tak to de; akorát mě se.re že nejde delší heslo naž 9 znaků to si budu zase muset pamatovat další :roll:Citace:
Původně odeslal Dominator
Printable View
tak to de; akorát mě se.re že nejde delší heslo naž 9 znaků to si budu zase muset pamatovat další :roll:Citace:
no to je ale u ICQ zcela normalni, taky mam kvuli tomu zvlastni heslo :roll:Citace:
Původně odeslal sebad
toz mam takovi problem s mirrandou ze se mi nak rozbila databaze a me to napsalo at zkusim dbtool, ale ten vubec na jejich strankach neni ):
jo a taky je blby ze pri pouziti toho pluginu na taby se dole nekdy nezobrazuje ze ten druhej pise no :x
dbtool.exe mas v tom istom foldri ako miranda32.exe :roll:Citace:
Původně odeslal Lolita
2Dominator: diky, zkusim. Pocasi uz jsem rozchodil (nebylo mi jasny, jak ten plugin funguje, stacil ten Search).
Presne taky jsem v tom hledal vedu ;D jako upravy konfigu apod... :lol:Citace:
Původně odeslal Harry
tak našel si něco?Citace:
Kdy a kde jsem to napsal ??? ;D :DCitace:
Původně odeslal sebad
to si napsal v sítích a hledal si plug-in aby se nezobrazovala IP adresa jako to je v simuCitace:
jo tak, hmm tak jsem nic nenasel :-( ALE ono je to uz asi primo v Mirande dejte ICQ privacy a v Ostatni nastaveni nemejte nic zaskrtle a potom take radsi Povolit prime spojeni jen na zaklade autorizace ...
Psalo se tu nekde o IM2? www.im2.com
Imho teda nic moc.
jj, IM2 vyzera dost nadejne, vyvoj sa tam dost hybe, mam ho v plane skusit len by mi mohol niekto povedat ci vie OSD zobrazovanie novych sprav, ak nie tak ho nebudem ani skusat, to bol tiez moj hlavny dovod prechodu z Trillian na SiM...
Was ist das "OSD zobrazovanie novych sprav" ?
zobrazenie obsahu spravy nad vsetkymi oknami na par sekund (asi ako overlay titulkov u filmov, nad videom), takto si mozem hned precitat spravu ci uz pozeram film alebo robim vo Word bez toho abych musel na cokolvek klikat a ked chcem odpovedat tak staci stihnut kliknut na spravu a rovno napisem odpoved a nemusim kontrolovat ci mi v trayi nahodou neblika nejaka ikonka z ktorej sa beztak bez kliknutia nedozviem obsahy sprav ktore ma cakaju
Nevim jake OSD myslis, umi to pop-up okno a v nem si muzes precist zpravu, prave OSD je trosku neco jineho ne? :)Citace:
Původně odeslal Markoff
A proc to byl hlavni duvod pro Markoffa pro prechod z Trillianu na SIM? To nechapu, vzdyt trillian MA moznost oznamovat prichozi zpravy formou okynka nad systray a to okynko je top, dokonce se nacpe i do vetsiny her (ale nevadi jim to). Nemusis na nic klikat a prectes si zpravu. Velmi prakticka vec, doporucuju to vsem (Preferences -> Windows -> Display systray alerts when a message is received). V Mirande to mam taky tak udelany, tam na to je ten univerzalni popup plugin, jehoz sluzeb pak vyuzivaji ostatni pluginy.
bavime sa o free verzii trillian alebo o nelegalnej pro? AFAIK tak normalny trillian to nevedel, trillian pro nepoznam, nepouzivam nelegalny soft ked nemusimCitace:
Původně odeslal howard
existuje něco abych mohl přijímat hovory když mi někdo volá z ICQ?
To je vlastne pravda, ani ve verzi 1 nebylo oznamovani zprav nad systray. Ale nemuzu si vzpomenout, jestli byly ve verzi 1 advanced events, protoze pomoci nich se to da naprogramovat. Ale v basic verzi to asi nebude.Citace:
Původně odeslal Markoff
Cimz jsem odpovedel i na tvou provokativni otazku: o cem se bavime - kazdy o necem jinem. Ja jsem mel namysli pro verzi, vec "legalni/nelegalni" je irelevantni.
Omlouvam se, ale necetl jsem vsech 26 stran, takze nevim jestli se nekdo neptal, ale vadi mi, ze u Mirandy nevidim, jak dlouho user (u ICQ cisel) idluje (jak dlouho neni u PC), je na to plugin?
Dale by me zajimal taky napr. plugin, ktery pri nastavenem DND nevyhodi popup okno (normalne popup chci), ale kdyz hraju dam DND a je... U ICQ to stacilo, zpravy pak nevyskakovaly...
:-)
Co pouzivas za plugin na popupy? Ja PopUp Interoperability jako zaklad pro ostatni pluginy, ktere ho vyuzivaji a mam v nastaveni samostatnou cast PopUps, v ni Advanced Options a tam si je cast Disable when: Online, Away... atd. :-)Citace:
Původně odeslal comm
1) mam mToolTip a ten mi to ukazuje kdyz necham tlacitko na uzivateli.. + plno dalsich uzitecnosti.Citace:
Původně odeslal comm
2) Options - Oznameni - Ostatni moznosti - neaktivniv v modu...
porpripade jeste: Doplnky - Kdopakmiloupepernicek - upozornit pouze v modu
popripade individualne vypnout dalsi veci co ti vyskakujou :wink:
Jak jednoduche :idea:
Tak vse vykoumano, diky tem co mi pomohli :)
Jaky set pro ikony pouzivate? Ja mam mugzLESS_32bit.dll (nevim presne nazev, nechce se mi to hledat) ... Zatim jsem nevidel lepsi, pokud o necem vite, klidne dejte vedet :)
poradi mi nekdo, jestli se da v ICQ nastavit pozice pro otevreni noveho okna, kdyz chci napsat nekomu zpravu??
po case (od zapnuti pc) se mi zacne cast okna otevirat pod viditelnou urovni plochy a celkem me to stve to posovout nahoru.
Nejde nekde v ICQ nasstavit aby se okno oteviralo jen na jednom miste?
Diky
no to zalezi na programu, kterej pouzivas. treba pro mirandu je to v Options->Events->Messaging->Cascade new windowsCitace:
Původně odeslal Paja