-
Re: Radeon X1950 - info, recenze...
no lidi si spiš koupi rovnou X1950pro za an i ne 5000Kč.Kdyby byla do AGP tak za 5000 tak je to good moc ledí neinvestuje prachy rovnou do noveho compu;)
-
Citace:
Původně odeslal
Adisis
no lidi si spiš koupi rovnou X1950pro za an i ne 5000Kč.Kdyby byla do AGP tak za 5000 tak je to good moc ledí neinvestuje prachy rovnou do noveho compu;)
Nezlob se na mně, ale než něco odešleš do diskuze, tak si to po sobě aspoň přečti...
-
Citace:
Původně odeslal
jrk
Nezlob se na mně, ale než něco odešleš do diskuze, tak si to po sobě aspoň přečti...
ja bych byl pro to, aby radsi uz nic neposilal ;D
-
Citace:
Původně odeslal
Adisis
no jo, tak ho nechte, v podstatě má pravdu....AGP je drahý jak s.... a předělávat komp taky nic moc levnej špás
ale číst by po sobě moh, no.....
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Skoda toho AGP, pri cene okolo 4500-5000, by to bola perfektna volba pre mnoho ludi :???:
ta grafika ale má PCIe, alespoň co je na krabici, jestli jsi teda myslel tohle?:rolleyes:
-
Myslel som to tak, ze skoda, ze ju nerobia do AGP
-
Bracha i kamos maj X1950Pro do AGP. Vcene kolem 5000,- :)
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Sapphire Radeon x1950pro 512mb AGP skladom v bgsdistribution, www.bgsdistribution.sk
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
tak se omlouvám, špatně jsem to pochopil.....
-
Citace:
Původně odeslal
MK2
omg! same novinky mi tu pisete :rolleyes: x1950gt ma byt lacnejsia, o to mi ide.
-
Já bych řekl, že o AGP výkoné grafiky je a bude ještě velký zájem. Vždyť třeba v czc.cz je to jedna z nejprodávanějších komponent, i když jí mají celkem drahou :)
-
-
-
Citace:
Původně odeslal
rombo
pokud mas Sapphire tak tam jsou pameti 1,2ns a to jak verze Pro tak verze Pro Ultimate ;).. Gigabyte ma 1,4ns pameti
Díky za info. Mezitím tu někdo na fóru psal, že sundal pasivky pamětí na verzi Ultimate a prej že tam byly 1,1ns moduly... Ale co už, ta 0,1ns už snad nikoho nezabije :-)
-
Citace:
Původně odeslal
meteor
Díky za info. Mezitím tu někdo na fóru psal, že sundal pasivky pamětí na verzi Ultimate a prej že tam byly 1,1ns moduly... Ale co už, ta 0,1ns už snad nikoho nezabije :-)
jj, ja zas nekde cetl ze maji oba dva Sapphiry 1.2ns.. ale neni to pravda! :rolleyes: .. Ultimate verzi sem v ruce nemel takze nemuzu potvrdit.. obyc Sapphire ma 1.2ns
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
rombo
jj, ja zas nekde cetl ze maji oba dva Sapphiry 1.2ns.. ale neni to pravda! :rolleyes: .. Ultimate verzi sem v ruce nemel takze nemuzu potvrdit.. obyc Sapphire ma 1.2ns
Tak pro neverici tomase jsem znovu sundal pasivek u moji Ultimate. ;)
EDIT: Takze podle stranek vyrobce je oznaceni BJ1A dokonce 1.0ns. :cool:
http://www.samsung.com/Products/Semi...ily_cd=GME1001
-
Cely den sa uz trapim s flasovanim biosu na moju Sapphire X1950Pro 256MB a zeniem sa za max. Overclockingom
Skusil som vela konbinacii ale ziaden extra vysledok: zatial 659/1540 (pri 1,35Vcore)
Mohol by mi niekto sem uploadnut bios zo Sapphire X1950Pro 256MB ale ULTIMATE . Rad by som sa pozrel na casovanie pamati a vyskusal ho naflashovat na moju "non Ultimate"
Ulozenie biosu a flasnutie robim cez ATIWinFlash.v1.14 http://www.mvktech.net/component/opt...rent,category/
Uprava biosu cez RaBiT v2.2.1 http://www.mvktech.net/component/opt...rent,category/
-
Vcore dvihas softwarovo alebo pencil modom? (ktory je tusim na x1950ke kombinacia roznych odporov)
-
Citace:
Původně odeslal
Champion
Mohol by mi niekto sem uploadnut bios zo Sapphire X1950Pro 256MB ale ULTIMATE . Rad by som sa pozrel na casovanie pamati a vyskusal ho naflashovat na moju "non Ultimate"
Ultimate jsem zkousel a nic.Casovani ma stejny jako non.U me zadnej rozdil.Mam Asus 1950PRO.
-
Citace:
Původně odeslal
nex
Ultimate jsem zkousel a nic.Casovani ma stejny jako non.U me zadnej rozdil.Mam Asus 1950PRO.
A mohol by si ho sem Uploadnut, alebo aspon poslat mne na mail
THX
-
Citace:
Původně odeslal
Champion
A mohol by si ho sem Uploadnut, alebo aspon poslat mne na mail
THX
Tady je ten bios z Ultimate.
Sapphire X1950PRO Ultimate
-
Citace:
Původně odeslal
Hrady
Takze konecne mam nejake testy za sebou a mozem povedat ze bios Sapphire X1950Ultimate sadol na moju kartu perfekrne ..
Pamate idu na 1600 a gpu ide na 628 takze zatial 628@1600 :-) Core defaul.
Chladic Zalman VF900 /zostal mi zo 7600GT/ v ma karta zatazi 44°C v oknach 35°C ..
Upraveny bios si mozete stiahnut http://data2.edisk.cz/stahni/82489/u...om_61.5kB.html
-
Supr, jsem rád že ti ten BIOS pomohl (i když to vypadá, že už ho sem šupnul někdo jiný :-) ).
Ty paměti ti fachčí na 1600MHz normálně, nemusíš to nikde po vypnutí - restartu PC nastavovat? Já používám poslední ATi Tray Tools, CCC 7.1 a ATiTool a všude mám v defaultu na pamětech 1400MHz, jenom prográmek ATiClk mi při "set default settings" hodí paměti na 1600MHz, ale po vypnutí - restartu PC se vše vrátí do "starých kolejí" :-( a ve zmíněných prográmcích to nelze zaprofilovat, aby to najíždělo po startu podle mojí volby.
A chladíš i paměti a VRM?
-
Citace:
Původně odeslal
Hrady
to znamena, ze tie pamate by mali teoreticky ist na 2GHz... :-o :drool:
edit: skusim dat dolu chladic s mojho x1950Pro AGP 512MB, som zvedavy co su tam za pamate...
-
Zdravim, nemate nekdo podobny problem? Koupil jsem si Sapphire radeona x1950 ultimate a neni schopen bezet bez artefaktu s pameti na standardnich 797Mhz, pokud vsak pres AtiTrayTool kartu podtaktuju (standard radeony 1950 pro maji 700Mhz, ze?) na 750Mhz tak i 3DMark05 dojede do konce. Jinak vse skonci nejcasteji hned v prvnim testu - pres obrazovku je spousta barevnych tecek a carek. Asi to je na reklamaci :(