No...
Kdyz to tadu tak ctu tak jsem celkem rad ze jsem si to v pocatecnim nadseni neporidil... :roll:
Eurotel Data nonstop sice neni zadna vyhra, ale je to porad stejne a stabilni... :?
Printable View
No...
Kdyz to tadu tak ctu tak jsem celkem rad ze jsem si to v pocatecnim nadseni neporidil... :roll:
Eurotel Data nonstop sice neni zadna vyhra, ale je to porad stejne a stabilni... :?
me se to po zavedeni nove FUP velmi zlepsilo ..kolem 0,5mbit stabilne po cely den stejna rychlost
co vsichni blaznite?
mne cdma routuje linuxovej stroj, bohuzel pod linuxem je tam zprasenej acm driver, takze spicka prenosove rychlosti je 60kB/s ... ale ta mi drzi bez ohledu na denni dobu. Nicmene P2P nepouzivam.
vcera jsem stahnul 2.9GB a naprosto bez jakyhokoli problemu.
to kolisani na grafu je tim ze jsem stahovani obcas pausoval.
http://pics.myslenka.net/ppp0-week.gif
CDMA rulez, rozhodne si nemuzu na nic stezovat.
btw, mam to od zacatku listopadu.
V průběhu 14-ti dní o vánocích 2004 v pohodě. Skončily vánoce a jako když "utne" a čím dál je to horší. Průměr tak 128kbps (někdy je problém načíst stránky 4um.ocguru.cz do 30-ti sekund)...
zlepsilo ???Citace:
Původně odeslal G_R_E_E_N
mne to jede i 100kB/s ale tak 5minut pak se spusti to zas... FUP a zbytek hodiny nejdu nad 10kB/s :evil:
driv bych 3CD MDK dal za den a ted se s tim trapim 3 dny
njn je to pekne nah*vno kdyz si treba pustis radio a po 20min se zapne omezeni a prestane hrat ..ale zlepsilo se mi to obecne ..i z P2P toho i presto omezeni nataham vic nez predtim protoze v my lokalite to bylo asi dost zatizeny a tim novym FUP se to uvolnilo
snizeni rychlosti po 70MB bych mozna jeste snesl,ale tech 30MB je zoufalost :evil:
ono je to ruzny spomaluje se to nekdy po 50ti MB nekdy po 30ti ..aspon v mym pripade ..je to pekne videt ve statistice v netlimiteru
prvni hodinu to spadne po 70MB a kazdou dalsi po 30MB
mam to stejny v plzni i doma (klatovy)
:evil: tak uz mi beha i StrongDC++ jenom 4kB/s
a toto znate?
http://efs.wz.cz
Mě to spadne na 10kB/s ihned po začátku stahování...ale občas (ojediněle) to jede chvilku min 80 - 100kB/s (vyjímečně až 120kB/s).Citace:
Původně odeslal lucky
EDIT: Stálé odpojování modemu od internetu (cca 2-10x za odpoledne!). Mám již novej modem (vyreklamovanej), dělá to samé !!! :evil: Už jsem z toho na "mrtvici"... :?
Skáza dokonána. :evil: :evil: :evil: Navždy končím s tímto modemem (nebudu si nadále ničit nervy)! Raději přejdu zpět na Data Nonstop, nebo na cokoliv jiného!Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
EDIT: tak prý musím vyzkoušet ještě jeden, třetí modem... :evil:
Druhý modem pracuje bez chyb 24 hodin denně, dosahované rychlosti jsou od 20 do 100 kBps, většinou to je mezi 30 a 50kBps, pingy stabilní, ztrátovost minimální, výpadky neexistují, FUP se neprojevuje/nevadí. Modem zapojenej do Asusu, wifi + notebook je geniální ;) - jsem spokojený zákazník. V malé obci bez ADSL, KTV a s wifi spoji co mívaj packetloss 15% a více... co může být lepší?? ;)
PS: vyjadřuji pouze spokojenost se službami ET (mimochodem: na prodejně (Sivera Electronics, Přerov) je velmi ochotný personál a modemy mění bez problémů), nejsem žádným podplaceným/zaplaceným imagemakerem Eurotellu, jak už jsem se jinde dočetl ;)
ehm, maly tip, dlouhyjohny ... nepouzivas doufam tu originalni dodavanou USB prodluzovacku, ze ne?
ta mi totiz zpusobovala uvedene problemy ..... :|
Používám, ale to už je problém Eurotelu... Mimo jiné používal jsem i jinou prodlužku a to samé. :evil:Citace:
Původně odeslal Marty
zkus to bez prodluzky.Citace:
ja jsem prestal pouzivat euroteli prodluzku a problemy s odpojovanim ustaly.
To bych potom potřeboval tak o 2m delší kabel >MODEM - PC< (bez prodlužky USB).
EDIT: modem mám umístěný skoro u stropu na polici s cedéčkama, tak abych mohl mít magnetku v půdním prostoru co nejvíše...
Ale na druhou stranu by se mohl více snažit Eurotel, ne (za 9 995Kč, nebo za 1069Kč/měsíc)?
ty si myslis ze se eurotel kvuli par lidem kterym vadi, ze jim cdma pada/nefunguje/whatever, zblazni? :)Citace:
odpovim si sam: nezblazni, ba je mu to dokonce uuuuplne jedno. :wink:
A tobě by to nevadilo, když řekněme od 12:00 do 20:00 ti to například 10x spadne? :evil: :evil: :evil: Pokud by to bylo tak jedenkrát za den tak nad tím mávnu rukou...Citace:
Původně odeslal Marty
Tak co, uzivatele CDMA, jak vam to lita?
http://img390.imageshack.us/img390/7428/cdma9gb.th.jpg
.. to jsem jednou za cas zkusil neco stahovat ;) a dokonce jsem si kvuli tomu pripojil modem primo k NTB. jinak jej mam pripojen do routeru a lezu na to pres wifi :)
jake jsou dlouhodobe zkusenosti?
moje nasledujici:
- tak jednou do mesice se stane ze spojeni spadne a cca ctvrt, pul hodiny se nelze pripojit
- signal se mimo prahu relativne obtizne lovi
- vadi mi mnozstvi HW (antena, kabely...) okolo modemu
- mala vydrz modemu na baterku (at aspon vydrzi tech 7 hodin co muj notebook... )
+ skvela dostupnost v praze i s integr. antenkou
+ rychlost, kvalita spojeni pri dobrem signalu
spokojenost. co vy?
posledni pul roku mi to jede stejne jako Martymu predtim sem mel ale taky spoustu problemu ..nektery se vyresily samy :-) az na ten ping je to OK ale stim se neda nic delat ..btw jde nejak udelat abych byl na DC active? nebo na to musim mit verejnou IP? moc to nepouzivam tak se v tom nevyznam
Myslim, ze na active u DC musis mit verejnou IP, coz u CDMA nebudes mit nikdy :-) Jak se to da obejit (pokud vubec) netusimCitace:
Původně odeslal G_R_E_E_N
A kolik % signálu máš? Já měl 44% a takovou tu rychlost jsem měl "jen ojediněle". Jinak tomu bylo prvních tak 14 dní mezi Vánočními svátky 2004...Citace:
Původně odeslal Marty
dá se to obejít přes hamachi, existujou CZ hamachi CDMA huby ;). Ale jsou tam řádově jen desítky lidí :(Citace:
Původně odeslal motorolarulez
O veřejný IP za příplatek prý ET uvažuje (ale to slyším už aspoň rok ;))