jj ale jak tak čumím nemá to vliv na bootování, prostě po save v bisou musím resnout a pak komp najede. Nevíte v čem by to mohlo být???
Printable View
jj ale jak tak čumím nemá to vliv na bootování, prostě po save v bisou musím resnout a pak komp najede. Nevíte v čem by to mohlo být???
nevie niekto kedy ma prist podpora pre SSE3 do athlonov 64 3200+ :?: pockat este alebo kupit teraz
[ot]Samotna podpora SSE3 je vcelku nezaujimava, ovela zaujimavejsia je novsia vyrobna technologia - Strained SOI.[/ot]
OK (cital som tiez ze bude vylepseny aj radic pameti) ale kedy to je dolezite ;DCitace:
Původně odeslal sisi
Zajimalo by me kam az jste se dostaly se svymi kousky na defaultní napětí (1.4V)
Ja jsem ted vyzkousel 9 x 270 = 2430 Mhz
Vypada to ze drzi.
Vyzkousel jsem super pi 32 M
Prime95 ... 2 hod
3DMark01 a 03 vse bez problemu.
Teplota nesla nad 46 stupnu pri zavrene bedne.
CBBHD 0447 RPFW (moje serie)
Mohly by jste se podelit teda o informace na kolik Vam to slo na default a pripadne jake mate serie ?
Jeste chybi mi tu nejaka databaze s cisly serii a vyrobnimy tydny.
Nebo jsem neco prehlidl ?
Dik
Zizi
Ty pametovy radice uz sou vetsinou v poho po ~42 tydnu.Citace:
Původně odeslal oso
pls poradte
Mám a64 3200+, 2x 512MB vitesta 566Mhz, sapphire x800xt 256 ddr3 PCI-E 16x,MSi K8N diamond
problém č1.
Nataktuju procík v bisou na 2.5ghz (ht x 4, 250FSb, ram 1 : 1 - někdy nabootuje hned jindy až jendou resnu kompa
problém č2.
Když to po oc dám zpět, tak se pak sem tam trhne 3dmark.
co s tím??? zdroj tam zatím je fortron 350W co je v podpise, mám tu i LC power 550W ale ten sem ještě nezkoušel
idem brat 3500+ bude to ok? dikes
hledam usera co tu vystavoval screen z CPU-Z a měl přesně stejnou revizi jako já a jel na cca 300FSB, zajímalo by mě čím to chladí a voltage
http://mclaren.borec.cz/linux/cpu-z.png
sice newim kdo je ten user ale je to jedno i kdyz bude mit procak stejnej tyden a stepping jeden muze jet na 2.8Ghz@1.4V a druhej ani ne 2.4Ghz, takze ... a voltaz bych daval max 1.65V na dobrym vzduchu nebo 1.7V na vode.Citace:
Původně odeslal killerGBU
Ludia tak ako pozeram po fore jedna z najlepsich dosiek na A64 939 by snad mala byt Epox 8NDA3+ a potom za nou ten Abit AV8.
Ten Epox stiha(ak processor dovoli) velmi vysoke FSB, rozhodujem sa aj co sa tyka najmensej konfliktovosti. Aky je vas nazor, dakujem :wink:
A este ma zaujima jedna vec ak by som siel asynchro s pametami da sa to?? ze pamete trebars v dualy na 215fsb a procik na 280???
z tych skromnych vysledkov co som mal moznost vidiet, bola priepustnost aj s pametou na mensej fsb ako procik pomerne brutalna, ale urcite sa to nechyta na Synchro nastavenie ???
p.s. je mi jasne ze A64 nema Fsb, len tak pre zauzivanost terminu to pouzivam :-)
ja bych rekl ze nej deska je MSI K8N Neo2 (tu ted mam :)) pak Epox a pak ostatni a Abitka :?Citace:
Původně odeslal MK2
Já osobně doporučuju spíš EPoX - měl jsem obě, ale AV8 nemá tolik vychytané vysoké FSB (HT)
Pokud budeš chtít šetřit, koupíš Winchester "jen" 3000+, což Tě ale bude nutit do vyšších taktů sběrnice kvůli násobiči 9x
Paměti třeba mně jedou synchro i asynchro, ale při synchro musím mít 2T místo 1T a to už ovlivňuje propustnost v řádu desítek procent!!! Když mám u procáku 260x10 synchro paměť na DDR520 CL2,5 3-3-7 2T, mám propustnost sotva přes 6000 - pokud dám asynchro DDR433 CL2 3-3-7 1T, mám propustnost 6500...
2 element: u tyhle desky zavisi kus od kusu, ja uspesne toho smejda reklamuji :evil: na druhou stranu dost lidi s ni lamou rekordy :wink:
je tu par lidi, co z ni uteklo, az se jim za patama prasilo
OTCitace:
Původně odeslal janko_hrasko
Možná se mi povede sehnat 2ks W3000+ 0448, nic nemůžu zaručit, ale pak bych mohl jeden poskytnout :-)
můj dodavatel mi psal, že má na skladě 2ks s tímto číslem, ale že se mám stavit co nejdříve (nemám je rezervovaný)
OT
ja bych jeden mozna i bral ;D , co je tam napsano krome 0448?Citace:
Původně odeslal M.K.
jestli bude, je tvůj. Večer se ti ozvu jestli ještě byli a co tam je napsaný. Dál SZCitace:
Původně odeslal elemeNt
Sakra, pozdě... :?Citace:
Původně odeslal M.K.
No kdyby to nevyšlo, jsem v pořadí. :cry:
si ma potesil po tu MSI si totiz idem .. tiez myslim ze je najlespia.
diky za info, bohuzial zatial nic menit nebudem, nevysiel obchod s mojim starym zelezom, ale este zase take zle to nemam, vydrzim. Len ta priepustnost u mna 3200 a u A64 v pohode cez 6000, to je sakra poznat na vykone urcite :-)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Ked sa bude dat asi pojdem do tej Epoxky, ale v kazdom pripade Nforce3 ;-)
also thanks za info to >element
2 MK2: takze ber Epoxku :wink:
Inak ja mam priepustnost az 7244 :-) pri 510Mhz 3-4-4-7 1T
Já sem asi jedinej komu Sandra 2005 nejde spustit , chce to naky stahnutí databaze a to mi nejde....
Tak uz sa tu motam nejaku chvilu a prechod na A64 je stale nejaky nejasny (hlavne vyber mb):
- MSI K8N Neo2 (nf3u)
- Epox 9NDA3+ (nf3u)
- ABIT AV8 (K8T800Pro)
MSI som mal raz (nf2) a bola to katastrofa. Tu som nejake velke vyhrady nepocul. Epox som vzdy poznal ako kvalitne dosky aj ked ziadnu nemal ale tu mate vyhrady ku layout-u. Abit mam uz druhu dosku a zatial som spokojny len sa s tym treba pohrat. Akurat mi nevonia VIA chipset a jediny problem je mat ten spravny bios pre osadenim noveho A64.
Otazka teda je, ze ked zoberiem ktorukolvek tak neurobim hlupost?
Toho epoxe se neboj, revize 2.1 už má vychytané mušky, má vcore circuit jako mají nforce4 desky :-)
MSI má kámoš a myslím, že se jim dost povedla. Epox i Abit jsem měl resp. mám a řeknu Ti jedno - jestli očekáváš od Abitu stejnou pecku jako byla NF7-S co máš v podpise, budeš stejně zklamán, jako jsem byl po tomhle přechodu já.Citace:
Původně odeslal ace
Doporučuji Ti držet se oblíbeného výrobce čipsetu a vzít některou s nForce3...