HELP ME!!!!Potřebuji upravenej soubor na Riva Tuner2 a to ati2mtag.sys abych mohl změnit toho radeona ??? Mám nainstalovaný Catalist 3.Díky všem :wink:
Printable View
HELP ME!!!!Potřebuji upravenej soubor na Riva Tuner2 a to ati2mtag.sys abych mohl změnit toho radeona ??? Mám nainstalovaný Catalist 3.Díky všem :wink:
A oni to na test nepujčí ?Citace:
Původně odeslal bird birdovicz
no mě asi ne-e, když oni sou z Prahy a já z jižní Moravy ;-) ... chtělo by to někoho místního ...
Tak dnes v 19:05 jsem v CC objednal R9500 128MB RAM.V online shopu tvrdi ze dodavka bude az 28.ledna - tak jsem zvedav co prijde....Zitra tam volam ohledne reklamace Logitechu,tak se poptam co a jak....
Já jsem si jí tam objednal taky, tak až něco zjistíš, tak poreferuj :wink: Jinak kdyby je v Actebisu opravdu měli už ted, tak tu objednávku klidně zruším 8-)Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
takze po malych peripetiich se mi to podarilo konecne rozchodit, uf! mel sem porad problemy s tim patchem od Wizzarda, az sem nakonec pouzil RivaTuner (diky Maxiku :wink:), s pomoci nehoz sem byl okamzite odemknut.. Maxik s Erbriakem si ode me odnesli dve ocejchovane karty a me tu nechali potencionalniho zmetka.. ale nastesti vsechno dobre dopadlo a zadny artefakty nikde nevidim.. spokojenost 8)
a co vy? ;D
nic :(Citace:
Původně odeslal Glassman
Jak jsi to udělal pomocí toho RIVA TUNERU??Mě to tam hází zasranej EROR!Kde jsi vzal tan soubor kterej je tam třeba??? :oops: Za radu díky! :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
Ted jsem koukal do noveho ceniku fy Levi a co nevidim:
ATI Radeon 9500, 128MB, DDR+DVI+TVout, 5824,-/dealer, 6485,-/konc. uzivatel, bez DPH.
Zitra bych tam mel pro neco jit, tak zkusim ziskat nejaky informace.
Zitra vyrazim na okruzni cestu po vsech obchodech s vypocetni technikou v Pardubicich.Jestli nekde na neco narazim,tak dam vedet.....Je jich tady fakt dost,takze uvidime...
edited 20:40 - behem litani po kramech se stavim v Grandu (netpub) a dam vedet - odpoledne jdu do prace a pak uz nikde nic nezamluvim...
:-o takze 100% funkcnost ?to je teda bomba... kolik jste jich nakonec vzali? 8)
jestli je to tedy 100% tak to dnes vubec neusnu.... :evil: jeste yitra a mam ji doma....
boze slituj se nad nami jako i my se slitujeme nad tebou a posvecej sve bohem dane radeony 9500 vuli svou jak v pocitaci tak i v krabyci jelikoz i my ctime tveho umeni taktovat.
no proste uz my hrabe na majak ;D
ehm, myslim ze sem dneska koupil R9700PRO ;D
R9500@R9700PRO (325/310)
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5633962
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :o tak to mam v compu zde je vysledek Score 12747 http://service.futuremark.com/compare?2k1=5633773 8)
Kazdopadne COOL vysledky 8) Jen tak dal :) GO ATI GO ;D
ja ZATIM jedu 333/322 , ale ve 2d slo gpu bez problemu na 415 ;D
Vy jim davate sodu, zatim jedu 300/310. Multitexturing fillrate vzrostl o 100%, Nature taky :-D Nekup to za ty prachy :lol:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Jestli chcete nekdo porovnavat s Built by ATi Radeonem 9700 Pro, tak nabizim svoje:
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5634443
tak tohle je fakt husty!!!!
2kamikatze: ty ma.gore!!abys ji hned nevoddelal!!!! ;D tam dej pasiv aspon z globalwina fop38 ;D i s deltou!!!! ;D
JAKY drivery? Catalyst 3.0 whql certified
Description: WHQL certified CATALYST™ 03.0 only for RADEON™ 9700 PRO / RADEON™ 9500 and RADEON™ 9700 / RADEON™ 9500 products.
??
Maj 20mg FUCK modem
To je vsechno hezke ale jednu vec nechapu jak to ze mam nejlepsi vysledky v techto hodnotach ???
Pixel Shader
(FPS) 215.5 :o
Environment Bump Mapping
(FPS) 221.8 :o
DOT3 Bump Mapping
(FPS) 232.3 :o
Compare URL: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5633773
Compare URL: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5634298
Zatim ji skousel na XP a W98se:
Nemohl sem applynout patch protoze sem pouzil drivery z CD...
Jinak v XP: 9850bodu. Ale co nechapu jede to treba 100 fps a vzdy se na sekundisku cukne a takhle porad i fillraty a tam je to fatk vosklivy to cukani je ve vsech testech je po 3-5 sekundach a a tak na jednu sekundu. Body ani vysledky to to nesnizuje... FUCK
Ve 97se: Jde zde aplikovat Rivatuner?? Asi ne. Jinak to cukani zmizelo 9900bodu ale po 1 rebootu me to vzdycky sekne a vubec sem nemohl do OS. Tak sem musel Vratit Voodooo.... FUCK!!
CO TED??
Jinak po vyndani z pytliku sem zjistli ze uz byla v nakym kompu!! Tozn ze mam asi tu co testoval a nebyla dobra!!!
Taky se mi to zda divny - vsechno o trosku horsi nez moje, ale ty tri polozky co uvadis mas o dost lepsi. Kdovi, co vsechno ma na vysledky vliv - treba frekvence FSB, AGP, ... ??? Zkusim to jeste jednou - pri testu jsem stahoval z webu nejaky data a nemel povypinany vsechno co se da. ;DCitace:
Původně odeslal Tosa Inu
POZOR POZOR
NA GURU 3D SE UZ OBJEVIL UPDATE RIVATUNERU-TECH 8 PIPELINE DE UZ AKTIVOVAT I VE WIN98!
Tak pašáci konečně sem to zprovoznil ufff!S mojí sestavou mám Radeon 9500 původní 11113bodů po odemčení 14260bodů a po taktnutí 310/310 je to 15100 bodů!!!!!!!!!!! ;D Tenhle job opravdu stál za to! :wink: Ještě jednou díky moc GLASSMAME! :wink: