Přesně, jsou nic moc, za hodně peněz málo muziky.Citace:
Jeste dotaz, co zdroje thermaltake
Printable View
Přesně, jsou nic moc, za hodně peněz málo muziky.Citace:
Jeste dotaz, co zdroje thermaltake
Chill 510W neni rozhodne tak dobry co se tyce davanych hodnot, jako jeho 400W bratricek, ten muzu vrele doporucit, naopak 510W ne, dava fakt ulet hodnoty... :|Citace:
Původně odeslal Mothernorth
Jojo taky jsem si toho vsimnul, ze ta 400 je tak nejak vic bez problemu.Citace:
Původně odeslal Rhapsody
Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
tak koupim ten Chill 400W, uvazoval jsem o tom 510W kvuli aktivnimu FPC...ale nevim jaky je v tom rozdil pro uzivatele, resp. jestli to ma nejakou opravdu vyhodu...
beru zpet :-(
Tie "problemy" s napatim ak su tak su drobne a s tou hlucnostou to je dobre az velmi ... prid a vypocuj .. si ucho vyusis aby si nieco zaregistrovalCitace:
Původně odeslal beerak
TY si to testoval ze placas dva na tri? Hlavne co sa tyka ticha je na tom chill o hodne lepsie ako Fortron s 120 mm ventilatorom (je to asi ako s modom na 3,3V). Co sa tyka hodnoty napatia na vetvach - 400W je na tom velmi dobre --- co sa tyka 510W modelu 12V vetva trosku pokulhava - 12,26V v zatazeni a pod hodnoty.Citace:
Původně odeslal beerak
Neviem ako a cim si to meral takze nabuduce ked placas dva na tri - aspon uved cim si meral a pod.
Nieco ti napisal aj Aragorn vyssie o tom tichu....takze bud odporucam navstevu USNEHO alebo si vymen ost. komponenty, ktore ti vyrabaju hluk.
chlapi boucham se do hlavy :-( :roll: splet sem si to s EC :-(
Fuuu tak to si poriadne vedla slapol :roll: nabuduce si 2x prekontroluj co pises...lebo niekto to zoberie na vedomie a bude povazovat chill za shit :). Nehovorim ze ide o max. najlepsiu znacku zdroja co existuje ale su dost dobre :-)
No jestli jsou dost dobré bych se hádal a za tu cenu.Po přečtení té recenze bych řekl že je to takový průměr.Citace:
Původně odeslal GABO
mal si ho v ruke ? pocul si ho ? pracoval si s pocitacom v ktorom bol namontovany ? alebo tu len siris rozumy z reviews ?
Kamoš ho měl a jak říkám průměrnej zdroj.Ta 400W je celkem dobrá, ale zklamala mě ta 510W(tu měl ten kamoš).A u zdrojů není nejdůležitější ticho.Prostě mě ten zdroj nesedí viz. stabilita napětí.A ta cena taky není odpovídající.Citace:
Původně odeslal SajmoN
Stane se no :oops: Byl by sem prisahal, ze jsem to cetl o Chillu :oops:Citace:
Původně odeslal GABO
Ta recenzia na tom danskom servery je trosku mimo ale nevadi...ja sa riadim vlastnymi skusenostami a nie tym co je niekde v review...viac krat sa mi stalo ze nieco niekde zrecenzovali a ohodnotili zle - potom sa mi to dostalo pod moje tlapy a dopadlo to velmi dobre napr. AC Silentium 1 skrinka (to co napisali na BIT-TECHu na nu - je imho dost somarina a neviem ci preto ze AC nepodplatil ...ale to necham tak). Proste vlastna skusenost..Citace:
Původně odeslal Mothernorth
Dalsia vec a nebudem ju opakovat dookola pretoze si tu pripadam ako medzi bandou neskusenych - ak uz pises ze si ten zdroj a napetia videl u kamarata, kamaratky UPRESNI cim ste to merali a ako ste to merali. Pretoze nazretie do nejakeho monitorovacieho programu a nasledne posudzovanie stability vetiev zdroja je dost jemne povedane na PRD.
Ako som uz pisal par stran dozadu - maximalne co vydam zo svojho CPU je tusim 2450 MHz pri 1,775-1,8V, grafiku mam Radeona 9800 taktnuteho na 435 Mhz jadro, 2x pevny disk, 2x katoda, 2x CD mechaniky, audigy2, 2x sietovka, 3x80mm ventilator (1x7V, 1x5V,3 je OFF). Po zatazeni a zmerani multimetrom!! mam na +5V 4,91V +12V 12,19V voltaz CPU to drzi stabilne maximalne klesne z 1,8 na 1,79V (to sa uz nemeralo multakom samozrejme).
Ak tak si este precitaj tuto stranu http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...=asc&start=285
Neviem o com kedze zdroj je jeden z tych najlepsich co mi presli pod rukami - samozrejme nie je to TOP produkt ala ENERMAX top zdroj...ale za vybavu (flexo), ticho a vykon aky ma + ta cena je to velmi velmi dobra kupa.
Tak premyslim take o jinem zdroji. Tak jaky Chill, Antec, nebo Enermax?
Gabovo kolisani na cpu se mi moc libi, ale zrejme je to temi kondiky.
Podla toho kolko mas penazi. Ked mas moc tak Enermax, ked nie tak Chill.Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Pokud mas moznost vzit Anteca, tak bych se nerozmyslel ;)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Tak seru na 400W a idu do Chill 510W :) uz je to jasne...za ten odkaz moc dik, ty prispevky jsem doposud necetl, myslel jsem ze ma fakt nizke hodnoty 12V, ale tam jasne ukazuje ze je v pohodeCitace:
Původně odeslal GABO
Ma nekdo zkusenost s KME serii PZ? Pouziva originalni system odsavani horkyho vzduchu. Informace zde http://www.kmepc.com/B00_products/06.../PZ_300350.htm
Prodava se kolem 650Kc s dani.
DC Output : +5V - 35A, +3.3V - 27A, +12V - 18A, -12V - 0.8A, -5V - 0.5A
Uvazuju o necem v tyhle cenovy kategorii (350W, cena 600-800Kc)
Tehle 30 stran dohadu jsem prosel, ale vetsinou se doporucuje neco drazsiho nebo se tady nadava na EC ;D
Diky za radu.
Kupil som zdroj Eurocase 300W. Podla ofic specifikacie existuje zdroj s oznacenim EC300X pricom je to v2.01 a mam mat 11A na 12V vetve. Moj
zdroj ma oznacene EC300X1 a v 2.03 a na stitku ma napisane 16A na 12V vetve co mi pride dost vela (ostatne ECcka to maju pri 400W a vyssie).
Na nete sa mi informacie o tomto nepodarilo najst.
Druha vec. Utiahne mi tento moj zdroj zostavu co mam v podpise (vymena Cou za a64sckt939 3000+ a MB abit3rdeye) ?? CD-ROM mam externy(aj napajanie)
[skor ide o ten prvy problem]
diki
těch 16A na 12V zas tak vela není, skoro bych si typnul, že ti to ten zdroj neutáhne - a jestli jo, tak jen krátkodobě a bez možnosti pořádnýho ocCitace:
Původně odeslal tomase
Skoda penazi. 300W shit aby to vsetko utiahol... pochybujem, skus.Citace:
Původně odeslal tomase
A dobre si odloz zarucaky, ked ti to vsetko odpali...
Resil jsem dilema jakej zdroj do novyho kompu a fakt jsem nevedel, tak jsem udelal pokus a rozhoupal se pro novyho Revolteca Chromus :arrow: http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2211
Fakt musim rict yum yum. Bez zateze krasne tichej, (a tim myslim TICHEJ, skoro jako Fortron zapojenej na 3.3V) se zatezi poradne nevim, nemam ho na moc husty sestave (zatim), ma perfektne dlouhy kabely, zadnej bigtower neni problem, rekl bych, ze ma az nadbytek konektoru :-)
Moc fajn provedeny flexo (trosku pruhledny, ale pohoda), leskne se jak psi lejno, ;D ze na nej clovek ma tendenci smatat jenom v rukavickach, ma svitici ON/OFF switch (no dobre. to si mohli odpustit, ale stejne to neni videt) a ZATIM me nenapada co bych mu tak moc vytknul.... Snad jenom ze je opravdu ale opravdu heavy, az jsem mel strach, ze ho budu muset ve skrini fakt dobre uchytit, ale kupodivu klidek, nic se nelame, nezatezuje.... Chce to taky ale dobrej case, ze ano :wink:
Napeti drzi moc fajn, kdyz rozjedu Prime a zapnu Autozapalovac co zere z 12V vetve neco okolo 10A tak spadne napeti o 0.28V na 12.10V a to je velka pohoda, to Fortron 350W moc nedaval ani po Volt modu. Holt 25A je 25A 8-)
Dle nejruznejsich reviews (napr. http://www.alltests.de/hardware/revi...romus450_1.php ) nema delene vetve, ale to me moc nelakuje, jak moc mi to bude vadit uvidime az na nej povesim A64 nebo PM....
zdroj som kupoval na zostavu co mam teraz a na to fpohode staci...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Levicom XAlien Visible Power 500W Black
Docela sa mi pozdava tento zdroj. Nemate s nim skusenosti ???
Test Alien vs Enermax... http://www.teccentral.de/artikel/artikel_266_s7.html
http://www.jsc-computers.cz/images/NELE_007_1k.jpg
# 500 Watt
# 3,3 V: 28A
# 5,0 V: 30A
# 12,0 V: 34A
# -5 V: 0,3A
# -12 V: 0,8A
# 5Vsb: 2,0A