Re: nVidia GeForce 8800GTX/GTS
Tak grafika došla, i když je karta větší než 1950XTX tak váží přibližně stejně, ten nasávací otvor u větráku je pěkně velký :-)
Nevite, zda jsou nekde testy, jak je ta karta zavisla na vykonu CPU?
(zatim jsem videl testy jen na core2 extreem, nebo fx57)
A celkem by mne zajimalo, jak si grafika vede v porovnani s ostatnima na mene vykonych systemech ( amd 3700 atd...)
Citace:
Původně odeslal
milka
A celkem by mne zajimalo, jak si grafika vede v porovnani s ostatnima na mene vykonych systemech ( amd 3700 atd...)
zalezi co od toho chces,s 3700 zadnej bench dneska netrhnes:( ,jestli na hrani,tak je to v pohode-ono na nejake 19 screenu rozdil moc nepoznas-jestli mas o par FPS min te trapit nemusi.Ale hazet to na nejake semprditko nedo celerona asi neni nejlepsi napad.
Tak od BFG uz mame papíry o přeprave mám to na cestě, behěm tohoto tydne to prijde, nejmpozdeji zacatkem příštího tydne mam skladem. jak GTX tak GTS, pokud nevystaci dalsi jsou u nas do 10dnu.
GTX 17 730 kc - no mozna by se dala usmlouvat naka korunka dolu. Zatim je to predbezna cena, mozna to bude o krapet min, zatim nemame fakturu od BFG.
GTS - 12 721 kc
Mi uz taky dorazila Asus 8800GTX, prijde mi celkem tezka. Co me dostalo, je velikost krabice, tam by se v poho vesla zakladni deska a nejaky bonus k tomu. Skoda, ze ta karta neni pro mne.
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Tak od BFG uz mame papíry o přeprave mám to na cestě, behěm tohoto tydne to prijde, nejmpozdeji zacatkem příštího tydne mam skladem. jak GTX tak GTS, pokud nevystaci dalsi jsou u nas do 10dnu.
GTX 17 730 kc - no mozna by se dala usmlouvat naka korunka dolu. Zatim je to predbezna cena, mozna to bude o krapet min, zatim nemame fakturu od BFG.
GTS - 12 721 kc
v cem je lepsi ta BFG?cenove furt vychazi lip ten asus co je skladem, jinak to jisti GB kterej se da zitra sehnat za 12700 nakup GTX (myslim, ze to byl actebis)
Citace:
Původně odeslal
milka
do 1280x1024 je rozdíl v fps, ale v 1600x1200 už to není cpu bound a fps tam jsou prakticky identické jak s E6600 na default, tak přetaktovanou nad 3 Ghz.
EDIT.: i když tady rozdíl v min.fps je
http://www.driverheaven.net/reviews/...iewx120/36.php
Jinak na www.driverheaven.net je porovnáno GTS a GTX vs X1950CF a výsledky jsou pro NVIDII hodně dobré :)
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Jinak na
www.driverheaven.net je porovnáno GTS a GTX vs X1950CF a výsledky jsou pro NVIDII hodně dobré :)
To je docela velký brutus - škoda, že s rozlišením začínají až na 1600x1200
tak tady maj GTX za 15t,5is,ale je to nejaka POV,nevite nekdo co to je zac?za ty prachy je to luxus,hlavne bez DPH to je za necelych 13koliku:rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
tak tady maj GTX za 15t,5is,ale je to nejaka POV,nevite nekdo co to je zac?za ty prachy je to luxus,hlavne bez DPH to je za necelych 13koliku:rolleyes:
Point of View.
V dnesni dobe uz neexistuje vyrobce, ktery by nestal za nic. Max. je to bez nejakych sluzeb navic, s originalnim chladicem a bez softu. Neni se ceho bat.
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
tolik bude stat za tyden gigabyte tak vydrz
no to ja musim vydrzet do prosince,nez prijedu domu-ono tahat do letadla vodnika a cele PC bez skrine uz samo o sobe vazi a tahle bestie ma snad 2kila:eek: .uz se nemuzu dockat:p
třeba na pixmanii to maj o 2000 Kč dražší ale davaji k tomu 2 hry tady to bude asi bez her
No u Asus je GTI Racing + Ghost Recon - Advanced Warfighter a to nejlepší na závěr 3D Mark 06 :D i s non blacklisted SN :)
A imitace kůže, černé pouzdro na CDčka s logem Asus
Spajdr:budeš kupovat GTS nebo GTX
Citace:
Původně odeslal
Adisis
Spajdr:budeš kupovat GTS nebo GTX
uz ma doma GTX
nemuzu najit info o ohlucnosti eventuelne teplotach....potrebuju neco do relativniho ticha..takze toto jsou dva celkem dulezite udaje..)))
Velky dotaz, nevite KDY nebo JAKE WaterBlocky se pripravuji/jsou na trhu k 8800 serii?
Citace:
Původně odeslal
uberguru
nemuzu najit info o ohlucnosti eventuelne teplotach....potrebuju neco do relativniho ticha..takze toto jsou dva celkem dulezite udaje..)))
Ve 2D módu to naprosto neslyším, skoro jsem se lekl že se větrák ani netočí.
Nemůžu nikde v ovladačích (97.02) najít ukazatel frekvence pamětí a jádra ani teploty.
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Ve 2D módu to naprosto neslyším, skoro jsem se lekl že se větrák ani netočí.
Nemůžu nikde v ovladačích (97.02) najít ukazatel frekvence pamětí a jádra ani teploty.
Coolbits nefungují?
Citace:
Původně odeslal
Haste
Velky dotaz, nevite KDY nebo JAKE WaterBlocky se pripravuji/jsou na trhu k 8800 serii?
BFG ma vlastnu kartu s vodnym chladenim: http://paradise.gizmodo.com/gadgets/...ion-213416.php
http://www.bfgtech.com/8800GTX_768_PCIe_wc.html
Inak WB full, som zatial videl Innovatek http://www.presence-pc.com/image/Wat...-3-1-jpg-.html
Kupit sa da tu, ale za vela love a ktovie co to je zac http://www.ncix.com/products/index.p...e=Danger%20Den
Chjooo proc innovatek nepouziva aspon castecne medene WB. To me prudilo uz na X1900/7900 serii WB. Vim, ze to u vodnika neni to nejdulezitejsi, ale ono to pak i lip vypada :rolleyes:
ježiě ja sem si nevšimnul zajimalo by mě kolik spajdrovy dava v 3Dmarcich