On měl K8-NEO2, to je tuším NF3 250GB a tudíž AGP. Volba je podle mě jasná - EPOX 9NDA3+, jedna z nejlepších s NF3. Mimochodem, na rozdíl od 9NPA+ není na ní problém HTT 300Citace:
Původně odeslal elemeNt
Printable View
On měl K8-NEO2, to je tuším NF3 250GB a tudíž AGP. Volba je podle mě jasná - EPOX 9NDA3+, jedna z nejlepších s NF3. Mimochodem, na rozdíl od 9NPA+ není na ní problém HTT 300Citace:
Původně odeslal elemeNt
na 9NPA+ mi to janko zkousel a ta moje sla na 372.. tak nevim
myslím synchronně s pamětíCitace:
Původně odeslal NazQul
Ja som mal aj Neo2 aj tu Epox 9NPA+ ... ta epoxa da 1:1 s pametami vpoho cez 300, akurat je problem vtom, ze nema rada pamete mushkin. Vobec neviem ako je to mozne, ale je to tak.
zdravim, mam velke obavy z reklamace te desky (Neo2), nedaval jsem ji nic extra 9x240 1.5v, deska proste pri manipulaci v biosu vyhorela. mam dojem ze se jednalo spise o vyrobni vadu, nez moji chybu. poslali ji do ostravy, kde se k tomu vyjadri technik (firma alfa-comp). muzou me dokazat,.. ze jsem si ji defakto oddelal sam? stalo se nekomu z vas neco podobneho, (deska frcela teprve necelou hodinu, nez umrela).
Deska umřela nebo něco na ní vyhořelo ? To je dost důležité. Pokud vyhořelo, máš velmi malou šanci na reklamaci. Pokud je jen mrtvá, dostaneš jinouCitace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
S mouchama se nesnasi ani 9NDA+3 :wink:Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
9NDA3+ s posledním Biosem není pro NDA3+ problém s Mushkinama jetCitace:
Původně odeslal nex
S poslednim biosem nejely ani 480 s T1 nevim..presne tyto
http://www.mushkin.com/doc/products/...ail.asp?ID=154
Jenže to je problém CPU, ne desky. Bez potíží 312 ( 624 ) s Winchester A3000+ synchronně s HTT na 2T . S Venice 1T bez potíží 301Citace:
Původně odeslal nex
Nejlepsi je, proste koupit desku (nejlepe Abit, EPoX, DFI) a pak si sehnal pameti krete tam perfektne sedi (to ale kazdy nemuze).....
Treba ty blby kingmaxy mi bezi na 200: CL2-2-2-5-1T !!!!!!
Ta deska je proste MILUJE, takhle nebezi kingmax ani na intelu, nebo stary KT600 a moje OCZ ? Ani prd... kamarad ma 9NPA+ (proste NF4U) a ma 2x512 Kingston PC533 (hynix D5) a ani tuk a v Abit AV8 jedou BOZSKY....
Takze abych si koupil super pameti do budoucna a pak je vyhodil, nebot s novou fosnou nejedou, hmmm to neni moc chytre a ja na vyber desky nemam, nebot jsem potreboval AGP, HTT300 a 5xPCI a 4xSATA = jedina deska na trhu .... A asi opravdu ma jen vyznam hnat dopredu frekvenci CPU.
Jestli v NI vyhorelo bude to problem, ale JESTLI ona VYHORELA (ne od PCI slotu, atd, nebo pametoveho banku) bude to OK.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Mno radime ja treba s ULL vystridal cca 3ks CPU..vetsinou po 047tydnu,kdy byl vylepsenej radic a furt to samy..480 s T1 max..Nejlip s TCCD me jdou A-DATA..Citace:
No tie mouchy co mam v podpise aj tie o ktorych sa tu bavime, mi na 9NPA+ dali max 280 1T .. aj to som ich musel tyzden ladit. Potom som skusil vtej epoxe kamosove adata ktore ma odskusane na 314 1T a to kludne davali aj na tej Epoxe .. ale proste muskiny 280 a koniec. Tak som ich skusil v DFI, a tam davaju kludne 300 1T .. takze to bolo proste doskou.Citace:
Taky si myslim, ze za tyhle problemy muzou hlavne desky, a ne radic v CPU, nebo respektive jejich biosy ....
Treba EPoX NF3/NF4 jsou na tom s kompatibilitou/nekompatibilitou prakticky stejne ....
Je to pravda, ze Venice ma o 25 procent horsi pametovou propustnost (4500 oproti 5800 MB/s) oproti Winchesteru a teprve SanDiego se vraci na winch. hodnoty ? V Computeru toto testovali a došli k tomuto závěru.....
Jestli to testovali v Computeru, tak to bude pravda urcite .... :roll: ;D
Barevny casopis, kde ani nevedi, jak se nastavuje BIOS.
Niceho podobneho jsem si nevsiml, testoval jsem 3200+ (W a V)
Tak to by možná chtělo nový brejle, protože tohle jsme tu řešili už před pár dny a došli jsme prakticky k identickým výsledkům - kromě mě minimálně ještě M.K. a MadCap, takže to asi taková pitomost nebude...Citace:
Původně odeslal svaca
To ja jsem nesledoval, ale takoveho BRUTALNI rozdilu bych si vsiml, schvlane tedy na to mrknu znova....
Mně se třeba v Everestu snížila propustnost čtení z 8000 na 6000, ostatní na tom byli podobně... http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=911732#911732Citace:
Původně odeslal svaca
No je to divny. Everest 1.51 ukazuje po preinstalaci na 2.0 taky celkem uplne jine hodnoty, kde za to MUZU dat ruku do ohne, tak je memtest86, v nem ty cisla sedi.
memtest prostupnost bych se nekoukal staci v biosu zmenit blbost ktera se ve winech neprojevi ale v memtestu ti to hodi ±50MB rozdikCitace:
Původně odeslal svaca
JO aj Venice aj SanDiego maju takto upraveny radic a ta priepustnost je nizsia. Takze SD je tiez tymto postihnute, ale kedze priepstnost u A64 nema skoro ziaden vplyv na vykon tak je to uplne nepodstatne.
Jo jo, ja jen, ze jsem si nevsiml rozdilu ....Citace:
Původně odeslal elemeNt
2 svaca: Jestli máš Winchester i Venice, mohl bys mi poslat screenshoty z WPCREDITu? Nějak se mi ta celá věc nezdá, chtěl bych zkontrolovat nastavení řadiče pamětí, zda jsou stejné.