Co vim tak jediny seriove vyrabeny je zatim VF700 od zalmanu ... uz se tesim na vodnika ... pak ti ho za 400 prodam :)Citace:
Původně odeslal Michal Korytar
Printable View
Co vim tak jediny seriove vyrabeny je zatim VF700 od zalmanu ... uz se tesim na vodnika ... pak ti ho za 400 prodam :)Citace:
ahoj chci se zeptat je normalni kdyz mi ati conrol panel ukazuje takt pameti 747 a procesoru 621 tyto hodnoty jsou na defaults moc tomu nerozumim u pameti muzu taktovat max.800 a u procesoru 690 mam ovladace cat.5.11 dekuju za odpovedi
V zahraničí jdou ceny X1800 stále dolu a u nás nejsou ani dostupný :sad:
Radeon X1800XT 512MB za $499 = 12500Kč:
http://www.ewiz.com/detail.php?p=AT-1800XT&c=pw
PowerColor nabízí X1800XT se 760MHz jádrem :? Jestli to není překlep, tak má nejrychlejší grafiku na trhu:
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=316319&cks=PRL
ahoj potrebuju jeste jednou poradit mam VGA HIS Excalibur X1800XT, 512MB, Dual DL-DVI, VIVO a kdyz je v klidu tak mam teplotu 70 stupnu chladic jsem sundal dal pastu a porad nic pomuze nejaky jiny chladic treba zalman nebo to mam poslat na reklamaci moc dik
Vyzkoušej 5.12 drivery.
jde o to zdali ti to ukazuje spravne ( zkousel jsi vice ovladacu a merit to treba atitoolem 0.24b10 ? ) a nebo jestli to neni chladicem ... zkusit jiny chladic ... a jakou mas teplotu ve skrini? Mas ji dobre vetranou? Jestli ne tak se ti tam toci teply vzduch a muzes mit chladic treba zlaty - pripadne zkus otevrit skrin ...No a jestli to bude porad tak reklamace ... ale kdyz vime jak to je s dostupnosti techto VGA tak si asi pockas ( ale to je uz vec tveho dodavatele )Citace:
ten program mam kde stahnout jinak teplota cpu je 36 stupnu mam tri vetraky tak tim to asi neni nepocitam ty co jsou na gpu,cpu
No 36 st. v casu neni zrovna malo, ale je fakt kde to co meri ... no ale schvalne zkus otevrit bocnici u casu, nahrat C5.12b a zmerit to ATitoolem 0.24 b10 ktery sezenes tuCitace:
http://www.techpowerup.com/downloads/104
Pak poreferuj ...
PS : BTW co mas za zdroj ?
tak nevim co tam mam delat v tom programu je tam nejakej test artefaktu,ale teplota nikde muzete mi poradit jinak zdroj mam levicom 500w ten co se poziva na tuning pc
jinak mam 0 artifacts pustene 11 minut nevim jak dlouho to mam nechat ten 3d test tam mam 380 FPS a 355 AVG nevim co tam mam dal delat
Citace:
no v preferencich vyberes zalozku temperature monitoring, zapnes to tam a pak se ti v tom hlavnim okne objevy graf s teplotama ... zdroj dobry ...
tak tady je poradi teplot 50 stupnu,10.9A,32%,68 stupnu a 52 stupnu nevim co je ta hlavni teplota
tak mam pocit ze je to na reklamaci new chladic asi nepomuze po dvou minutach hrani mam 95 stupnu
tak to vypada opravdu na reklamaci ... bohuzelCitace:
tak diky za rady dal jsem tam radeona x850xt a teplota v klidu 40 stupnu a pri zatezi 62stupnu tak je to jasny posilam to na reklamaci
tak ti prejeme at ti to rychle vyridi ... no x8500xt ti na tu chvilu bude stacit :)Citace:
diky za prani snad to bude co nejdrive ta x850xt urcite zatim stacit bude ten program atitool je super potom napisu zatim cau
tak jsem ji tam jeste vratil a po zatezi mi to ukazuje 80 a potom to klesne na 58 asi po dvou min.co myslite je to normalni jeste jsem ji rozdelal a dotahnul uz naposled ted mi ukazuje 55
Zkusil jsi Catalyst 5.12?Citace:
jo a kdyz pustim ten test scan for artifacts mi to po 2 min.ukazuje 75 potrebuji uz opravdu naposled poradit co myslite je to normalni nerad bych to poslal a za 3 tydny mi to poslali ze je to v poradku
ne oni uz jsou ati 5.12 mam tam 5.11
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=94631Citace:
Pokud ti ani s Cat5.12 karta nepoběží v základních aplikacích jak má, reklamuj jí.
diky hned to testnu a napisu jo v marku05 mam 8000 budu te se mi zda malo jinak ati tool mi ukazuje takty core 594 a memory 693
tak v klidu mi to ukazuje 55 a po dvou min.hrani need for speed 78 a ted to kleslo na 61 tak co myslite mam to reklamovat nebo to je dobry diky za pomoc
Kvůli teplotě nereklamuj, jádro jako takový by mělo snést 120°C. Pokud je ale karta nestabilní, rozpadá se obraz nebo něco takového, pak by reklamace měla smysl.