-
Re: nVidia GeForce 8800GTX/GTS
Bude ale jenom GTS, našel jsem evga 8800GTX skladem ale za 20800Kč to můžu oprdět.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Bude ale jenom GTS, našel jsem evga 8800GTX skladem ale za 20800Kč to můžu oprdět.
ee i GTX uz jsem ji odeslal to scot666, takze tam fakt fyzicky byly akorat predprodany, pockejte si na 14.11 a asus v levine za 13500bez D, ale napiste primo obchodakovi at to blokne hned... ma pry prijit pouhych 20ks
-
Citace:
Původně odeslal
K!ll3r
ee i GTX uz jsem ji odeslal to scot666, takze tam fakt fyzicky byly akorat predprodany, pockejte si na 14.11 a asus v levine za 13500bez D, ale napiste primo obchodakovi at to blokne hned... ma pry prijit pouhych 20ks
Hlavně že se všude říká že GTXka Asusy asi půjdou na opravu kvůli vadným součástkám .... :-/
LEVI a jejich reklamace, díky nechci.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Hlavně že se všude říká že GTXka Asusy asi půjdou na opravu kvůli vadným součástkám .... :-/
LEVI a jejich reklamace, díky nechci.
asusky sli zpet, mel jsem v levine cca 5ks v rezervaci, bohuzel mi prisel tel od venta ze sla cela varka zpet, jinak tam meli byt 6.11 ! dalsi good varka proto prijde az 14.11.. jinak s levinou mam dobry reklamace nevim jak ty .) vec nazoru .)
-
Citace:
Původně odeslal
K!ll3r
asusky sli zpet, mel jsem v levine cca 5ks v rezervaci, bohuzel mi prisel tel od venta ze sla cela varka zpet, jinak tam meli byt 6.11 ! dalsi good varka proto prijde az 14.11.. jinak s levinou mam dobry reklamace nevim jak ty .) vec nazoru .)
takže karty šli zpět do Asusu, všechny GTX.. do Ostravy na opravu?
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
takže karty šli zpět do Asusu, všechny GTX.. do Ostravy na opravu?
puvodne ano, ale ne do ostravy ale zpet taiwan.. Levi netaha vse pres ATC .) jedinou znacku kterou to nepotkalo bylo MSI..
-
Citace:
Původně odeslal
K!ll3r
puvodne ano, ale ne do ostravy ale zpet taiwan.. Levi netaha vse pres ATC .) jedinou znacku kterou to nepotkalo bylo MSI..
No nevím proč to neopraví v Ostravě, že by tam klukům nevěřili? na co tady pak ta Asus fabrika je, no nic :) vypadá to že u eVGA to nepotkalo, jinak by se neprodávala, MSI stojí taky přes 20000 že? :-/
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
No nevím proč to neopraví v Ostravě, že by tam klukům nevěřili? na co tady pak ta Asus fabrika je, no nic :) vypadá to že u eVGA to nepotkalo, jinak by se neprodávala, MSI stojí taky přes 20000 že? :-/
MSI je draha a uz vyprodana mel jsem jen jeden ks , dalsi budou 22.. , viz ST
-
tak zmena ! prave naskladneno 9ks v levi! berte dokud jsou
-
ted mi psal kontakt z usa,ze GTSka jsou beznadejne vyprodana:rolleyes: ,to budu cekat asi na R600.
-
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
ted mi psal kontakt z usa,ze GTSka jsou beznadejne vyprodana:rolleyes: ,to budu cekat asi na R600.
co se tyce jedne znacky ci jako celek?protoze GTS jsou skladem jak v ATC tak v levi a pristi tyden i ED, tak jen informativne dopredu..
-
Citace:
Původně odeslal
K!ll3r
co se tyce jedne znacky ci jako celek?protoze GTS jsou skladem jak v ATC tak v levi a pristi tyden i ED, tak jen informativne dopredu..
jako celek v USA.cekam az ji sezene za doporucenou cenu,lidi ji tam kupujou po desitkach a hazeji na ebay-bohuzel za nehorazne penize.
-
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
jako celek v USA.cekam az ji sezene za doporucenou cenu,lidi ji tam kupujou po desitkach a hazeji na ebay-bohuzel za nehorazne penize.
klasika..
-
Tak zítra nahodím nějaké GTX testíky, díky pane K!ll3re :)
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Tak zítra nahodím nějaké GTX testíky, díky pane K!ll3re :)
co kdy kde a za co ja o nicem nevim :))
-
No koukam, ze alza ma par GTS-ek od Leadteaku a Asusu skladem, takze pokud nekomu nevadi o 1k vyssi cena, tak muze objednavat.
-
ježiš pokud chcete 8800GTS leadtek je na alza.cz jinak s těma grafikama maš pravdu:roll:
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
No koukam, ze alza ma par GTS-ek od Leadteaku a Asusu skladem, takze pokud nekomu nevadi o 1k vyssi cena, tak muze objednavat.
to jsou ty z levi jak jsem rano psal ale ty uz jsou rozprodany zkus tam zavolat a uvidis, byl to celkem frkot to zamluvit
-
az budete mit nekdo doma GTS, muzete sem prosim napsat jak je to s hlucnosti karty v porovnani se 7ckouvou radou ??? a zda lze regulovat otacky. diky
-
tak radim už má potvrzené datumy pro asusy :-) přišla nová várka, letecky! :)
Guide-bot : povím ti zítra, myslím že obě karty mají ten samý chladič, nebo se pletu?
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Guide-bot : povím ti zítra, myslím že obě karty mají ten samý chladič, nebo se pletu?
no letecky jak jsem psal jsou ATC + levi sklad, cili staci si rict a nemusite cekat na letadlo
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
No, ale o dalsi den pozdeji bohuzel http://ocguru.cz/smileys/rant.gif
-
Citace:
Původně odeslal
K!ll3r
no letecky jak jsem psal jsou ATC + levi sklad, cili staci si rict a nemusite cekat na letadlo
Me slo spise o 8800GTX, za rozumnou cenu
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
ber to tak, ze budou o cca 250Kč levnější
-
jasny jsou proste drazsi tak prvni varka .) dalsi toho 14teho ma byt v nakupech pro nas kolem 12950 bez D , bez jakychkoliv slev