Uf dlouhej dred.Chci se zeptat,o kolik bude rychlejsi obyc.6800 od Leadteka za 10000kc versus 9800pro.Teoreticky by mela bejt lepsi 6800,kdyz ma o 4 roury navic ne?
Printable View
Uf dlouhej dred.Chci se zeptat,o kolik bude rychlejsi obyc.6800 od Leadteka za 10000kc versus 9800pro.Teoreticky by mela bejt lepsi 6800,kdyz ma o 4 roury navic ne?
Co jsem se dival na ruzny testy, tak je rychlejsi snad ve vsem, v necem jen o trochu, v necem treba i 2x lepsi... Zrovna jsem si prinesl non-ultru 6800 od MSI, tak ti muzu pak hodit naky vysledky benchu.
Uz sem neco nasel...6800 12pip versus 9800pro
http://gear.ign.com/articles/532/532022p1.html
Ja taky, je tam primo i ten Leadtek http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2113&p=1
Tak sem nainstalil tu novou a problikavaji mi nejaky artefakty na obraze, at mam jakykoliv rozliseni nebo refresh (nic jsem nepretaktovaval) a zdroj mam dle pozadavku 350W :/
Podle tohodle testu ATI absolutně propadla. Zajímavý. Nevíte někdo nějaký nový info kdy by měla dorazit do ČR nějaká zásilka s 6800Ultrama? Začínám bejt nervózní jelikož sem měl 20tyček našetřených a bohužel se mě to kažtej týden o litr zužuje. Ty discotéky atd. to je hrozná věc. :evil:Citace:
Původně odeslal Asahi
Podle mně zdroj nestíhá....jakej máš CPU?Citace:
Původně odeslal Asahi
no, jestli je to EC 350W, tak je to jasny :-)
chce to alespon 350W Forton ...
Mam amd 64 3000+, dvd palku, cd-rom, seagate 200GB sata hdd, ramecek na hdd a pridavnej vetrak na case. Takze by to mohlo byt tim, ze nestiha zdroj? 6800 napajim z vetve, ktera zaroven napaji ten ramecek (prazdnej) a dvd palku.Citace:
Původně odeslal Over
Mam 350W FortronCitace:
Původně odeslal BaiT
edit: V prve rade, diky za rady! Po par pokusech jsem to rozjel v poradku. Bylo to tim, ze defaultne byl vetracek na karte nastavenej na nejnizsi otacky, nejen, ze to delalo ty artefakty, ale nefachalo zadny 3D, ani video neslo prehrat. Kdyz jsem dal otacky na max, tak jede vsechno jak ma. Zajimavy je, ze, kdyz packu prepnu jen o trosku niz, temer ihned se zacnou objevovat artefakty. Myslite, ze je to normalni? Mne se to moc ok nezda, pokud tam ta packa na snizeni otacek je, tak by to snad karta mela zvladat.... No hold se s tim asi budu muset smirit - mate nejaky tipy jaky nahradni chlazeni zvolit, nejlepe co nejtissi (ale ne vodni), mam vsechny ostatni vetraky ultratichy a tahle svine mi tam rve 40db :evil:
zvláštní....no zkusil bych pasiv z P4 a ofukovat nějakou tichou 80kou
Ale prosím tě, se podívej na ty hry co tam testovaly ;D co se týče těch prvních her, tohle skoro nikdo nehraje, navíc u Farcry se ATI nepropadla. Ale s tou dostupností tě chápu, 20tyček dát za grafiku, klobouk dolů teda ;DCitace:
Původně odeslal BananaYoe
Jo jinak jeste, v nastaveni je slozka s teplotnimi udaji, tak jadro ma temer porad 63°C - to je normal nebo hodne?Citace:
Původně odeslal Over
Na idle je to dost, ale a priori to este nemusi nic znamenat. Ak chces, mozes si stiahnut toto HDR demo: http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ - vcelku pekne zahrieva vsetky 6800ky (niektori majitelia sa dostali nad 90°C).Citace:
Původně odeslal Asahi
No tak dietatko sa Richardusovi narodilo... GF6800Ultra - uz sa z nej tesi.
Coskora sa mozeme tesit na hafo vysledkov a radostnych pocitov...
Jak se jmenuje, kolik měří, váží a kdo přestřihával pupeční šňůru? ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Jinak gratuluji :lol:
Dakujem , jeho meno je Inno3D GeForce 6800 Ultra , vazi asi 3/4 kila a snuru som prestrihol osobne. :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Newman81
Mimochodom dnes mam asi vianoce , prave mi zaviedli aj CHello Plus. ;D :smoke:
Pridavam se taky ke gratulaci a uz se nemuzu taky dockat vysledku :wink:Citace:
Původně odeslal Richardus
Inac na Slovensko prisla iba jedna pre mna :smoke:Citace:
Původně odeslal Masster
Predbezne na default z beta ovladacmi
3DMark03 12100
3DMark01 19800
Auqamark 3 64000
Pekne a jak je na tom s hlucnosti a co teplota? Novy Direct uz doufam mas :wink: Hlavne si sezen ovladace s podporou SM 3.0 a nahod vysledky z Far Cry.
Teraz mi zapojili net , takze najprv stahujem vsetky updaty , ovladace a tak , ale za 15 min musim ist do prace a pridem az niekedy v noci , tak stay tuned.Citace:
Původně odeslal Masster
Edit: Ta hlucnost bez ovladacov je dost kruta , ale ked nainstalujes ovladace , tak je to v poho.Teplota je dost velka , 75 mam teraz v 2D. ???
DirectX este ee , ale stiahnem
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Samo ten výběr her byl hroznej proto sem tam psal "podle tohodle testu". Spíš mě připadá že tam ten borec co to testil fandí Nvidii tak tam hodil hry kde je lepší NV a ty kde je lepší ATI tam nedal.
ta teplota je hodne vysoka.inac v porovnani z Asusom je ten hluk aky?ja si idem pre tu kartu zajtra.
V porovnani z povodnym Asus 9980 Ultra je hluk vacsi , ale osobne planujem vodnika , takze suma fuk. Inac teplota je 75 a limit v ovladacoch bol 110. :lol:Citace:
Původně odeslal Chodec
Richardus: ovladace mas nejnovejsi whql nvidia, ktery automaticky koriguji otacky? To na te moji nonultra asi nejde, kdyz je tam na boku packa, na otacky, co?
Ovladace su zatial 60.85 , dodavane ku karte , najnovsie su uz stiahnute , ale este som ich nenainstaloval , lebo som dal stahovat 2 GB Star Wars Galaxies Trial.Citace:
Původně odeslal Asahi