Sice už mám A64 a DFI LP nějaký ten pátek, ale pořád mi přijde, že v BIOSu tak nějak tápu. Nemohl by mi někdo dát odkaz na nějakou (nejlépe CZ) stránku, kde je nějak pěkně a přehledně rozepsáno co která položka v BIOSu znamená (teda mám na mysli ty, které jsou rozdílné u desek s nF4, proti "klasickým starým" BIOSům), co nejlépe nastavit pro maximální stabilní výkon bez OC a co a jak nastavit, když chci trošku podráždit OC. Díky moc
Nebo uveďte své nastavení a proč to tak máte? Nebo i link někam sem na 4um, kde se toto řešilo... Díky
edit:
Tak jsem to zkusil trošku podráždit a zjistil jsem, že když mám nastaveny paměti 5-2-2-2-1T, tak to stabilně chodí. Když ale zkusím bez dalších změn nastavit třeba 7-4-4-2.5-1T, tak mi do padá. Když zkusím při 1T jakkoli zahývat s FSB následuje pád. Když ale dám 2T, tak si můžu s časováním pamětí dělat co chci a stejně tak jsem zatím při zvyšování FSB nenarazil na problém (teda zatím jsem se daleko nedostal) - jen by mě zajímalo, při jaké FSB už musím snížit HTT na X4, poté třeba na X3 atd... je na to nějaká tabulka?
Je toho chování ohledně 1T vs. 2T v pořádku nebo se vám daří výrazně overclocknit i při 1T? Co to vlastně 1T a 2T je - co to dělá a nedělá?