Mna by spis zaujimalo ci je 3D stable....aj moja 3000+ bola 2.66Ghz primestable ale nejak padol 3D mark....CPU test :(Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Printable View
Mna by spis zaujimalo ci je 3D stable....aj moja 3000+ bola 2.66Ghz primestable ale nejak padol 3D mark....CPU test :(Citace:
Tvoj problem je v ABIT AV8 :wink:Citace:
Původně odeslal Yogi_1
Jaj teraz kukam ze Darth ma uz Epoxku :) som si myslel ze to ma na abitkeCitace:
Původně odeslal janko_hrasko
Jj, a považuju to za výrazný upgrade - na ABiTce jsem dal i FSB270, ale ne ve 3D, na EPoXu už mám 300MHz a není to strop... pro můj skvělý procík úplný ráj na zemi... :lol:Citace:
Původně odeslal Yogi_1
ale voltaz 1,675V ? trosku moc, ne?
Vidim to na zmenu dosky... :oops:
Ja serem na to....abitka ma stala 3700 SK s dph.....epoxka stoji tak 4000 KC s dph = 5200 SK, a to je dost velky rozdiel....to nestoji za to.....ani tak to nevyuzijem....Citace:
Původně odeslal Wuuduu
epoxka stoji 4500,-
No, není špatnej, ikdyž ta Voltáž je už docela HC. Každopádně, třes se, jestli ty svoje Mushkiny donutim jet na DDR600 při CL3, jelikož moje CPU asi bude chtít výš, těch 1.5V se mi zdá, že je pro něj dost už teďka.Citace:
8-)
Ad DFI:
Je tu thread o nF4 deskách v nV chipset sekci (stačí projít - napsal jsem tam pár řádků)
2BeachKEN: hmm tak to uz hej to su z ktoreho tyzdna vyroby ?
Citace:
Původně odeslal Janosik
Jenom stačí jít o stránku zpět. :wink:Citace:
Původně odeslal BeachKEN
2BeachKEN : uff to super pi je 32 MB ?
Jasně, dal jsem ho asi 4x za sebou, abych si byl jistej, že to je jakžtakž stabilní. ;DCitace:
Původně odeslal Janosik
Pak jsem hrál Tiberian Sun asi 5 hodin po netu a pohoda, takže Prime to proleze s prstem v nose (jenom pokus 9 hod.)
a kedy vydaju na 90nm 4000+ aj u nas?
Tak zatím jsem na 2.5Ghz PI stable .. při 1.45V .. myslím že jsem ho pro dnešek dost potrápil :-)
Více dneska odpoledne, snad :-)
Tak to je chyba dosky :(......ale da sa obist :)Citace:
Rozchodil som to na FSB 277Mhz rock a 3D stable:
277x9 = 2.5Ghz 1.55V
AGP/PCI 8:2:1 --- fixed 66Mhz nefunguje korektne...preto padal v 3D
LDT 2x
AGP 4x, vsetko co je v tej polozke OFF: FW, calibration, atd....
V-Link data rate 4x
pamete: v biose DDR333....460 Mhz 2.7V casovanie este zistim
Hlavne ze konecne presiel 3D Mark:
http://forum.pctuning.cz/gallery/alb...12526/3950.jpg
Super PI 1M....34s
Tak to Ti blahopřeju - já neměl sílu se s tím prát a tak jsem raději šel do jiné značky a čipsetu... :?
Me super PI na 2500Mhz 10*250 32Mtest probehl taky za nejakych pul hodky..stable, ale at mam nataktovano, nebo nenataktovano, tak stejne se mi stane, ze mi obcas system proste z niceho nic zmrzne...vetsinou se to stane, kdyz se deje neco z diskem, samo o sobe kdyz na to nemakam, tak ne, ale kdyz napr. surfuju a otevira se nove okno, a zacne chroustat disk, nebo kdyz jsem kopiroval z disku na disk hodne dat(asi 40GB) tak nez jsem to zkopcil, tak to 2x ztuhlo :(.
Mam SATA na 4tem portu 160GB hitachi, potom na IDEckach mam kombinace mechanik s 60B westernama...disky mi na starsim PC nedelaly problemy. Netusite ??? System proste prestane reagovat, mys se prestane hybat, a nic se nedeje..pomuze jen tvrdy restart
Dik :)...inak uz sa pripravuje bios 18 pre abitku a bude tam AGP/PCI 9:2:1....takze huraaa na vyssie FSB...hehe....uz aby bolCitace:
2all : hmm no vyzera to tak ze aj moja asuska ma problem udrzat agp lock na tych 66 mhz lebo ako nahle som dal nejaku hru { od fsb 234 } tak to preblikavalo az kym hra nespadla :-(
Tak to mas asi stesti..tohle sem vsechno zkousel :| a nic..HL treba nepada do 255FSB.Citace:
Původně odeslal Yogi_1
Jak je frekvence AGP/PCI pri 8:2:1 pri 277FSB?
Ptam se,protoze sedim v praci..
Uz mam doma Epox a Abit pujde do sveta ;D :mweheh:
Ahoj
Jak rozchodit Cool'n'Quiet ?
Je to nastavene automaticky nebo se musi nainstalovat nejake drivery ?
Funguje to i pri pretaktovani a vyssich frekvencich jak je zakladni ?
Zkusil jsem si stahnout drivery z AMD
http://www.amd.com.hk/us-en/processo...1_9706,00.html
A taky jsem nasel neco na
http://64.233.183.104/search?q=cache...=cs&lr=lang_cs
Ale nechce mi to fungovat.....
Funguje Vam to ?
Dik
Zizi
1:Posledni driver na CPU
2:Enabled C/und/Q v BIOSu
3:Ovladaci panely=Moznosti napajeni=Prenosny pocitac
hmm diky uz to jede...
Spadlo me to z 2400 na 1250 a napeti z 1.4 na 1.15
Jen vetrak jede porad na plno....potreboval bych ztisit i ten vetrak...
Aby to slo tak nasobic musel byt na auto....V core taky..
Jeste jsem nastavil polozku CPU thrmal throttling na 50%
Primo polozku CaQ tam nemam ...ale asi to bude ono.
Ted uz jen ten vetrak...funguje vam i snizeni otacek ?
Nie, to je nieco uplne ine...Citace:
Původně odeslal Zizi
Mne to facha...teraz som hral 2 hodiny Far CryCitace:
Původně odeslal nex
A nie som sam.....cital som abit-forum a tiez im to facha
Nemusis byt doma aby si dosiel na frekvenciu....277:8=34.6 pre PCI 34.6x2=69Mhz pre AGP....to este v poho zvlada radeonka :)
Nehovorim ze by som nebral Epoxku ale nebudem zbytocne vyhadzovat peniaze