diki
takze si asi urcite nepohorsim a dufam ze neco aj ziskam :)
tu zmenu musim urobit z inych dovodov:(
ale sa mi nezdaju tie vstupy/vystupy, audugy 4 ich ma viac. vedel by mi to niekto vysvetlit?
Printable View
Podle vobrázku to je růžovej a to bejvá mic-in. Takže bud tam není vůbec (nemyslím) nebo se to bude softwarově přepínat s nějakým jiným vstupem výstupem - takže bych to asi neřešil.
to prepinanie sa mi moc nepaci, nechapem preco to takto urobili. to ma mat akoze nejake vyhody?Citace:
Původně odeslal czechcomputer
nejak ma na rychlo nenapada co je to ten Digitální I/O :) (nie som si isty). mikrofon mam stale zapojeny a nerad by som ho s niecim stale striedal:(
Výhody jsou nižší výrobní náklady :eek: - překvapivě :-). Pokud používáš jen mic a žádný další linkový vstup, tak by přepínání nehrozilo. Digigální I/O ti vysvětlovat nebudu :-D
No btw jinak jsme dost ot, asi bude lepší když zasáhně vyšší moc a oddělí těchto pár postů např do jiného threadu.
mx Xtreme Audio k prdu, prechodem z Audigy4 si nepolepsis. Kdyz uz, tak minimalne mx Xtreme Gamer, ale ani to nema moc smysl.
mel sis ted koupit m audio s modlejma Oampama a senny 590 co jsou tu na bazaru a mel bys klid)))
rozmyslal som nad M-Audio Revolution 5.1, ale ja rad aj hry a to by som si asi dost pohorsil(efekty)
sluchatka z bazaru by som nebral v ziadnom pripade. a podla toho co som sa docital, tak HD595 maju najvyraznejsie vysky zo vsetkych HD sennov, ale to stale nestaci na DT440(vraj :))
nj a prave preto ze to nema moc zmysl, bral by som uz rovno(koli fps v hrach) Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fal1ty Pro , ale tolko(cca 4200sk) dukatov za to nevycapim
ja tu kartu(sba4) mam moznost hodit do ineho pc(ostava v rodine), samozrejme dostanem za to aj nejake dukaty, tak chcem neco malo dolozit a kupit aspon trocha nieco novsieho. inac by to "neco malo novsie" kupil ten druhy:) a to predsa nemozem dopustit:p
Jenze mx Xtreme Audio nema s xfi nic spolecneho, krome nazvu. V podstate jde o Audigy s ovladaci, ktere pridaji softwarove nektere xfi funkce, jako je crystalizer...
Tuhle koupi bych si rozmyslel, nebot to jsou vyhozene penize.
2 alizee
co furt resis? pokud chces mermomoci vyhodit vic tak si kup X-Fi mX Xtreme Audio a budes mit jak sam rikas "neco malo novsie" ikdyz vsichni víme ze si moc (skoro vubec) nepolepsis. na Gamera za 4500SK bych taky zapomel...to je za takovou blbost, jako zvukovka od creativu je, imho dost.
ja byt tebou, tak koupim dalsi Audigy4, protoze na ni opravdu plati "za malo penez hodne muziky"
heh, koukam ze je uz opravdu stazena...no ani jsem to nezaregistroval :lol:
tak kdyz stoji litr tak to bych ani neresil a koupil tu nejlevnejsi XFi...kdyt to stačí snad pro vsechno :-)
až na to, že nějaká akcelerace se prakticky nekoná...většina funkcí je softwarově, stejně jako to bylo u Audigy SE.
Anduril, kukam ze mas Sennheiser HD555 :) mozes ich s niecim porovnat? skusal si nejake ine sluchatka? napr. dt440
---------
"až na to, že nějaká akcelerace se prakticky nekoná"
nekona sa ani s sba4:)
No to pozor, A4 ma plnou akceleraci EAX i DS3D.
Snad by mel byt pritomen i dekoder DD, DTS atd.
Dekoder u mX Xfin neni, u mX Audio je EAX z casti softwarovy. Crystalizer je rovnez softwarovy. Hardwarova casta bude oproti neoklestenym Xfi asi taky slabsi. Je to proste levna zvukovka, ale hrat to bude :)
Senny muzu porovnat akorat s Koss PortaPro a kdysi jsem mel jeste Koss UR20, tedy jinou tridou..
Oproti obema kossum je to naprosto jina liga, zvuk neni jak z kyblu (UR20), neni prebasovany (Porta). Vysky umi byt ostre, basy dokazi dunet, kdyz si to nastavis. Ty sluchatka hrajou imho dost dobre pro vsechny hudebni zanry. Jsou pohodlne, daji se dobre nastavit snad pro kazdou hlavu. Jedine co mi trochu vadi je, ze na plysove nausniky se lepi prach :)
Ale bohuzel nedokazu porovnat s nicim jinym v podobne kvalite.
....
Uhm wtf? tebe to teda chrci aj nanejakych inych sluchadlach? Na to si predtym nedosiel? :roll: Fakt odysea .....
pred tym som to skusal len obycajnym prilozenim jack o cinch(kinč ci ako sa tomu nadava), ale bolo to nejake na nic a nic sa neprejavilo. az teraz ked som urobil(spajkoval) normalny kabel sa to ukazalo. ale aj tak som si nie moc isty, su to riadne smejdy vydavajuce aj ine zvuky(tie stare sluchatka).
a potom vy ste mi povedali ze zvukovka musi byt urcite v poriadku:eek:
nj tak som idiot. ale vobec ma tato vymena nemzri, aspon si vyskusam este HD555:p :)
mne Teda osobne napada, ze napadne prebuzujes zvukovku tim equalizerem...a nedivil bych se kdyby nechrcela..nemusi chrcet oba kanaly))) Ozkousej si sluchatek treba jeste 20ks, ale napis nam prosimte az si vyberes ty spravne a bude zde klid.
být prodejce u kterého nakupuješ alizeeboy, tak mě asi po 10.reklamaci a vrácení peněz omyjou :)
imho stačí integrovaná zvukovka a rozumná věž (nějaký pěkný technics) popřípadě 5.1 systém k pc, většina mp3 stojí stejně za prd, abych hledal v eqalizeru u každého alba optimální nastavení bassu výšek a CD,DVD jedeš stejně z věže (nebijte mě:) )
do 2,500 kč,sk bych vzal vždy jen sluchátka s doživotní zárukou (jistota se vyplatí)
tym myslis Koss? tak to by bol tazky preslap :P
Inak nam tu alizeeboy ten stav popisoval tak, ze za to zvukovka nemoze ani nahodou
jasně že kossy, ulítám si na nich dlouho a jsem spokojen, kdo ti nabídne doživotní záruku za poměrně slušný peníz i kvalitu? jasně že sennheiser a beyer jsou lepší, ale neviděl bych to na takový přehmat s kossáky :)
ok, tak to este trocha objasnim... nechcel som na zaklade mozno chybneho predlzovaku a inych starych sluchadiel robit zavery.
-------
heh akurat zistujem ze ked rozbalim a vyskusam HD555, spatky mi ich nezoberu, takze si asi dam poslat zase len tie DT440(novy kus)
je to normalne? ved do 7dni bez udania dovodu plati bezvyhradne, teda pokial som tovar neposkodil atd...
doteraz mi vzdy vsetko hned zobrali a tuna nechu kua
------------------------
fuuuj kossy, to je taky hnuj... nechcem ani pocut. rozdupem hned ako nosoroch ohen:D
jenicek321 ja ti dam dozivotni zaruku a cenu len 500sk. na rychlo neco vystruzlikam, membrany dam drevene aby ti dlho vydrzali :-D :-D
zvuk z koss je ako ked na nejake repro hodim riadne hrubu deku.... na vysky mozem zabudnut = zastrete jak svina
skusenost s koss sb45(vtedy 2500sk, teraz 2000sk)
OT Neviem cim to bude ale tvoje prispevky ma trosku irituju :) /OT
No je uplne normalne ze xyba moze byt len na jednom kanale ...k tvojmu prispevku predtym, niekto mi hovoril, ze tymto sa len obxodnici ohanaju lebo sa im veci potom horsie predavaju ale nikde nieje napisane ze vyrobok nemozes otvorit ,resp ze obal musi ostat v povodnom stave ...takze neviem ako to je skus trosku zatlacit ...mozno ix zoberu nas5 ...alebo si zisti nejaky ten zakon o oxrane spotrebitela alebo kde to moze byt ..niesom pravnik...