A pokud něco hodím do 1600x1200 s detaily, tak o CPU pak už nejde :-)
Printable View
A pokud něco hodím do 1600x1200 s detaily, tak o CPU pak už nejde :-)
@Spajdr
To hej, ale na 17" monaci ti tych 1600x1200 moc neda :-( (kupujes karty za 20k, ale poriadny monac kde by si to vydel nikde :oops: )
btw... v tom teste na Digit-Life je to dost vyrovnane. Myslim X800XT vs 6800ultra. Obe karty maju zhruba rovnaky vykon ... ide o to ktora ma na ktoru gamesu lepsi driver.
Inac co by sa asi stalo, keby taka Ultra pocitala s 24bit a nie s 32bit ;D (myslim ze by atinam pekne vytrela pr.del)
U 3D stříleček je 1600x1200 v pohodě :-) Já už do Nvidie nejdu, FX5900XT mi bohatě stačilo :-) 6800Ultra pořád trpí neduhou, že u některých her to lítá sice rychleji než ATI, ale taky min. fps padají více na držku.Citace:
Původně odeslal Semik
Nestalo by sa nic... lebo nato nema HW. Rozhodnutie ci implementovat 24bit alebo 32bit presnost na komponent nie je o nicom inom nez o tranzistorovom budgete...Citace:
Původně odeslal Semik
no, mít takovu supr dupr kartu a 1800+ (viz. podpis)... není to škoda? :-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
To jsi dosáhl takových výsledků s tímto CPU ?? :eek: :eek:
ale ne, to tam dopíšu .. mám teď 10x220 (2400Mhz)Citace:
Původně odeslal sofokless
10x220=2200 :wink: na to jsem ani nepotreboval kalkulacku 8-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
tak to je něco jiného :wink: To jsi na tom stejně jako já, jenže mi něco dost podstatného schází... x800xt :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Do pr... :-)Citace:
Původně odeslal Fleak
Obr : Prosimtě, máš taky vedle standartního napájecího konektoru (ten mam samozřejmě zapojenej) na zadní straně ještě jeden menší 4pin konektor jako jsou na zvukárnách na audio ? Já mám taky Sapphira a ani mi neťukne. Tzn. ani nesepne monitor. Ani digit. ani analog. výstup. Samozřejmě ji půjdu v pondělí reklamovat, ale nevim jestli tenhle konektor nemá taky ňákou funkci. Jinak nevim jak ty, ale já mám verzi s VIVO. Jinak ale předpokládam, že kdyby měl být zapojenej i ten menší konektor, tak přibalej i ňákou redukci né ? Asi to bude souviset s VIVO. Dík za odpověď.
[ot]Jaudak: mas na mysli zrejme toto...[/ot]
sisi: dik , to je ono- VIVO . http://www.beyond3d.com/reviews/ati/.../index.php?p=3
Jdu ji zkusit ke kamošovi na EPOX 8RDA3+
Tak je to naky divny, u kamoše na EPOXu 8RDA3+ běží v pohodě. a u mě na 8HDA3+ ani ťuk. Nasazená byla dobře, (minimálně 5x ven a zase dovnitř) napájení taky ok, tak uz nevim. Nenapadá někoho něco ? Ještě jdu zkusit noej BIOS k desce.
2048x1536 4XAA 16XAF Unreal Tournament 2004 .. pod 40 FPS to nepadá, to celkem ujde ne? :-) a to je grafule na default taktech XTčka, to jest 525/575.
hmmmmmmm :DCitace:
Původně odeslal Spajdr
a na jaky detaily? FULL ?
Holy shit musi byt, ne?Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Som myslel, ze na FULL detaili potrbujes mat aspon 1024 RAM. (Spajdr ma 512) ???
Alebo to je inac ? :|
ne nepotrebujes!!Citace:
Původně odeslal Semik
ja to hral na full a 1600x1200 s tim co mam v popise jen mistu durona jsem mel T-breda@2100 MHz a pohodicky
tak to nevim nevim...ja to hraju na 1024 pri normal detailech a nekdy to klesne i pod 30 a to ma procak na 2200mhz tak nevim nevim...uvidime jak se k tomu vyjadri spajdr :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
aby nedoslo k omylu tak myslim full detaily ale bez AA a aniso.Citace:
Původně odeslal Tukancheez
nebo jak si to myslel Semiku ???
2Semik
Nie 512 nieje optimum ak si priatel swapingu potom ok, hlavne ked hras za sebou areny, tak je swaping neskutocny, ale posledny patch to o dost zmiernil, a aj znizil naroky na pamet, hra sa chova ovela lepsie na 512mb co je dost cool ;D
uz sa tesim na Far Cry patch 1.2 15percent zrychlenie grafiky, to sa uz celkom da :wink:
ale na 1gb to lieta sialene dobre(aj ut2004 aj far cry), a 1,5gb sa hodi urcite do buducnosti, hlavne na grafke ktora ma 128mb a spapa dost z ramky funkciou Agp aperture size aspon 256mega 8-)
Je to na FULL detaily a mám teď na pár dní 1GB RAM :-) maras prostě. A trošku jsem vyhonil GPU ;D
Např. Battle of Proxycon 100fps
Multitexturing 9600 v 3D Mark 2001SE
Multitexturing 8060 v 3D Mark 03 v.340
Takze muj nynejsi vysledek je:
9450 bodu.
Konfigurace a soft:
AMD 64 3200+ (HT-220, 2200MHz)
768 MB RAM (2,3,3,7)
MSI K8N nforce3-250
Catalyst 4.1
Radlinker 1900
3dmark03.340
Karta je NEPRETAKTOVANA a ma pouze 12pips!
Jsem ted na dovolene a zkusim si s tim pohrat az prijedu.
Jo no, tolik jsem měl taky když jsem netaktoval a měl 12 pipek :-) Já budu mít zítra tu A64 2800+ na 2300Mhz s Epox prknem, takže ve středu tu něco hodím, pokud vše půjde jak má.Citace:
Původně odeslal OBR
chlapy, máte to nejaké vyměklé, nahodte už konečně nejaké porádne testy.... :wink: :wink: :wink: