:-)
ale je nehratelny, ci co kua?
Printable View
:-)
ale je nehratelny, ci co kua?
Hratelné to je, ale čekal jsem že v tom prvním městě na začátku když si dám viditelnost na max, že to nespadne aspoň pod 30fps, ale to padne nějak snad na 25fps, slabota. A je jedno jaké mám rozlišení, i když je fakt že jsem v 800x600 měl méně než v 1600x1200 AA6x Aniso 16x :lol: asi o 2 fpsCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Problémy v Halo nemají co dělat s grafikou, prostě je to zprasený ...
Urcite? Z toho co som videl to nastavuje tak nanajvys trylinearny filtering na vsetkych texture stages... true trilinear si musi clovek zariadit sam v registroch.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Tak jestli to může vypadat ještě lépe, tak to klobouk dolů.Citace:
Původně odeslal sisi
Spajdr: hele v chrome mě to lítá ve 1152x864 pri max detailech pri 4xAA v lese 30-40 na začátku, dál pak víc, cca. až 50 a ve vnitřních nebo měne rozlehlých prostorách 70-130fps....
no tak dneska jsem dostal od kamaráda zprávu že dostanu ve ST/CT na otestování Saphiera X800Pro, to už se nemohu dočkat, pak nahodím nějaké testy..... 8-) 8-) 8-) :lol: :lol:
Co vlastne chces testovat na konvertovanym, podelanym Engine typu Halo ???? Prd na to !Citace:
Původně odeslal Spajdr
Dej testy FarCry, PainKiller (s cheatem s nemiznoucima mrtvolama = FPS pekne dolu), a to je asi vse, nebot to jsou jedine PLNE DX9 hry ... :-)))
Pak testni to Chrome (to byl dobry napad), Max Payne 2, Sprinter Cell 2, a nejake poradne OpenGL, takze Jedi Knight II, Academy a tak....
Painkiller - pokud da testy s nemiznoucimi mrtvolami, tak to bude vic CPU+RAM limited akorat tipuju, navic asi bude benchmarkovat pomoci c5l1 a tam je jen architektura nebo uz ste nekdo udelali nejaky pekny demo z multiplayera (pak benchmarkovat FRAPSem)?Citace:
Původně odeslal svaca
Max Payne 2 - to bych si rad nechal poradit jak tady benchmarkovat. Myslim, ze zatim neexistuje zadnej benchmark mod jako u Max Payne 1, a vsude se testuje myslim FRAPS + ulozena pozice pred nejakou sekvenci (filmecek), takze s realnou hrou to ma pak spolecny spis zas jen ten engine .. :-(
Edit: Ve Splinter Cell Pandora Tomorrow to benchmarkovani asi taky nebude zrovna easy, protoze zadna moznost timedema jako u prvniho Splinter Cell s patche 1.2b tam zatim neni.
Jinak nevim, proc ho chudaka honite do tolika testu ( a urcite i piratstvi :-) ), protoze snad krome Chrome najdete X800 XT i Pro otestovanej vsema vyse jmenovanejma hrama otestovanej, staci si jen projit par serveru + ted precist jak pomohli Catalyst 4.6 (rage3d) potazmo 4.7 beta (darktweaker) ...
Takze jsem to zkousel odemknout a prd,nejde to ani boha,zkusim jeste ten vodivej lak,zatim jsem tam dal kus dratku a to nefunguje.Takze mam 9600 bodu v 3dmark03.i s pretaktovanim.
Mě by zajímalo co se stane když to někdo odemkne a pipky budou špatný jestli je ještě cesta zpět když to zpátky rozpojim nebo kartička odejde do věčnejch lovišť ???
EDIT: OBR: koukam že ani zvýšení taktu s 3DMarkem moc nehlo čekal bych aspoň přes 10 000
chyba mereni,ja mel v catalystech nastaveno vysoka kvalita a ne vykon.Takze novy vysledek 9860.Ale 10k nepokorim dokud nedam cpu na 2300,ale to potrebuju lepsi pamet,a nebo odemknout ty rourky sakra bojim se ze to nepujde.
nechces testnout jak na tom beha lomac?
Samozřejmě, že je cesta zpět, jen je třeba dělat to podle postupu - návodů je už dost :wink:Citace:
Původně odeslal susman
Proc ho honime, protoze jsme yvedavy! Ne vazne ....Citace:
Původně odeslal Mirek
Ja nebenchmarkuju = nevim, ze ty tituly co jsem napsal nejdou, takze to se omlouvam.
Testy na netu mam projity vsechny prakticky, ale vetsinou se jedna o stare tituly + Far Cry a to je malo, stary tituly me NEZAJIMAJI, ty mi BOZSKY bezi na R9700Pro...
Psal jsem tituly, co jsem videl (kvuli demu nejsem preci pirat) a co mi pripadaly trosku narocny, treba Sprinter Cell2 + vyhlazovani = framerate hodne dolu, tak by me zajimal vysledek na takove karte, nebo treba DeuX2 (ten mi plynule v 1024x978 nebezi ani na R9700Pro ...
Mrtvy v Pain Killer jsou podle me taky na grafiku, protoze se hybou, kdyz okolo (do nich) strilim a pak uz grafule nestiha..... Ani R9700Pro
Myslim, ze krome toho Chrome je fakt v recenzich vsechno:
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...nt/r420-2.html
# 3D First-Person Shooters
* RTCW: Enemy Territory
* Call of Duty
* Unreal Tournament 2003
* Unreal Tournament 2004 Demo
* Halo: Combat Evolved
* Tron 2.0
* Highly Anticipated DX9 Game
* Highly Anticipated DX9 Game 2
* FarCry
* Firestarter
* Painkiller
# Third-Person 3D Shooters and Arcades
* Tom Clancy’s Splinter Cell: Pandora Tomorrow
* Tomb Raider: Angel of Darkness
* Prince of Persia: Sands of Time
* Max Payne 2: The Fall of Max Payne
* Star Wars: Knights of The Old Repubilc
# Simulators
* IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
* Lock On
* X2: The Treat
* F1 Challenge 99-2002
* Colin McRae Rally 04
# 3D Real-Time Strategy Games
* C&C Generals: Zero Hour
# Semi-Synthetic Game Tests
* Final Fantasy XI Official Benchmark 2
* Aquamark3
# Synthetic Benchmarks
* Futuremark 3DMark03 build 340
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044
tady jeste navic:
Homeworld 2
EVE
Jedi Academy
Neverwinter Nights
Tak mi rekni co neni otestovany? ;-)
Jedina nevyhoda, ze to neni s Catalyst 4.7 a ForceWare 61.5x, ale protoze se vysledky zvedly mirne u obou a u ATI spis v syntetickejch testech s mnoha shadery, tak se to furd da brat ...
zda se ze na lomacu je brzda cpu hmm, a fps teda nechutne slabe a na 9800XT i lepsi, chce to jeste vychytat ovladace
EDIT: blbe sem se podival, to neni 9800xt ale gf 6800ultra :-)
nevim ale soucasny trend ati ovladacu je zvlastni, mam takovy pocit ze cim novejsi tim vic zatezujou cpu a pamet
a ako si na to prisiel ??Citace:
Původně odeslal Lukas
pres vietcong ;DCitace:
Původně odeslal Champion
kdo tu hru zna, vi ze u lepsich grafik uz na nich vubec nezalezi, zalezi na cpu a hlavne na fsb (dochazi tam k celkem mohutnym prechodum textur do ram) a vzhledem k tomu ze na mem systemu se uz vys nedostanu, zacal sem testit ovladace a zjistil sem ze do catalystu 3.5 je fps vicemene stejne, ale s novejsimi a novejsimi de dolu a u nejnovejsich muze byt rozdil i 8fps a omegy na 4.4 (myslim ze 4.4) tam bylo 10fps dolu takze jsem z toho vyvodil ze novejsi catalysty uz nak moc saskujou s ram a cpu
ehm... to je vietcongem...Citace:
Původně odeslal Lukas
co, ze na novejsich driverech je mensi fps kdyz na grafarne vubec nezalezi? ;D
Udělej pencil mod, dej GPU na 600, paměti dáš na 1080 v pohodě a není boha abys pak nedal 11000 v 3D Mark 03.Citace:
Původně odeslal OBR
Chrome prubnu zítra, nebyl čas.
No nevim, o Vietcong jsem taky postoval a je to stejna prasarna jako Mafie (ta taky bezi na vsech kartach stejne hnusne) ...Citace:
Původně odeslal Lukas
Jeee, to jsem prehlid !!! xbitlabs samozrejme sleduju, ale tohle mi nejak uniklo !Citace:
Původně odeslal Mirek
Diky Mirku ! :-))))