je to sranda, dnes by ji lide koupili i za 7-8 tacu. jen kdyby byly. az jich bude dost, bude se vam zdat i 6 hodne :o)
Printable View
je to sranda, dnes by ji lide koupili i za 7-8 tacu. jen kdyby byly. az jich bude dost, bude se vam zdat i 6 hodne :o)
LEADTEK 8800GT 512MB
...tak karta je opravdu super akorát ta hlučnost není jak je všude uváděno Leadtek 8800GT 512 MB pokud se spustí komp nastartuje full otáčky ve windowsech je tichá pokud jsem spustil 3D Mark 2006 test proběhl bez problémů bez OC 11.800 karta je stále tichá a nejevý známky života pokud ale jsem spustil COD4 tak zhruba po 10 minutách začne karta vydávat zvuky které opravdu nemají nic společného z avizovanou tichostí takže asi to bude řešit jiný typ chlazení které je u této karty opravdu velice špatné to už minulé GTS chladič byl lepši než tento o teplotě radši ani nemluvit ta je taky opravdu vysoká.
3DMARK2006
ovladače...ver.169.04----11.200
ver.169.02----11.800
leadtek mám z LEVI...
To mas pravdu, ale "soudruzi" z nVidie to nechapou
Výrobce grafik Nvidia napadl české prodejce, záměrně zvyšují ceny
Problem je ten,ze uz z VO jsou takovy ceny.Kde je tedy chyba?Marze MO jsou dnes mizivy.5-7%
ROFL, ten nadpis je dokonale zavádějící, opět snaha o laciný bulvár... jak to říkal Zeman - (někteří) novináří opravdu JSOU žumpa
Novinky jsou bulvar, o tom zadna, ale zavadejici v jakem smeru? Naopak pokud se zacla nVidia takto vztekat dokazuje to ze si nevidi na spicku nosu. Stanovit nejakou doporucenou cenu je sice pekne, ale musi se za tu cenu take mit "co" prodavat. Nedostupnost resp. cena karet neni problem prodejcu a ani problem lokalniho trhu (CZ)
Citace:
Původně odeslal 6. 11. PCper
Kde v následujícím citátu někdo někoho napadá?
"Zaznamenali jsme také dost velké rozdíly oproti našim doporučeným cenám, což je důsledek obrovské poptávky, kde někteří prodejci využívají situace a prodávají karty za mnohem vyšší ceny, než by měli," dodala společnost.
Je to normální nabídka-poptávka, to že je něco dražší, když je toho málo je snad úplně logický, ne? Doporučená cena může být jaká chce, ale pokud nebude reflektovat realitu, je celkem k prdu..
[OT] to je asi stejnej pripad, jako že v českých masmédiích skinhead=neonacista/ultrapravičák přitom každej trošku věci-znalej člověk ví že to je stejné spojení jako radekhulan=fanATIk.
Proste snaha zaujmout za jakoukoliv cenu, vsechno je oznacovano jako "šok", "katastrofa" a aby toho nebylo málo tak ti ma "vilv na globální oteplování"
ten "clanok" na novinkach je 110% bulvarize > cisty blesk style ... srackove medium
Kdyby se nekdo vice zajimal o MSI GF 8800GT,tak tady je celkem pekny ENG test: http://www.tweaktown.com/reviews/121...ion/index.html
PS: Ale pekny je take v CZ v casopisu Computer ;)
alebo na zive.cz pre tych co si radi vypaluju oci
No v Computeru je to dobre osekane... lite jak byk :p
Novinky jsou to same co idnes.cz :rolleyes: (ten povazuju za jeste horsi).
Me osobne ten test v Computeru prisel dobry a melo to vse co tam byt ma.Jen mi tam trochu chybely udaje o tom,o kolik tu kartu pretaktovali.Bylo tam napsano pouze ze moc uz nejde nataktovat a pameti uz skoro vubec,ale presny takty tam nebyly,cili jsem si z toho moc zadny obrazek udelat nemohl.Ale jinak supr.
v tej recke totiz chyba jedna vec, link na tu podrobnu webovu :) to pretaktovanie tej OC verzie ale fakt nemalo moc efekt
pre všetkých taktovačov grafy 8800GT
nainštalujte si atitool 0.25 beta 16
hned v nom máte pekne nastavení default grafy
pomocou tejto verzie ide zistiť krásne strop OC GPU a RAM,ako náhle ho najdete - žiadne artefakty potom spustite EXPERT TOOL a v položke performance hned zistíte aký máte OC SHADER.
zabudol som prihodit že manualne zvyšujte OC GPU a potom OC RAM ked máte spustení ten test (tá kocka)
konečne niečo čo pekne funguje na zistovanie stropu OC 8800GT :wink:
moje OC 720/1800/2100
No tak jsem kouknul peclive na zive.cz na ten test a koukam ze nakonec OC bylo 660/1900@710/1900MHz.Takze s temi pametmi jste nehli ani trosku...To je to tak zly (jako u me ATI X1950Pro)?Skoda tech pameti ze nedoslapnou alespon na tech 2000MHz,uz by to vypadalo lepe. :)
PS OT: A jeste neco,musel jsem sem napsat,je to konecne muj tisici prispevek,cili muzu slavit... :mweheh:
tak asi par MHz to slo, ale pri tomto takte je to len 5% :) tj. nic
Tak me tak zajima jestli vubec bude u nas mozny sehnat 8800GT Zotac AMP! Edition s takty 700/2000MHz.Uz jsem se (jako par dalsich lidi) poptal i na CZC zda budou k mani,tak uvidime...Tato karticka vypada dosti vykonne. :)
http://www.svethardware.cz/art_doc-1...40030FF15.html
Srovnani s dalsimi kartami v 3DM06:
http://pccentre.pl/Article16709.htm
me by docela zajimalo jestly uz nekde maji v nabidce nejaky 88GT pasivne chlazeny nebo s jinym nez referencnim chlazenim? je jasny ze ne skladem ale na predobednavku