Tak se divam ze se objevuji dalsi lidi s CNC. Takze je tu uz nekdo schopen vyrobit naky WB na zakazku?? Uz bych neco potreboval, protoze uz mam vsechno ostatni pripraveny, cekam jen na waterblock. A navic uz zacina byt venku teplo :-o !!!
Printable View
Tak se divam ze se objevuji dalsi lidi s CNC. Takze je tu uz nekdo schopen vyrobit naky WB na zakazku?? Uz bych neco potreboval, protoze uz mam vsechno ostatni pripraveny, cekam jen na waterblock. A navic uz zacina byt venku teplo :-o !!!
myslim ze tu spoutu zakazniku ceka... najde se nekdo hrdinny, kdo by nam poskytl nejaky ty WB? ;D
no s pomalym prichodem tepleho pocasi uz by to neco chtelo...s air-coolem zrejme pudu pres 50 stupnu pokud bude pres 30, a to bych teda nechtel, hlavne se mi vari grafika a chipset tak pliiis snazne vas zadam neco vyfrezujte!!
vzdyt Radek udelal WC !
jeho zavinac uz je na ceste ke me ...
staci se s nim domluvit .
Zvladl jsem wb na gpu. Takze kdo chcete poslete mi mail s typem karty a pokud mozno s nejakymi rozmery.( nebo foto treba s pravitkem)
Udelal jsem sobe Ati Saphire R9000pro. A pro Lookas Daytona ATI9100 / 128.
Na cpu stale pouze zavinac a cibule(ve stare verzi).
A typ procesoru.
U cipsetu potrebuji roztece upinacich otvoru v desce.
Dot zatim nic nedostal, (neprislo to zatim) a Lookas to poslu hned jak se ozve. Doufam ze brzo / ma fotak.
jo, koukej si od něj honem rychle něco obědnatCitace:
Původně odeslal DOT
najde sa niekto na Slovensku kto by mi vedel vyrobit waterblok alebo poradit kde ho zohnat?
tak az budou vysledky, tak sup sem s nima :wink:Citace:
Původně odeslal DOT
2RADEK-B: RADKU MEL BYCH ZAJEM O TU CIBULI!! JESTLI BY SE TO DALO USKUTECNIT TAK MI PROSIM POSLI SZ.. dik (vyzvednu si to klidne, jsi tusim z olomouce ne? )Citace:
Původně odeslal DOT
dik
Radek> chtel jsem se jen zeptat jestli neuvazujes nekdy do budoucna o
wb do zdroje - ja vim ze to je asi nejtezsi protoze kazdej ma jinej
typ zdroje - ale mozna by to slo udelat tak ze by se vybral nejakej
jeden konkretni typ na kterym se shodne vic lidi a pak by ti ho lidi
primo mohli poslat na upravu ?@ .. :eek:
tohle bych bral nejradeji:)Citace:
Původně odeslal DOT
2 berraneck:
Vzdyt todle Radek vyrabi viz str. 18 :wink:
To sem se vydupal,
TAk jak sem psal ze budu mit AMD2,2 tak uz mam, ale poslali mi jinou desku (bphuzel s mym souhlasem) a ta ma snimac otacek vetraku pri startu PC. Chtel sem si tam dat hned WC ale muzu si tak maximalne nekde shanet pasiv, abych to aspon rozchodil (potom to pry jde vypnout v Biosu)
Nesetkal jste se nekdo s timto problemem, jak jste ho Resili, poradte.
Dot ma zavin na poste , urcite ho blyskne a da sem .
jo vypnes to v pohode. To doma nemáš nějakej 80mm větrák? si tam dej vodnika a zapni ho s tim větroněm a vypneš to. Co je to za desku? A procák Athlon XP 2200+ anebo 2,2 GHz?
tak zavinac mam doma vypada suprove, proste tak jak na obrazku od slovince . akorad je potreba jeste nejak domyslet to viko ...
fotky budou co nejdriv
test ucinnosti bohuzel az dyl ... musim si nejdriv upravit case + predelat veskere sroubeni na cerpalde a vymeniku ...
nad tim se samozrejme premysli.Citace:
Původně odeslal mesuge
Nemate nekdo presne rozmery a udaje o mk4? Kamos rikal ze by to pro nej skoro nemel byt problem, takze by to mohl byt dalsi potencialni vyrobce WB :wink:
no mi se to nechtelo hledat :roll:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Jen k tem chladakum na grafiku: Jak hodlas vyresit uchyceni chladice na grafiku? Ja ma GF 4200 a na ni je chladak pridelanej jen 2 plastovima uchytkama a zrovna idealne to tam nedrzi. Nevim jak je to u jinych karet, ale zadny jiny diry tam nejsou.. :?
no ja mam ďur celkem 6 takze si muzu klidne i vybirat :wink:
no ja mam dur celkem 6 takze si klidn muzu i vybirat :winky:
chceš říct že k tomu radek nedělá horní kryt!!!Citace:
Původně odeslal DOT
sam sobe sem to vyresil takovym hlinikovym U-ckem (jako kdyz zajistujes ubrus na stole, takove ty sponky)Citace:
Původně odeslal Hunt3r
Já sem jedině pro mk4. až mi to fotřik uděla v práci tak udělam ňáký fotečky. Myslim si že ten člověk má mk4 mooc promyšlený :idea:
Jasne, good idea..Citace:
Původně odeslal Radek-B