pouzivam ICQ verzi 2003a
Printable View
pouzivam ICQ verzi 2003a
Je nam ovsem zrejme, ze pisatel dotazu myslel program ICQ200x, ze ano? Casto lide pisou ICQ a pritom nemysli sit ICQ, ale konkretni program (icq klienta). Stejne tak jako plno lidi si mysli, ze internet je ta modra ikonka 'e'. Je potreba tyto veci rozlisovat.
Ale odpoved - ja nevim. Prece to nemuze byt tak blby program, aby to nemel nekde v nastaveni, ne?
Mohl bys nahodit screen?Citace:
Původně odeslal comm
EDIT: Tak nic, uz to mam ;D http://miranda-im.org/download/files...5-tweecons.jpg Je to ono?
Kdyz uz se tady resi i tohle, tak jake pouzivate smajly? Ja mam pdsf
Ja pouzivam smajliky z meho oblibeneho Trillianu Trillian2Pro16x16Smileys 1.2 :-) (a zvuky taky).Citace:
Původně odeslal Masster
ale stejně je na hov.no jaký máš smajly když ostatní co mají třeba icq-shit klienta je neviděj :?
No a co? Ja se mam zatezovat tim, ze si budu pamatovat u vsech lidi, co pouzivaj za klienta, jestli tam maj smajliky, jaky maj pluginy....tuuudle nuuudle. Pisu smajliky jaky me napadne a kdyz nekdo nejaky nezna, tak se me zepta a ja mu to vysvetlim.Citace:
Původně odeslal sebad
no jakýho používají klienta v mirandě vidíš,ale když si dám nějaký speciální smajly,tak když mi přijdou ty icqácký tak mi třeba přijde *THUMBS* nebo tak nějak :roll:Citace:
Původně odeslal howard
Ano, me take vzdycky pobavi, kdyz mi prijde textove *JOKINGLY*.
Ty smajly v icq200x jsou docela trapne.
Nicmene vis, co to znamena. Ja bych to proste moc neresil, at si kazdej da smajliky jake chce a nestara se, co ma ten druhej. Nakonec stejne bezne pouzijete takove ty bezne veci, jako :-), :D, LOL atp... a tomu kazdy rozumi.
Neni to ono.Citace:
Původně odeslal Masster
Je to tohle: mugzLESS 0.3 ... http://www.miranda-im.org/download/d...viewfile&id=62
http://miranda-im.org/download/files...less_v.0.3.gif
Jinak ty smajly co tam mas, tak mam v T610 (samo ze jen par z nich) :)
No a ja mam smajly jen ty z ICQ... prave kvuli toho, ze vetsina lidi ma ICQ :) takze chci byt v tomto max. kompatibilni :) na tech mi tolik nesejde...
Presne :!: Takhle to mam taky.Citace:
Původně odeslal comm
Kua, uz me to zas stve... obvykly problem... po napsani zpravy se mi prepne klavesnice na CZ. Uz jsem to parkrat zkousel a nikdo neporadil reseni... dela mi to v Mirande, ale pamatuju si to i u ICQ. Porad nikdo nevi co s tim? :roll:
Stupen zblblosti s mouse gestures je chvilema vysoky, ze se obcas snazim zavrit pohybem mysi dokument ve Wordu, nebo chatokno icq klienta.
Existuje mouse gestures pro Mirandu? :-)
Anebo lepe pro cely windows ze? :) Neboj v tomhle nejsi sam, ja si ty gesta radsi vypl :lol:Citace:
Původně odeslal howard
Keyoke je to jednoduchý...
Zprávy posíláš ALT+S že jo? a klávesnice se přehazuje ALT+SHIFT no a při psaní když píšeš třeba "JJ" tak držíš shift a přitom zmáčkej ALT a je přehozená kláveska nic víc nic mín stačí přehodit na ctrl+shift a seš bez problémů
Sakra to by se mi taky hodilo :drool: :cry:Citace:
Původně odeslal jedik
Nevite, za jakych povetrnostnich podminek a pri jake konstelaci hvezd zasila automaticky Trillian lidem, ktery mi napisou behem doby, kdy mam nastaveno away;n/a;occ;dnd + message, prave tu zpravu, kterou sem nastavil? Vetsinou neposle nic a potom najednou, kdyz zapomenu away a bavim se s nekym, tak tam tu away-msg placne. Nechapu, kdy posila, kdy neposila a proc.
No to mas pravdu, kdyz si s tebou pisu... proste mi od tebe jeste nikdy nedosla zmena stavu..[/b]Citace:
Původně odeslal howard
Nejcasteji posila Trillian away message lidem, co maj ICQ200x, ale Mirandam ani Trillianum sem uz hoooodne davno nevidel, ze by poslal zpravu. Nechapu to. Pamatuju, ze T1 posilal casteji, ale taky se obcas ridil polohou Mesice. Snad to bude v T3 lepsi.
nevite jak mam v trillianu 3.0 udelat abych kdyz zvolim treba AWAY nebo jinej profil kterej bych si tak nastavil aby kdyz mi nekdo napise tak ta zprava proste nevyskocila jenom tam byla treba nejaka mala upominka ze mi nekdo psal a treba i zvuk se neozval???
stve me ze treba kdyz hraju CS a nekdo mi napise tak to vyskoci a jakoby prekryje hru!
vypinat se mi nechce
Tak jsem si prohodil ikony ktere jsem tady ukazoval u MAIN ikon za tyto nove: http://www.miranda-im.org/download/d...ewfile&id=1558
Takze ICQ ikony jsou MUGZLESS zakladni (skoro jako ICQ) a MAIN (treba kdyz prejde offline kontakt do online - modra kvetinka, cool :) ) jsou ty stribrne ladene...
http://miranda-im.org/download/files...6-tweecons.jpg
Otazka pro uzivatele secureIM v Mirande:
lze nejak zabranit neustalemu prejmenovavani jmena v adresari (a prislusneho TXT s historii) pri vypinani/zapinani sifrovane komunikace? Myslim tim neustale pridavani (S) k jmenu v seznamu uzivatelu.
tiez mam otazku na Mirandakov : da sa nastavit poradie statusov v stavovom riadku? mam irc, weather, icq a gadu-gadu, pricom icq je az na tretom mieste a ja by som ho rad ako prve.
Rovnako v systemtray > ako nastavit aby sa zobrazovala kvetinka icq a nie ineho pluginu?
No vypni si zobrazovani pridavani S k uzivateli, sice tam nebudes mit nic, ale snad to (S) neni tak dulezite...Citace:
Původně odeslal Harry
2rOn: jde to je to nekde v Options najdes to hned, jsem ted v Linuxu takze nepomohu :(
Druhy dotaz:Citace:
Původně odeslal rOn
OPTIONS>Contact List>Show>ICQ (misto Global)
no miranda se mi zda trosku pomala v posilani zprav coz beru jako minus i kdyz je to mozna tim ze jsem za proxy.
libil se mi trillian v3public_alpha myslim ze az to dokoncej tak to bude dobre vypada skoro jako ichat na maca
pak je tu im2 kterej vypada slibne ale zatim posila nejaky nesmyslny znaky :/ tkz prijemce vubec nevo o co jde.
no a sim je pro me asi nejlepsi, imo nejlpsi icq pro linux. ve win pouzivam mirandu.
pouzival bych im2 nebo trilliana 3 ale to mi bud posila blbosti nebo kazi celej kontakt list :))