Re: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)
Za x rokov co tu na toto forum chodim sa nenasiel este taky idiot ako alizeeboy, chlapec este asi nedospel do veku, aby vedel ako sa ma spravat a byt vdacny ze sa tu s nim vobec niekto bavi a snazi sa mu pomoct ....uz par prispevkov nizsie som pisal ze ma eho prispevky trosku vytacaju, ale este sa to vystupnovalo :D
2 alizeeboy: Len tak dalej chlapce takto to v zivote daleko dotiahnes ;)
no zda sa ze telce sa zhlukuju. nema zmysel ani moc reagovat. ten s tym uchylnym avatarom napise taku hovadinu... ze ani neviem podakovat ...okrem toho ze je uchylny ma aj maly mazog, vsetko mu z neho vypadava.
oh kriste... vyhrazanie sa bananom, ty si male decko ci co(?) sa zobud clovece. len zabednencovi ako ty to zabrani vo vytvoreni novej registracie.
"pan Dismembered co ti dava opravdu dobrou radu ohledne sebe sameho, tomu bys mel podekovat nejvice."
kriste svata matko... to co je za hovadny kec?! ty si fakt udereny. ten šaško mal na mna akurat len vzdy nezmyselne poznamky od zaciatku. jak velke blbe decko bez vlastneho uvazovania a preto sa mu vsetko pletie.
hlavne tela Dismembered sa absolutne nezmyselne ozvalo(zrejme ho trapi neco ineho), dalsie teliatko prikyvlo(ArAnWe) a ich dvaja muži(uberguru, stano) sa to snazili zachranit, neuvedomujuc si, ze ich argumenty su len vyplod osemdesiat percentnej hlupej populacie do ktorej sa automaticky zaradili.
je zname ze asi 80% na planete tvoria len idioti bez logiky a je jasne ze tato (milenecka)stvorka patri medzi ne. nuš što... laska byva slepa:D :D
tento film, hlavne prvych 5min. na vas uplne sadne -> "Idiocracy" <- urcite si to pozrite. ...no nemyslim ze si z toho aj zoberete ponaucenie a prestanete sa mnozit(sirit dalej svoje hlupe geny).
(zatial som videl len prvych 3:10min)
šlušnučky hlupy stanko, ked ti niekdo natrhne riť, nezabudni mu slusne vysvetlit ze sa to nepatri. a nie aby si sa rozculil, no no, to predsa nesmies. moron
-jb-, moze byt(tvoj posledny post). proti tebe nemam nic a ani proti ostatnym. len reagujem na tych co sa tak bez rozmyslu rozhodli zastat toho šaška. ich IQ=dreveny hupaci koniček.
na slušnosť vam kašlem, som predsa na nete. urcite nebudem slusny ked si nejaky idiot(i) primitivny bude/u vyskakovat.
a mimohodom... ja si velmi rad priznam ked sa mylim, takze ak ma nieco niekdo rozumneho(mozno mi neco uslo)... kludne sklopim usi a aj sa ospravedlnim.
dalej si mozu hlupaci pritakavat len sami. ak zareagujem, tak len na to, co napisal niekto s lepsou logikou. AMEN
Citace:
Původně odeslal
alizeeboy
...
Za prve se zdrz hanlivych terminu proti ostatnim uzivatelum, na tomto foru se to to nenosi. Za druhy si uvedom, ze ohledne zvuku ti radi lide, kteri maji o principech akustiky a konkretne sluchatkach asi preci jen vetsi znalosti, navic ty chces evidentne Tuc Tuc sluchatka a jak jsem to pochopil, chces co "nejvyssi vysky a nejnizsi hloubky" coz se nerovna Hi-fi reprodukci, jak si ji predstavuje vetsina audiofilu ci jen narocnejsich posluchacu.
Tedy pokud chces na tomto foru setrvat, vem si to k srdci, tady se diskutuje slusne a vecne a urazky trpeny nejsou. Pokud chces nekomu nadavat a ptat se na specificke veci, zajimajici asi jen tebe - najdi si jine forum.
Pro mě nemá smysl reagovat, snad jen tolik, že obrázek si může udělat každý, nejen podle postů, ale i podle výšky karmy :)
Díky za podporu kluci, ale nemá to cenu. Jak se tak říká - Chytrému napověz, blbého kopni.
Tady se ale obávám, že by nás zbytečně bolely nohy :-/
Jediny co Ti priteli - co se muze na internetu chovat jak chce - pripomenu jeste jednou, agresi a vulgaritu si vybijej tam odkud ji mas, tady ti k ni nikdo pricinu nezavdal. Peclive sem si procetl vsechny prispevky a nic nez dobre rady ti tu nikdo nedal. Pekne podekuj a muzes zase bezet. co se tyce vyhrozovani. banem. ne nevyhrozuji jen rikam, ze sem ti o nej zazadal a kdybys si snad chtel prijet vylit agresivitu do CR abys vedel kde resp. u koho se mas zastavit.
LOL
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=95817
nemuzu si pomoct ale zda se ze muj oblibeny "serial" o vyberu "spravnych" sluchatek a zk pokracuje ;)
Snaha a touha mit ve sluchatkach co nejvice vysek ma jednoznacne vysvetleni - sluch cloveka, ktery toto pozaduje je jiz znacne (a nenavratne) poskozeny PRILIS hlucnou hudbou. Poskozeni sluchu se zpocatku projevuje nedostatecnym vnimanim vyssich tonu (u stredne poskozenyho sluchu nad 10KHz) a pozdeji i nedoslychavosti. Sice to neni primo ke sluchatkum, ale i tak jsem to musel napsat. Sluchatka nemam rad, presto jsem slysel chvalu na model HD515 a drazsi HD 555.
aha, takze alizeeboy je proste nahluchly :))))
Citace:
Původně odeslal
MadCap
aha, takze alizeeboy je proste nahluchly :))))
OT/ nebo v duchodovem veku, duchodci uz taky vysoky frekvence neslysej / :mweheh: :mweheh: