Jasne... Tak vecer mam zase co delat .... :-)Citace:
Původně odeslal Eagle
Printable View
Jasne... Tak vecer mam zase co delat .... :-)Citace:
Původně odeslal Eagle
Zkus to pak hodit sem, taky by mě to zajímalo, dík.Citace:
Původně odeslal svaca
tak sem se stal taky majitelem jednoho kousku:
ADA3000DAA4BP
LBBLE 0517DPMW
Z643946E50687
par postrehu:
- Venice jede i s BIOSem bez jeho podpory
- deska jede s 1, 2 a 4 pametma;se 3 jen dlouze pipa
- deska postne na FSB 300 i 350, 400 uz ne
podle databaze by to nemusel bejt uplne spatnej kousek:
3000+ LBBLE 0517EPMW - 2700 MHZ 1.376V AIR - qk4722 XS - prime stable
Tak jsem taky testoval W vs V ....
Jel jsem to 291x9@DDR242-CL2.5-4-4-8-2T (Winchester VIC nedovolil)
Memtest86:
V: 2494
W: 2436
Everest 2.0:
V: 6060;2038;45,8
W: 6107;2040;45,8
Sandra to same, stejne vysledky ....
Rozumite tomu ?
Nevím,jestli mám zrovna tuhle sérii (zapomněl jsem si to opsat),ale LBBLE tam myslím bylo a s default VCore jedu na 2520MHz(280x9) Primestable na 2700(300x9) jsem už musel zvýšit VCore na 1,57.Citace:
Původně odeslal baros
preco ta skromnost podla mna je to pekny KUSOK..Citace:
Původně odeslal baros
som zvedavy ake budem mat stastie ja s nejakov AGP doskou :|
Můžeš mi prosím Tě postnout link na tu databázi?Citace:
Původně odeslal baros
Chtěl bych si ověřit SanDiego, jestli tam už jsou...
to je nanic vysledok, otestuj to normalne na 200 pri co najnizsom casovani a 1T, prave 1T je zrejme kamen urazu u venice a btw. nechapem tvoju antipatiu k vysledkom v casopise Computer, vsetko som to meral ja :roll:Citace:
Původně odeslal svaca
Nevyzkousim, Winchester si u 1T ani neprdne ... (zkusim pak jiny kousek)
Ale v Everestu 1T NEMA vyznam na cteni ...
Posilal jsem vysledky z WPCREDITu Eaglovi a on rika, ze jsou stejne nastavene W i V ...
BTW, cumputer je vetsinou hruza a ja nevim, ze do nej pises zrovna ty ... :-)
Recenze grafik jsou taky vyborne od doby, kdy tam pise Mirek Jahoda.
Ja jsem nevidel ten tvuj clanek jeste, jen jsem reagoval na duveryhodnost computeru, ale to je jedno, nechme toho ...
mam na stole kousek +3000, LBBLE 0516EPPBW, mam desku na reklamaci, tak to nemuzu testnout. myslite ze jsem chytnul dobrou serii?
predpokladam ze ses seknul a ma tam bejt 0516EPBW. to mam to samy. kazdopadne jeden polak se s tim na vode dostal asi na 2.8..Citace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
Mam taky tenhle typ a zatim jedu v defaultu na 2434MHz(270*9) vic mi to nejak nejde kvuli deska/ramky nebo nevim kvuli cemu.Citace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
tak mam venice 3500+ ale jede me max jen 220*11 (2420) dal tak 228 nestabilne a 330 uz vubec nejde i kdyz do nej cpu 1,7. ALe pride mi ze se to hada s pametma (2x512 kingmax hardcore) mam sice casovani cl2 ale cpu do nich 2,80V. A kdyz sem daval pameti na auto nebo spd, tak to taky bylo stabilnejsi spis s vyssim napetim na pametech nez na cpu :?
To je dost málo na 3500+...zkus to teda s ne tak agrsivnim časovánim...abys věděl strop CPU.Citace:
Původně odeslal oiler
to nepomaha, jak sem psal mel sem pameti i na auto i na spd
no ono spd ale je naprd..musis rucne nastavit zhorsene casovani
no covece mate pravdu ted mam zkusebne 235 a zatim drzi, zda se ze je problem v tom ze kdyz je na auto, tak deska davala asi 1T, ted mam rucne 2T a mnohem stabilnejsi, takze diky moc, btw jak velkej vliv na vykon ma to 1t a 2t?
me ten rozdil daval rozdil asi 300 MB propustnosti.. ale v aplikacich a hrach nevim..
NO rozdiel je hodne velky .. :wink:Citace:
Původně odeslal oiler
1T ? to dnešní paměti nedaj, většina desek to ani nemůže nastavit. Někdy bívá 1.5T a jestli to ta tvoje paměť udělá, tak smekám před ní.
OMG .. CPC nieje CL .. si to mylis :wink: Aspon si sa nato mohol trosku pozriet (stacilo na znacenie) predtym ako si vypluvol takuto blbost :?Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
CPC moze byt 1T a 2T
CL moze byt 1, 1.5, 2, 2.5, 3 ...
No teda ROFL!!! :lol:Citace:
Tohle patří do naší Hall of shame!!!
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=62353Citace:
Původně odeslal Darth Maul
jestlis to jeste nenasel, je to i tady na 21. strane
;DCitace:
Měl jsem dojem, že vtipy máme jinde...
Mimochodem, prozkoušel už někdo další propustnosti W a V?
Nazdar, mozete mi helfnut... nemozem nikde najst informacie k tomuto cpu: 3200+ ADA3200DAA4BP LBBLE 0515FPMW. Podla ADA3200DAA4BP som nasiel, ze by to mal byt Venice. A nasiel som 3000+ LBBLE 0515FPMW, co isli tak 2800 MHz pri 1.6 aj na vzduchu. Ale neviem nikde najst 3200+.