Hehe, no ty paměti na 1600Mhz, to asi nebude přes ati tool co ;DCitace:
Původně odeslal no-X
Printable View
Hehe, no ty paměti na 1600Mhz, to asi nebude přes ati tool co ;DCitace:
Původně odeslal no-X
Rozhovor s Guennadi Riguerem z ATi:
http://www.digit-life.com/articles2/...520-part6.html
to sa teda divim, ze to sem uz no-X daaavno nepostol http://pctuning.cz/index.php?option=...rt=99#comments vsetci si kupte 1800XT (teda sorry, musite este pockat ;) ) lebo ta vydrzi proste 10nasobne dlhsie ;D
MadCap: v případě Asus X1800XT TOP jen devítinásobně, protože Asus včera oficiálně stanovil takty na 700/1600MHz:
http://www.asus.com/news_show.aspx?id=1828 :wink:
Akorat ne "All tests was done with", ale "All tests WERE done with..." :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ati tool 0.25 beta 10
- Dump Bios button on X1000 Series disabled until fix is found
- Artifact scanning should work better now
- Voltages can be saved to a profile and loaded on startup
- Fixed "New Malware.H" misdetection by McAfee
- Fixed "PCK/Morphine" misdetection by AntiVir PersonalEdition
- Fixed minor issue with profiles storing extended NVIDIA clocks
- Fixed warning "Alternate Pixelcenter"
- Added option to swap GPU and GPU environment temperature (cosmetic change for some ASUS NVIDIA cards)
- Temperature monitoring is back for NVIDIA cards
- Broken dialog sizes fixed on non-standard screen DPI settings
http://www.techpowerup.com/downloads/104
Haste : nepruď, mě se tam ani nic původně nechtělo psát ;D
HIS X1800XT OC-edition
HIS X1800XT OC Edition boosts the card to an extreme speed condition, core operates from 625MHz to 700MHz, and the memory operates from 1.5GHz to 1.6GHz...
http://www.bjorn3d.com/theforum/view...?p=81305#81305
ahoj nevim jestli to sem patri,ale chci se zeptat je u teto karty teplota 86 stupnu normalni nebo ne kdyz na ni sahnu tak je dost rozpalena muze mi nekdo poradit diky moc
X1800XL nebo X1800XT? Podle čeho je určená teplota - podle ovládacího panelu ATi nebo některé externí utilitky? Ovládací panel ATi totiž některým uživatelům ukazuje telpotu o 20°C vyšší, než má karta ve skutečnosti, což by mohlo odpovídat tomuhle výsledku (kdyby měla 90°C, tak se o ní popálíš). Jaký používáš ovladače? Jestli nějaký starší, nainstaluj Cat5.11b.Citace:
Původně odeslal Michal Korytar
je to karta his x1800xt 512 je to pres ovladaci panel ati mam tam ati 5.11 ty nove a po hrani mi to ukazuje 88 stupnu a dost hreje proto nevim jestli je to normalni nekdy se to kousne pri hrani a ve hrach se to dost kouse mam amd 3500.1024 mb ram a bednu mam dobre vetranou a zdroj mam levicom 500w to kousani si myslim ze je tou teplotou,ale nevim moc tomu nerozumim
no ty ovladače co byly na CD u grafiky, blbě ukazovaly teplotu, ale jestli ti to tu teplotu ukazuje i s novými ovladači špatně, tak nejspíš ti špatně doléhá chladič na gpu, nebo má chladič z nějakého důvodu malé otáčky na větráčku. Když pustíš PC, roztočí se ti větrák na grafice na maximum a za pár sekund se stiší?Citace:
no ja tam mam ovladace jak byly u te karty jinak je to tak ze zapnu comp zacne poradny ficak no a potom se to sklidni jine ovladace mi tam nefunguji i ty stazene z netu
Tak proč jsi říkal, že tam máš 5.11?
mam na tom cd jsou 5.11
tak nevim dal jsem dalsi ovladace a porad mam teplotu tak 88 az 95 myslim ze to urcite normalni neni a ve hrach se to dost trha myslite ze je to na reklamaci
Jaký skóre dá 3DMark 2005?
no mam 8200 myslim ze to neni spatny a probehne bez problemu,ale ty hry nuic moc jo a kdyz nic nedelam tak je teplota 80 stupnu
80C v idle stavu ? To je opravdu CHYBA! Nejspis spatne nasazeny chladic, nebo se pri preprave nejak pohnul. Doporucuju tu kartu vyndat, odsroubovat chladic, koupit poradnou pastu (jako treba AC MX-1), natrit a poradne dosadit a prekontrolovat, ze chladic poradne sedi.Citace:
Pokud by ti jenom nejel vetracek, tak to tech 80C v idle nema ani pri vyplem vetraku. Jedine chladic nebo vadny kus. Sazim na chladic :wink:
Kdyby byla chyba v teplotě díky vadnému ovladači, tak by se větráček točil naplno, ale hry se nesekaly, pokud se sekají, přesněji trhají, tak to grafika přesně tohle dělá, trhá se vše, 8200 je trošku málo, měl si mít spíš 8700, ale to je teď jedno. Zkus udělat to co píše Haste, nejspíš to blbě doléhá ten chladič.Citace:
diky moc zitra ten chladic sundam dam tam pastu a poradne to prekontroluju jestli dobre sedi zitra napisu jak to dopadlo tech 8200 je asi malo zitra to testnu znova dik
hlavně jak budeš ten chladič vracet, tak ty šroubky pořádně všude dotáhni :-) mě to takhle jednou pomohlo o 5C, že jeden ze čtyr ze zadní strany karty nebyl dotáhnutý.
dik moc zitra dam vedet
tak mi to nedalo chladic sem sundal dal tam pastu poradne dotahnul a v klidu 65 po zatezi 83 ,ale stejne ty nfs-most wanted mi chodej nejak divne koupim jeste jednu 1024 zatim dik
ahoj mam tuto kartu -VGA HIS Excalibur X1800XT, 512MB, Dual DL-DVI, VIVO vim ze to sem nepatri asi,ale potrebuju poradit jaky chladic ten co je na tom tak dela hrozny ramus hlavne aby tam sedel diky moc za radu