ceny ( cca 5600 ) a nějaké GB
Budes mit i eVGA a popr. jeste nejaky dalsi vyrobce??Dik
Přiznám se, já jsem spíše fanATIk, moc jsem 8800GT nehlídal, moje chyba. Takže příští týden mají být MSI ( cca 20ks ), Palit ( cca 6ks ), GB a ASUS ( po pár kusech ). No a samozřejmě nějaké 3850 a 3870
Citace:
Původně odeslal
Radim Štěpanec
Přiznám se, já jsem spíše fanATIk, moc jsem 8800GT nehlídal, moje chyba. Takže příští týden mají být MSI ( cca 20ks ), Palit ( cca 6ks ), GB a ASUS ( po pár kusech ). No a samozřejmě nějaké 3850 a 3870
Taaaak a ted babo rad...3870 vs 8800GT. Tech par procent ve vykonu me netrapi, spis hlucnost chlazeni. Stavajici Asus je velmi tichy.
Citace:
Původně odeslal
Radim Štěpanec
diky myslel jsem si to. Jezkove, jsou zase jen marketgovy tah. oni budou , ale buh vi kdy.... grrrr
ASUS
moje OC je zatial 720/1800/2100
idle -54st.
burn -69st. zatial
http://img527.imageshack.us/img527/7...0gtgpuzsd9.jpg