Nikdo se nebaví o molexu do molexu, co je to za nesmysl? Bavím se o zbytcích pinů ... To je jedno, OT snad někdo promaže, globalkillerovi a PeteroviM díky za pomoc! :wink:
Printable View
Nikdo se nebaví o molexu do molexu, co je to za nesmysl? Bavím se o zbytcích pinů ... To je jedno, OT snad někdo promaže, globalkillerovi a PeteroviM díky za pomoc! :wink:
2 Jan 555:Představ si to jako ATA kabel-konektor na "slave" je jakoby průchozí a přesně takhle jsem já pochopil,že má fungovat i tenhle molex.
[ONTOPIC] :idea: BTW-zjistil jsem,že na smrštění smršťovačky úplně v pohodě stačí svíčka-je to lepší jak zapalovač(stálá pozice,máte obě ruce volné,nespálíte se a v pohodě si regulujete vzdálenost) a v podstatě to nejde zkazit[/ONTOPIC]
Tomas: to je jasný, že je průchozí ... Ad svíčka - fakt nejlepší a nejmíň rizikovej je fén!
Asi máš něco,co já ne-s naším fénem to fakt nešlo a nikdo široko daleko tady nemá horkovzdušnou pistoli,takže v daných podmínkách byla svíčka "da best" ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Musíš mať fén, ktorý sa dá prepnúť na vyššiu aj nižšiu teplotu, chce to naozaj tú vyššiu (možno pomôže aj vriaca voda - na chvíľu namočiť...)Citace:
Původně odeslal Tomas
??? No,máčet kabely ve vodě se mi moc nechce... :wink:Citace:
Původně odeslal PeterM
Co to tady řešíte po večerech za kraviny ??? Prostě si sežen nějaký vadný zdroje daj ti je v kdejakym počítačovym krámu zadáčo a nahrad původní kabeláž za delší.Anebo uštípat původní piny a spájet to dát do smrštovačky :(
Muze sem este nekdo postnout fotku tech molexu z casekingu? Pokud mozno modry? ja to doma zkousel prorezavat tema nozema v tom konektoru, ale tan kabel se mi tam proste nevejde :-( A navic tam nemam ani ty zarazky jako globalkiller... Musim tam dat takovu zarazku...
A jak psal Jan555 - jako koncovej molex to je na nic...
Tak sem se taky rozhodl jít do flexa, potreboval bych poradit kolik toho budu potřebovat na Fortrona 12cm fan 300W.
Určitě ste někdo flexoval 350ku a ty by měli mít snad stejně kabelů.
Díky.
čím víc tím líp, já kupoval 2m 1/2 a 5m 1/4(to zbylo), ale jak říkám čím víc tím líp pak budeš flexovat kde co takže toho 1/4 je 5m akorátCitace:
Původně odeslal kecinzer
Tak jsem dokončil Flexo mod,koupil jsem nakonec Carbon(jehož vzorek jsem jako jediný neměl a neviděl ;D ) a jsem fakt spokojený-kabely se uspořádaly a tyky to koneckonců pěkně vypadá. :-) Na rozebrání ATX je použil svůj Nástroj (TM),o kterém píšu o pár stran zpět.Vyvinul jsem technologii,se kterou to bylo dole za 15 minut.Ten špendlík tačí uchopit do drobných kleští a vhodně natočit a pak už jen zasouvat a vysouvat.... ;D
hold kdo umi ten umi, ja se na ot po 40min s tim tvymPmym, zpusobem vys*** a na atx konektor vzal ostrou kudlu a bylo po konektoru a vymenil se za novejCitace:
Původně odeslal Tomas
A šel s tím jak Fortron,tak Chieftec zdroj... ;D
Ale Thermaltake ne, sra* jedenCitace:
Původně odeslal Tomas
Tím novým nástrojem od AC Ryan na ATXo jsem prohodil ATX konektor během maximálně 10 minut a bez nervů 8-) (zase to něco stojí, mě "špendlíková válka" ;D nepomohla ...)
Vzdyt to nemuze byt teky vyrobit takovou hovadinu, nechce se toho zas nekdo ujmout?? Urcite by se zajemci nasli. ATX extractor by OC-Forum (TM) 8-) 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal jan555
To neni vůbec špatnej nápad, já bych to třeba hned bral :DCitace:
Původně odeslal Kazdic
Hmmm, ono v praxi stačí, když to někdo v regionu koupí a bude se to půjčovat :idea: Většina lidí to beztak potřebuje jednou za uherskej rok, ti, kdo to potřebují často, těch pár eur asi oželí ... :wink:
Prave, ne ze by to byl kdovijakej prob, ale nasere to delat se s tim pul dne (no dobre hodku ;D ). Zkusim pusobit na par flexistu zacatecniku v Brne >:}Citace:
Původně odeslal jan555
no s ATXkem jsem se zatěžovat nemusel...tam už flexo bylo...na molex jsem si vyrobil z PL konektoru na vysílačku ;D
Dotaz, uz jste nekdo davali flexo na IDE kabely? Jak? Sundat konektory ??? to asi ne , to uz pak nikdo nezapoji, nebo to jde. Me napada to snad kolem nejak sesit aby se nic nemuselo delat s kablama.
40pin pripadne 80 pin SCSI kabel neni vubec tezky znovu nackavnoutCitace:
Původně odeslal FAZER600
ale 80pin IDE nebo 68pin SCSI bych uz asi nedaval...
kazdopadne je nejlepsi kopit si hotovy kulaty kabely a nedavat tam flexo :roll:
a nebo SATA ;D
kulaty kabely sem nikdy nepotreboval staci elegantne plochy srovnat. jinak sem delal flexo na STACKEROVI a dopdalo to takhle:
http://www.maja-impex.cz/honzak/stacker/1.JPG
http://www.maja-impex.cz/honzak/stacker/2.JPG
http://www.maja-impex.cz/honzak/stacker/3.JPG
http://www.maja-impex.cz/honzak/stacker/4.JPG
http://www.maja-impex.cz/honzak/stacker/5.JPG
honzAK: pekne to mas srovnany :wink:
ja jsem si svoje IDecka narezal po 5 zilach takze ted jsou ;D jako kulaty, ale chtel jsem je obalit aby nebyli takovy konvencni 8-) , ale rozdelavat ty konce nebudu, to bych je mohl asi rovnou zahodit
:idea: Poskladaj tie konektory tak, aby boli rovnobežne z káblom. Poriadne stiahni lepiacou páskou. Navleč trocha väčšie flexo (také, ktoré pretiahneš cez konektory...). Potom odlep pásku z konektorov, narovnaj ich a flexo ukonči lepiacou páskou príslušnej farby. :idea:Citace:
Původně odeslal FAZER600
(Má to len jednu chybu, že tam nenavlečieš zmršťovacie bužírky. Ináč len samé pozitíva a sociálne istoty ;D )