vypada to, ze to neni stoprocentni, radeji jsem objednal primo 9700pro za $237, dobra cena a je to 100%
Printable View
vypada to, ze to neni stoprocentni, radeji jsem objednal primo 9700pro za $237, dobra cena a je to 100%
tak bohuzel, presne jak sem predpokladal a presne jak se chova Hercules/Sapphire R9700PRO, i tenhle R9500 snese max. 75MHz AGP, takze pude z domu :wink: ale jinak je to fakt festovni karticka 8-)
-to -Glassman- Tak kolik z těch karet je 100 % funkční na 9700? Jsou všechny červené? Jinak po pokecu s Martine jsem zjistil,že na ATI chipu nezáleží 215R8CbGA13F 8 pipelines funkční,215R8ABGA13F-4 pipelines vadné. Toto není stoprocentní vodítko zda karta bude fungovat jako Radeon 9700. Jinak, všem kteří mají funkční kartu gratuluji a ostatním přeji aspoň štěstí v lásce.
me se to taky vobcas divne skube..treba ms rali challange....fps kolem 50 vobsa to skubne :? :? docela by me zajmalo cim to jeCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
jasne, sem rad ze nam to ten technik otestoval... ale jim otestovana karta ma vadny pipeline - hned v car chase je to vsude sama sachovnice :(
Jo a ty pruhy mi litaj jak na 8k9a2+ tak na BE6-II v2.0 - a to jenom pri 100Hz..... vyssi sem nezkouse pri 85 je to v poho pri 90 to dela slabe... je to na reklamaci?
to ja ti nevim....
mohli by neco rict ze tech 4 pipelineli funguji suber atech 8 mas jako bonus... to by karta nesmela vubec fungovat a jestli jak se tvrdi v CC to testovali tak mas asi smolku.
Ale mozna se pletu.....
me "nejde ani zas az tak" o ty pipeline jako o ten vlnici se obraz :?
no ja jsem jednou mel jedno ATI co melo strasnej problem s mym monitorem nejak si to nerozumelo a jedina Hz bez artefaktu byla 75Hz coz je dovela malo.Pucil jsem si od kamose jeho minitor AOC a tam to behalo v pohode.
Takze se podivej na novejsi ovladace na Monitor..muze to byt blbost a nebo ti to v necem pomuze.
No tak sem si prave objednal take jednu Sapphire Radeon 9500 128 MB z CC a na konci mesice se tesim :)
Nicmene jsem se ptal v CC co v pripade ze to nebude ten dobrej kousek, prej me to muzou vymenit za neco jinyho nebo na miste vratit prachy, coz pokud je pravda, tak vlastne nemam co ztratit ;D
Jenom bych se zeptal, ty dobry kousky maji cerveny tistak, ty s temi sedymi tistaky jsou spatne?
Ze vcerejsi varky mam taky jednoho a po sw uprave mam v 3DMarku taky artefakty. To je v prdeli :(
hmm tak sa vam bylancia pomali zhorsuje..... uz zhruba na 50% uspesnost...a stale klesa. ( je to fakt pekna loteria.)
nevim kde si sebral tech 50%, zatim vim o dvou lidech co jim to dela chyby a tech karet bylo 8, takze zmetkovitost 25%, coz by odpovidalo tem 30/70 co pisou na inetu..
jinak Maxiku, zkus jinej monitor, ale jestli to tim nebude, tak se ozvi a ja ti pucim tu fakturu.. (jen me neleze do hlavy, tys dostal tu carkovanou, takze testlou a sachovnice :?)
Capi! jakou kartu si mel ty? tu testovanou nebo si to risknul? ja mel jednu z tech tri neotestovanejch a chodi v pohode..?
Jen by me zajimalo, jak se to testuje aby clovek zjistil ze to ma vadne pipeline?
mebi hlavne dost zajimal kdyz vCC ty karty budou mit az v 28.1.2003 tak jestli to nebudou nahodou uz ty nove serie netaktovatelne....
Jestli neni lepsi si koupyt rovnpu PRO nedo 9700
Jo to by me zajimalo taky ??? Nicmene sem to pro jistotu objednal a kdyztak to zase zrusim o nic nejde...Citace:
Původně odeslal riddle
no jo ale ja jsem se tolik tesil :roll:
hlavne ze mne v CC ujistovali ze ji tam pro mne maji a ze cekaji jen na par veci by mi ji mohli postat :evil:
a ted jsem pekne v ***** mam v compu GF-MX200 a nemohu si skoro nic zahrat :(
Mno v inych threadoch sa na nefunkcnost stazuje viac ludi....tak preto 50% (proste asi 50% z fora to ide a asi 50% to nejde)Citace:
Původně odeslal Glassman
Tak sem stahnul ty Cat3.0. Ostatni veci byly instalnuty z CD(k R9500). No ale nenasel sem kde se ty pipelines odemikaj?? Poradte mi!! Prosim...
Nebo mam jeste neco stahnout?? :roll:
Divne, kdyz te v CC ujisti ze ji pro tebe maji, tak na 99% ji maji :o Asi jak se zda dali prednost hotovosti...Citace:
Původně odeslal riddle
Jo a jeste sem napisu tejden vyroby PCB: 02/34
Napiste sem svy. Treba neco jeste zjistime.
Divali jste se na jadro - seriovy cislo?
to je preave ono jeste jsem tam v pondeli rano v 9:00 volal anoni mi rekli ze si mam zavolat vecer.
v 18:00 me ujistovali ze to tam uz maj jen cekaji na zbytek zbozi s objednavky....
dnes email ze zbozi nemaj a ze je na ceste takze ho mohu ocekavat koncem mesice....
no proste tam v tom maj bodel :evil:
ja z toho sem nedokaza ani usnout 2x dny jsem nespal... jak jsem se tesil a ted mam nic.... :(
Kamos me stale nabizi Radeona9500(od firmy Club3D)ale pouze 64MB to kdyz nevydrzim tak ji vezmu a nebo se poohlednu po nejake levne 9700 maximalne do 9000kc coz asi nebude....
Nevite teda jestli potrebuju neco krome tech CATALISTU3.0??
Jo a ten SoftR9700 for Windows 9x/ME mi nejde z Guru stahnou-nesel stahnou ani vcera. MATE HO NEKDO?
Ou, to je neprijemne, no a prave kvuli temto problemum a OBROVSKEMU snizeni zivotnosti takto predelane karty sem se rozhod ze do ni nepujdu, koupim normalni GeForce 4 Ti4200, dela to asi 12.400b a na hry to musi byt dostacujici...Citace:
Původně odeslal Maxik
Az bude R9700Pro za rozumny peniz nastane jeji doba...
No právě , že jsem koupil za 9180Kč Stomega Liberec.Citace:
Původně odeslal riddle
Raději to mám jistý.
Namaj ho v ceníku , ale jsou ho schopni sehnat . Já ho měl za dva dny. Tel: 48 530 21 09