-
Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny
Citace:
Původně odeslal
silenec
To
FUP pdfko plati? Podle neho se po prekroceni limitu u tarifu "bez limitu" snizi rychlost na 64/64, coz teda moc super neni. Snad to jen zapomneli zmenit...
Pouze zapomenuto oddelat......tam je vic faktu ktery na sebe nesedi, oni to teprve zacali predelavat...ale teda docela jim to trva...a to ze na nektere info lajne Vam nahlasi, ze zadne bez limitu neni tak to uz je gool...hold leva ruka nevi co dela prava :D .... jsou to masla, ale pocitadlo nemeri tak fpoho :)
-
1 Příloh-a(y)
Tak na stránkách UPC už je informace oficiálně promítnuta do ceníku...
-
-
No tak jsem tajne doufal ze byt jsem jeste stale Karnevalak na tarifu Turbo 5M tak treba po prekroceni FUPky ( 20/20 ) na mne bude zapomenuto a FUPka nebude aplikovana, ale nestalo se tak :-D Takze to bude chtit asi opravdu prejit na UPC tarif :-/
-
tohle je fajn čtení po ránu :) já jako uživatel czfree co to je limit ??? zkuste se taky poohlédnout po této možnosti
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
No tak jsem tajne doufal ze byt jsem jeste stale Karnevalak na tarifu Turbo 5M tak treba po prekroceni FUPky ( 20/20 ) na mne bude zapomenuto a FUPka nebude aplikovana, ale nestalo se tak :-D Takze to bude chtit asi opravdu prejit na UPC tarif :-/
viz http://karneval.cz/internet.aspx bys uz mel byt take bez limitu...
-
vidis tam nekde tarif 5M turbo ?
Citace:
Původně odeslal
MEluZíNa
-
Lidi, proč mi pořád jede to počítadlo dat na mé klientské homepage, když už je to bez limitu? Máte to taky tak? ???
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Lidi, proč mi pořád jede to počítadlo dat na mé klientské homepage, když už je to bez limitu? Máte to taky tak? ???
pokud mas namysli na kraken.dkm.cz tak bezi ... taky proc by nebezelo aspon mas prehled ne?
-
Citace:
Původně odeslal
Poofy
pokud mas namysli na kraken.dkm.cz tak bezi ... taky proc by nebezelo aspon mas prehled ne?
Jj, krakena jsem myslel a jde mi jen o to, že vlastně nikde nemám oficiálně potvrzené, že mě při překročení 40GB (light) normálně neutnou na nějaké hnus rychlosti...
-
Tohle Ti nepřišlo?
Citace:
Původně odeslal Klientské centrum UPC
> Předmět: Již žádné limity pro přenos dat!
>
Zrušili jsme limity!
Vážení klienti,
rádi bychom Vás informovali o dalším vylepšení internetového připojení od UPC. Po dubnovém navýšení rychlostí jsme nyní zrušili limity pro přenos dat! V případě produktu Flex byl limit pro přenos dat navýšen na 20 GB/12 hodin.
Všechny výhody internetového připojení si tak můžete užívat zcela naplno - stahovat hudbu nebo filmy, posílat fotky, hrát hry, stahovat velké přílohy emailů, sledovat televizní přenosy online nebo pořádat video konference.
Nabídka produktů internetu od UPC:
UPC Internet Rychlost až kb/s Objem pro přenos dat (GB/měs) Cena /měs.
(vč. DPH)
Flex 2048/256 20GB/12h 35Kč/12h
Starter 2048/256 20GB/bez limitu* 475 Kč Easy 3072/256 bez limitu 555 Kč Light 5120/512 bez limitu 779 Kč Classic 8192/1024 bez limitu 1 224 Kč Extreme 12288/1024 bez limitu 1 678 Kč Professional 16384/1024 bez limitu 4 533 Kč
* U tarifu Starter platí objem pro přenos dat bez omezení v případě uzavření smlouvy na 12 měsíců. V případě uzavření smlouvy bez ročního závazku platí objem pro přenos dat 20 GB/měsíc.
Věříme, že zrušení limitů je dalším krokem k Vaší spokojenosti s internetovým připojením od UPC, a že UPC Vysokorychlostní internet zůstane i nadále mezi klienty nejlépe hodnoceným připojení na trhu, jako tomu bylo v minulých letech.
V případě dotazů se, prosím, obraťte na naše klientské centrum:
Po-Pá: 8:00 - 20:00 hod.
So: 8:00 - 18:00 hod.
Tel: 241 005 100
nebo použijte náš e-mailový formulář.
S pozdravem
Vaše UPC
-
Citace:
Původně odeslal
jan555
Tohle Ti nepřišlo?
Bohužel nikoliv... Přítulce s accountem na Chodově třeba jo, ale já nic.
-
Základní údaje o objednané služběKabelový modem: 00:19:47:7C:BE:D2
Tarif: Classic
Počátek období: 2. červenec 2007
Přeneseno dat: 494,81MB / 257MB
Přístupová rychlost: 8192 / 1024 kbps
Datový limit FUP: Neomezeno
Zbývá vyčerpat: Neomezeno
:D
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Základní údaje o objednané služběKabelový modem: 00:19:47:7C:BE:D2
Tarif: Classic
Počátek období: 2. červenec 2007
Přeneseno dat: 494,81MB / 257MB
Přístupová rychlost: 8192 / 1024 kbps
Datový limit FUP: Neomezeno
Zbývá vyčerpat: Neomezeno
:D
Tuhle informaci jsi vytál odkud?
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Tuhle informaci jsi vytál odkud?
Nejspis z pocitadla na home.karneval.cz
-
Citace:
Původně odeslal
chinook
Nejspis z pocitadla na home.karneval.cz
Aha, já že právě takovouhle informaci přímo na UPC postrádám...
No nic, budu prostě brát jako fakt, že jsem unlimited. ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Wolferine
.... a i kdyz to neniv e smlouve tak mne zatim porad jdou pripojit dve pc:))
Tak jak to vypada ted ? Dva pocitace stale jedou ? :-)
Ja jsem byl ted taky "donucen" prejit na UPC tarif light ( Karneval mi ukoncil akci Turbo3M + 99 = Turbo 5M ;-) )... tak nevim jestli ten router bude treba.
edit : tak uz nic :)) nevydrzel jsem silu okamziku a nez riskovat prusvih ze na druhem kompu nepojede net,zakoupil jsem router...
-
dva pc zkusim az budu doma - nahodim zas notebook
ale router asi stejen koupim...potrebuji APcko kvuli telefonu(ma wifi a umi volat pres net:) )
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
Wolferine
dva pc zkusim az budu doma - nahodim zas notebook
ale router asi stejen koupim...potrebuji APcko kvuli telefonu(ma wifi a umi volat pres net:) )
Diky za info.. Ja stejne poridil ten router, ale info me zajima :-) .. Doufam ze se ten prevod pres ten inet formular podari uskutecnit rychle ( par dnu ). Na karnevalzone.cz jsem cetl ze to trva dlouho nez to prevedou, ale nezda se mi. Uz bych to chtel mit na UPC, pze jake kousky predvadi muj.karneval.cz... :-D viz.
-
karneval ma obrovsky problemy se siti, je videt, ze vypadek ktery jsem ted 2 hodiny zaznamenal v Brne, neni jen problem muj, ale celorepublikovy.
Linka Karnevalu opet nic nevi...
Thread na foru karnevalu
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
karneval ma obrovsky problemy se siti, je videt, ze vypadek ktery jsem ted 2 hodiny zaznamenal v Brne, neni jen problem muj, ale celorepublikovy.
Linka Karnevalu opet nic nevi...
Thread na foru karnevalu
mohu jen potvrdit.. Ostrava dneska dopoledne neustale vypadky.. ted se to zda lepsi.
-
Od 7.8. ráno se mi nedaří rozchodit internet přes ROUTER, prostě mu to nedá IP, když zapojím přímo PC tak to jede. Už jsem se objednal v shopu kde jsem kupoval router na kontrolu jestli neni v háji, ale přijde mi to divné.
Ještě budu zkoušet.
-
a zkoušel jsi restartovat modem? Podle mě je chyba v tom, že oni přidělujou IP na MAC adresu. Takže si to prostě pamatuje MAC adresu tvého PC anikomu jinému IP za modemem nedají. Pokud jsi ho restartoval a pořád to nejde zkusil bych volat na UPC.
-
mas pevnou, nebo dynamickou ip?
-
Modem jsem samozřejmě restartovat zkoušel (při každé změně) aby se načetla nová MAC.
Zkoušel jsem to u přítelkyně v UL, kde je jedna dynamická IP.
U sebe doma mám 2 (1 statická a 2 dynamická), ale ani jedna nejede.
Dokonce si ani nemohu změnit tu statickou pro určitou MAC, protože na muj.karneval.cz mám tu statickou přidělenou ještě u starého kabelového modemu.
Mají v tom nějaký bordel.
Jinak jsem byl s routerem u souseda na ADSLku, a tam to normálně funguje. Okamžitě po zapojení do ADSL modemu dostal router IP a internet fungoval.