No jo podle me je to tim ze ten EPOX jim neda dost stavy, max Vdimm na 9NPA+ je 3,1V...Citace:
Původně odeslal svaca
Taky se me libili Mushkin Redline DDR500 ale ty jsou drahy jako prase, nakonec asi vezmu ty A-Data...
Printable View
No jo podle me je to tim ze ten EPOX jim neda dost stavy, max Vdimm na 9NPA+ je 3,1V...Citace:
Původně odeslal svaca
Taky se me libili Mushkin Redline DDR500 ale ty jsou drahy jako prase, nakonec asi vezmu ty A-Data...
No to tezko .... :-)
Kdyz pameti NEBEZI na 200MHz dle specifikaci, pri 2.7V tak je to malo stavy ??? :-)
Ty pameti maji fatal problemy na A64 (nejen EPoX), ale na nf2, KT880, intel bezi suprove, viz forum na CC k temto pametem, mohu potvtdit skoro vse, co tam pisi technici....
IMHO, davat 3V do apmeti je kravina a blbost, jako cely f*****g redline ...
pro 0.00005 procento vykonu navic, ktery za pul roku je 3x prekonany ...
Z toho jsem vyrostl ...
No dobre :-)Citace:
Původně odeslal svaca
Jo nakonec jsem se rozhodl taky pro 9NPA+ Ultra a nahodou taky pro 3000+ Venice, jaky pameti bys me doporucil? Po tech Kingmaxech jak mas jsem taky pokukoval ale radsi bych bral A-Data
A-data budou gut, ja jsem vzal kingmaxi proto, ze me prekvapily ty obycejny, ty bezi skvele a Hardcory jedou taky bozsky (200-280Mhz) a HLAVNE jsem je mel, za smesnou cenu .... To byl ten hlavni duvod ...
Ja si pred rokem koupil 2x OCZ El dual (CL2-2-3-6-1T) - abych mel pameti do budoucna, a stali me 8500 KC a ted jsem se jich musel zbavit, nebot si s A64 ani netukly ... Chapes, tak jsem se zaprisahal, ze uz si nikdy nekoupim drahy pameti, zvlast proto, ze mi HW nevydrzi ani rok (to bych taky rad zmenil a prestal upgradovat - stacilo by jen prestat hrat hry ....)
9NPA+ Ultra mam zkusenosti:
Super: Kingmaxi, Kingston ULL, obyc A-DATA CL2,5 a Samsung TCCC
Propadak: Kingston HyperX PC500-533 CL3, OCZ EL dual PC400
máte už niekto overené na NF4 2x512MB OCZ4001024WV3DC-K = Value VX?
na anandtechu ich označujú za najlepší kauf (cena/výkon), ale cena v EU je trochu uletená (našiel som cca €160-180) voči US 105!!!
vďaka vopred za info
VX nekupuj .. ked tak kup Mouchy redline, alebo nieco podobne :wink:Citace:
Původně odeslal Rudi
jj, souhlas. ty Mushkiny Redline PC4000, jsou asi nejlepsi, pri rozumny Voltage(3.2V) se daji dosahnout dost dobre vysledky. Videl jsem pri 3.2V 270 5-2-2-2.0 a dneska jsem u nekoho narazil na VX a tomu jely 250 5-2-2-2.0 pri 3.9V a to je humus.Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Cau, co rikate na tyto pameti http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00021731 k Venice 3000+ na EPoX 9NPA+ Ultra. Chci taktovat ale vystacim si s delickou (chci spis CL2 nez 500MHz), a nechci nejaky extremni mushkiny za 8k i vic, nebo poradte nejaky jiny OCZetka (GeILy,...) vic jak 5k za 2*512 pameti davat nechci, dik
kterým pamětem by ste daly přednost??
2 x Kingmax 512MB 433mhz cl 2,5 (czechcomputer 2 x 1587,-)
2 x Transcend 512MB 400MHZ cl 2,5 JR (tsBohemia 2 x 1395,-)
dualchanel Geil 2x512MB CAS2,5-8-4-4 (Softcom Brno 3290,-)
dualchanel A-Data 2*512MB cl2,5 (Awor 3079,-)
dualchanel OCZ 2*515mb cl2,5 (http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00021732)
(mím tajným favoritem je Geil ale zaráží mě trocha vyšší hodnoty časování, ikdyž tak moc tomu zase nerozumím)
Tem prvnim ... Pokud tedy pocitas s prehodem na A64 v budoucnu.
Geily ne. a pokud chces pozdeji prejit na A64 tak jak psal svaca tak kingmaxy
Proč ne Geil?Citace:
Původně odeslal NazQul
EDIT: Btw v AlfaCompu je maj levnější o trošku...
Copy that - viz moje dva kompy... :wink:Citace:
Původně odeslal svaca
potreboval bych zjistit estli sem neslap do ehm.. ted sem si objednal
2x512MB Kingmaxi 433mhz 2,5cl doufam ze s moji NF7 nebudou proti sobe nic mit mohl sem si taky este koupit
KINGSTON DDR 512MB 400MHz CL2.5 ale rozhodlo 400mhz precijen Kingmaxi maji garantovano 433 myslite ze sem udelal dobre neboze mam zrusit objednavku ?
to nevim, na nf2 je nemam testovane ....
urcite pojedou, asi, ale nevim jak.
Myslím si, že si udělal dobře, kdyžtak si pro jistotu koukni na stránky výrobce a tam bude určo něco o kompatibilitě...Citace:
Původně odeslal D@DIK
EDIT: Aha, tak já si myslel, že právě s toudle deskou jedou ok :(. Sry.
Šlápl jsi vedle - většině lidí na NF7 v dualu nejedou ani na DDR400!Citace:
Původně odeslal D@DIK
Hlavně, že je to tu několikrát napsané, že... :eek:
mno me tam do ted jedou samsungy 400mhz 2x256 a jedou na 430 a drive jeli na 444Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Jasně, mám na mysli tyhle konkrétní Kingmaxy...Citace:
Původně odeslal D@DIK
hele co ty Kingmaxi 433mhz 2,5cl na I875P ??? pobezej v poho?
no to si me moc nepotesil budu doufat kdyztak budu jenom v ke*u :?Citace:
Určitě si je ale schovej - na A64 jsou zase naopak naprosto úžasné!!! :smoke:
Citace:
no tak sem teda celej stastnej :lol: no ja sem rad ze sem uskudlil 2800 na ty pameti a ty na me tady s A64 jako bral bych ho ,ale nejsou money
jaky dve 256(levny) do dualu na i875P dik
Dneska mi prisly 2x512MB Hynix D43
zatim to nemam odladene, ale 240 7-3-3-2.5 pri 2.85V mi prijde jako dobry zacatek.
Cena: 3100Kč za obě, záruka 60 měsíců=best buy
EDIT: Tak nakonec 5-3-3-2.5 2.85V 242MHz, superpi 32M stable