Uzivatele Opery:
jde vam prispivat do diskuze na http://www.autorevue.cz/diskuze/ ? Mi nejde, neslo ani s operou 7.x a ted ani s 8kou...
Printable View
Uzivatele Opery:
jde vam prispivat do diskuze na http://www.autorevue.cz/diskuze/ ? Mi nejde, neslo ani s operou 7.x a ted ani s 8kou...
nejde,akorát napíšu jméno, ale do pole s textem psát nende :!:Citace:
Původně odeslal comm
Mne to normalne jde i prispevek se odesle.Citace:
Původně odeslal sebad
Predtim nez zacnete neco psat do pole text musite si zvolit jestli chcete psat jako ve Wordu a nebo jako v poznamkovym bloku, po vyberu uz muzete do pole text vesele psat :-)
Mam Operu 7.54
Taky nemam zadny problem, Opera 8 preview 3.Citace:
Původně odeslal comm
A proc bys tam musel mit all-in-one spoustu bordelu co nepotrebujes? Me se tenhle pristup taky docela libi...Citace:
Původně odeslal howard
BTW jakou mate s FF zkusenost na pomalejsich compech? Ja to hodil na W98SE, Celeron 400 a 64MB ram a teror... Musel jsem tam hodit Operu :)
Je to tady nekolik stran zpatky. FF zere o hodne moc pameti vic, nez Opera. I na svem pocitaci jsem nebyl s rychlosti vubec spokojen.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Aha srry, jsem tenhle thread zase zacal sledovat po delsi dobe... Je fakt, ze tohle je u FF asi tak jediny co mi vadi... Tedy me ne, u me na compu to beha v poho :) A segra ma operu takze pohoda :)Citace:
Původně odeslal daso
Ceho se vlastne tykala aktualizace 1.0.2? Vcera ta stranka nejak blbla, moc jsem se toho tam nedocetl?
a jo jede to,akorát se dole musí kliknout na OK :oops:Citace:
Původně odeslal dekon
Venku je česká verze Firefoxu 1.0.2 : http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html
1. A proc ne? Kdyby to fungovalo poradne, tak by nebyl problem.Citace:
2. Nekteri uzivatele potrebuji pluginy na ruzne veci. Je to proste opruz, ja chci spustit jeden setup.exe, kliknout 5x next a chci, aby to fungovalo a ne to, co se deje po upgradu firefoxe. Copak ja, ja si s tim poradim, ale co chudaci mene zkuseni uzivatele? Ne vsichni umi editovat vselijake soubory. Ale i nachazet novejsi verze extensionu je otravne.
A ty betaverze opery 8 jsou jeste znatelne rychlejsi nez 7.54, potvrzuji z vlastni zkusenosti na 233@266 P1.Citace:
Prosimte, a muzes mi rict, s cim jsi mel tak STRASLIVY problemy? Bo ja jsem Firefox nainstaloval presne jak pises... SEtup, pak parkrat klik na Next a hotovo... a jeste jsem nenarazil na problem?
ve firefoxu mi porad kravi kopirovani cehokoliv do schranky.. Nejde "ulozit adresu cokoliv..." nejde NEKDY CTRL+C, treba az na po paty se to zkopiruje, a klavesnice je OK. Mozna se to nekdy stava i ve win, nevite cim to? Delal to firefox 0.9, i 1, i 1.02 tedka :-(
To teda nevim... Jak jsem rikal, trosku nechapu vase problemy, ja osobne instaloval firefox stylem "click'n'click" a funguje normalne vsechno? :)Citace:
Původně odeslal Commander
doteraz mi FF isiel pekne v pohode a ako som nainstaloval 1.0.2 tak zrazu po chvili zacne zrat stale viac pamate a sem tam aj 80 % vykonu procaku.. a to ma dost s...tve
je normalni, ze ve FF (1.0.2) kdyz zavru zalozku, tak mi dojizdi zvuky? peknej opruz - mam stranku se zvukem (flash, napozadi, cokoliv) zavru ji, a rve to porad
tataz verze, ale nedela mi to, takze asi neni, a nebo mam nenormalniho FF ja :)Citace:
Původně odeslal Commander
Myslim,ze chyba neni na nasi strane prijimace, me to taky nedela, takze spis bude neco nenormalniho u Commandera ;DCitace:
Původně odeslal KtK
Jede vam v mozille web alfacompu, konkretne ceniky? http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2
Ja tu stranku otevru, vyberu nejakou kategorii a mozilla mi spadne a xp vyhodi hlasku ze v aplikaci mozilla nastala chyba atd..
Je to bug mozilly, spatne naprgane stranky alfacompu nebo chyba u me mezi klavesnici a zidli?
Ps:pouzivam Mozilla suite 1.7.3
Me dela to same :/ FF 1.0.2Citace:
Původně odeslal sendik
Ale kdyz to zkusim po restartu browseru tak v pohode. Jeste jsem nenasel cas to vyzkoumat, jestli to teda nejak rozume jde.
Me to dela porad, at restartuju jak chci :? Nejhorsi je kdyz na to zapomenu, najedu tam a spadne mi browser - vsechny taby atd, vetsinou pootvirane za cely den jsou v tahu :evil:Citace:
Původně odeslal jedik
Uz jsem psal na czillu, ale zatim zadna odpoved, tak uvidime, kazdopadne je to opruz, tohle je spolecne s komerckou posledni stranka kvuli ktere mam ie :oops:
Tak jestli odepisou tak to pls dej vedet, to by me zajimalo. Jinak v tehle krizi urcite Operu ;)Citace:
Původně odeslal sendik
Mně to nedělá - FF 1.0.2 cz ...
Copak firefox neotevre vsechny taby po opetovnem spusteni? Opera to dela. Nebo na to musi byt nakej plugin?Citace:
Původně odeslal sendik
V Opere ty stranky jdou, ackoliv jsem mel pocit, ze jsou naky zatuhly, kdyz se poprve nacitaly.
Nevim jak ff, ja mam "velkou" mozillu, a ta to defaultne teda nema..ale ted tu nechci resit co umi/neumi mozilla/opera/whatever, toho uz je tu 30stranek, zajima me proste ten problem..Citace:
Původně odeslal howard
taky mi to funguje ok
obtw. na to znovuotvirani tabu je SessionSaver extensionKód:Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20050220 Firefox/1.0