Re: Vista-is that our future?
Citace:
Původně odeslal
Slimák
Takže Aero ti na integ. VGA funguje bez problému?
Tady nejde o to jak je karta pripojena, jestli je na desce nebo zvlast v AGP, PCIE apod, takze to ze je integrovana je uplne jedno.
Jde o to, zdali splnuje podminky, ktere Vista ma, jako PS2.0, WDDM drivery a ja nevim co jeste. keci ma stejne jako ja GMA900 pro kterou bohuzel drivery nejsou, takze Aero nejede, on myslel, ze mu to bezi svizne bez Aera.
Citace:
Původně odeslal
Slimák
Takže Aero ti na integ. VGA funguje bez problému?
Reagoval jsem na to, jak Visty právě chodí BEZ Aera ;)
Mne Mrkvosoft zaslal tuto ponuku:
http://www.windowsmarketplace.com/de....mc_id=0107_53
Hlavne je tam zaujimava moznost zaplatit a stianut si instalacku priamo od nich, cena je na urovni OEM verzii zo shopov, skusal niekto uz takuto moznost?
Takže pánové, kašlu na to, koupim si do domácnosti OEM verzi, nalepim na bednu samolepku, budu mít aktivaci a i aktualizace. Právní formu řešit nebudu. Na krabicovku mám, ale raději si koupím něco od PC nebo k foťáku. Nové PC by mě vyšlo ještě dráž.
Citace:
Původně odeslal
Slimák
Takže pánové, kašlu na to, koupim si do domácnosti OEM verzi, nalepim na bednu samolepku, budu mít aktivaci a i aktualizace. Právní formu řešit nebudu. Na krabicovku mám, ale raději si koupím něco od PC nebo k foťáku. Nové PC by mě vyšlo ještě dráž.
A prodá Ti ji někdo? Jak jsem pochopil, tak CC rozhodně ne... :(
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
A prodá Ti ji někdo? Jak jsem pochopil, tak CC rozhodně ne... :(
To se podá ;)
Máte být studenti a mít to na MSDN AA :D
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Máte být studenti a mít to na MSDN AA :D
muzes byt konkretnejsi?
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
muzes byt konkretnejsi?
Existruje speciální Akademická Aliance s Microsoftem, a většina vysokých škol do té aliance patří. A její studneti mají možnost leáglně stahovat a využívat programy včetně operačního systému Windows Vista Business. Třeba já, či kolega Kecinzer jsme pár hodin po objevení Visty na MSND AA stahovali :) A aby se zabránilo masovému šíření ven s jedním klíčem tak systém každému jeden klíč vygeneruje po stáhnutí. Velice užitečná aliance
Každá vysoká škola (čili campus) má svůj prostor a svůj software...
2Zdenek: Musim se ve skole nekde registrovat abych tam dostal pristup?
Citace:
Původně odeslal
Anduril
2Zdenek: Musim se ve skole nekde registrovat abych tam dostal pristup?
Nejdříve si zjisti jestli u vás ve škole něco takového je a následně kontaktuj emailem správce capmusu, ten ti pak přidelí login a můžeš stahovat.
hele lidi dívám se na amazon a tam mají krabocovou vistu ultimate za dobrej peníz nechce se někdo složit a udělat hromadnou objednávku aby vyšla pošta co nejmíň? já bych do toho šel hned.
to kecinzer: dexter rullez brácho
Citace:
Původně odeslal
BananaYoe
hele lidi dívám se na amazon a tam mají krabocovou vistu ultimate za dobrej peníz nechce se někdo složit a udělat hromadnou objednávku aby vyšla pošta co nejmíň? já bych do toho šel hned.
to kecinzer: dexter rullez brácho
se mnou klido pido pocitej :)
Pochybuju, ze tohle amazon posle, nejdriv si to radsi zjistete ;)
akorát se dívám že ti jarini to z amazonu nepošlou do čr(nečekaně). takže asi nezbívá než obvolat naše americké přátele aby nám pár krabic poslali
A nechcete si přes nějaký shop nechat poslat jen seriové číslo a ISO sehnat kdekoliv na netu, myslím že to bude celkem levné a čísla platí, jak jsem zde již zmiňoval, na všechny jazykové mutace.
No právě na netu nemám nikde jistotu že je to již to finální vydání. Všude jsou samé rádoby RTM a RC2 atd atd. Samožřejmě bych to nejradši udělal tak protože dávat 14k když v USA to stojí 8 se mi fakt nechce přitom těch 8-10k zaplatím bez problémů.
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
A nechcete si přes nějaký shop nechat poslat jen seriové číslo a ISO sehnat kdekoliv na netu, myslím že to bude celkem levné a čísla platí, jak jsem zde již zmiňoval, na všechny jazykové mutace.
lol, kluc ... to si ho rovno vygeneruj, pretoze licencia nie je len kluc ;)
a istotu ze to neni finalne vydanie? to je predsa blbost, nikto ti nemoze predat RTM ani RC2 pokial si to nekupis prepalene z ciny na ebay ....
a kdy teda budou visty oficialne v prodeji u nas ?
CZ verze 1.3.2007
EN už se prodává.
muzete nekdo zkust jestli jede ve vistach dscaler stejne vpohode jako ve WinXP? diky
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Díky za odkaz. Není co řešit a jdu do toho. Otázka je, zda mi CC OEM samostatně prodá
Citace:
Původně odeslal
Slimák
Díky za odkaz. Není co řešit a jdu do toho. Otázka je, zda mi CC OEM samostatně prodá
CC neni jediny obchod v slnecnej sustave ;)
Citace:
Původně odeslal
Slimák
Podobny problem jsem resil v CC pri koupi MS OEM hlodavce. Nastesti mam zivnostak a tak to nebyl sebemensi problem. OEM nesmi prodat koncakovi.