no vic mista to melo, ale proste to porad nebylo ono, mozna na velkym formatu by to bylo lepsi, ale takhle jsem to nejak nemohl dostat do rozumny formy, ctverec se taky nedal, tohle mi prijde jako nejlepsi varianta...
Printable View
no vic mista to melo, ale proste to porad nebylo ono, mozna na velkym formatu by to bylo lepsi, ale takhle jsem to nejak nemohl dostat do rozumny formy, ctverec se taky nedal, tohle mi prijde jako nejlepsi varianta...
nějaký ukázky ČPDH Bouřňák
více tu http://www.wayout.cz/home/cpdh-bourn...erie-od-vince/
motivově se mi to celkem líbí, ale bohužel, je to čb, tudíž tomu chybí jedna věc: zrno ve stylu ilford hp5.
Lubitel II
to už vypadá podstatně líp :p
taky se mi libi, jsou jako z nejakyho hororu :-)
ČP DH Klínovec 09 vzorečky (nemel jsem svuj fotak, takze 30D + 70-200/2,8L)
Tretia dosť dobrá, ostatné ma nejak neoslovili. Na môj vkus sú inak dosť na tesno.
Třetí se mi taky líbí, je i zajímavě osvícená. Jinak taky myslím, že by to chtělo víc místa, nebo spíš širší ohnisko.
Třeba čtvtou nechápu vůbec, jaký je záměr ?
asi jsem zrovna vazl spatne vyber s malo mistem, mam i samo s vice prostoru, jen tam taky nevyniknou detajly. Zadek je namotana prehazka...
Nějaký ty Zimáky ;)
Prva luxus. Druha lubi, len by som volil trochu inu kompo.
Z mě trojka. Ta na mě působí opravdu retro :)
Jednička bez chyby, dvojka jinou kompozici, trojka nelíbí a u čtyřky bych zlehka říznul spodek, aby hrana cesty začínala v rozích... ale jinak taky good... :cool:
Prva a tretia lubia moc. Hlavne prva.
jako pit, jen za me hlavne tretia ;-)
Nechci vypadat, že kopíruju, ale taky ta první :) Ta ke mě promlouvá učitě nejvíc.
Potom kdybych to vzal z druhé strany, tak nejmíň mě z nich oslovuje asi čtvrtá. Portrét sám o sobě docela hezký, ale oproti ostatním je příliš "obyčejný", jestli to tak můžu říct. Dobře, něco dělá i BW provedení (popř. sépie) a čtvercový formát ostatních :) 1,2,3 a 5 se mi líbí všechny.
1. je super
1 za 1 ;-)
diky, ja mam taky nejradsi 1 a 3 :)