Tak z diskuze na tiscali vyplynulo, ze min. 1 obchod u nas je schopen sehnat GT (mozna i Ultra) od Inno, ted jeste zjistit jak je na tom Inno s obrazem a muze se jit objednavat :D
Printable View
Tak z diskuze na tiscali vyplynulo, ze min. 1 obchod u nas je schopen sehnat GT (mozna i Ultra) od Inno, ted jeste zjistit jak je na tom Inno s obrazem a muze se jit objednavat :D
jak je na tom s obrazom?
Tak isto ako ASUS a pod. pretoze ako dobre vieme, prvu seriu kariet vzdy vyrobi jeden vyrobca a ostatni to len bundluju a menia nalepky..., plati to tak u Nvidie aj Ati... takze toho sa bat netreba.
Ked chcete verzie od vyrobcov, treba pockat. Niektori zacnu setrit - zhorsia karty a iny vymakat, t.j. pridana hodnota (napr. ASUS)
Takze myslis, ze to bude urcite v pohode? Ja vim, ze ty prvni grafiky jsou jen od jednoho vyrobce, ale napr. s nekterymi kartami od Gainwardu uz problemy byli.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Ne ze bych se bal ji koupit, ale prece jen se na zahranicnich forech moc uzivatelu s 6800 od Inno nevyskytuje....spis vubec.
Ja by som si dovolil povedat, ze karty tohto rangu (GT, Ultra) ostanu pri referencnom designe navzdy... maximalne co uvidime (a co uz vidno) su modifikovane BIOSy s vyssimi clocks a dake modifikacie chladenia ale layout PCB ostane imho nemenny. Uz je to prilis zlozite nato, aby sa niekomu financne oplatilo sa s tym bavkat...Citace:
Původně odeslal Masster
Grrr, tak uz sem byl rozhodnuty ji koupit a ztroskotalo to na pozadavku zalohy, postou nelze, ta firma co ji nabizi je bohuzel z CB a dve cesty se mi nevyplati :-(
Ja som sa rozhodol ze pockam , 27.07. maju prist Inno3D do Levi.
Teraz som si bol kupit Tocu 2 , takze sa nebum par dni rozculovat. ;D
Tak to vypada, ze jit do Inna budeme nuceni oba ;D Jen by me zajimalo z ktereho VO u nas ty Inno 6800GT berou? Tam bych se snad na nejakem reseni dohodl :?: Btw. v ceniku te firmy pisou, ze bude stat 14k neco, coz neni zase tak spatna cena.Citace:
Původně odeslal Richardus
ja uz som ju v Levi tiez objednal naozaj sa niet coho bat je to referencna karta nvidie dokonca aj ten obrazok morskej vily tam je povodny jedine na vetrak si dali svoju nalepku.povedali ze pride len 10kusov 6800 Ultry.
mno pokud to do ty doby do CR neprijde , tak pristi stredu muzu dodat
128MB Leadtek A400-TDH FX6800, RTL
256MB Club3D GF6800, Retail
256MB Leadtek A400 GF6800GT TDH RTL
dalsi varky karet jako Aopen , Asus pry az 13.08 uvidime
Dostal sem echo z jednoho kramku v Budejkach ,ze tam sou schopny po objednani zajistit od svyho dodavatele ,6800GT od inna do druhyho dne.
To je ta o ktere pisu, dozvedel jsem se o ni stejne jako ty z tiscali fora, bohuzel chce zalohu, takze....2 cesty do CB jsou na me moc, to si radsi pockam.Citace:
Původně odeslal KUFI
Vybava a cena? Chladic vypada stejne jako na Ultra predpokladam, ze? Objednal bych >:}Citace:
Původně odeslal K!ll3r
Tak nejak,me by cesta do Budejek prisla zhruba na 1000,- a na dobirku to riskovat nebudu -preci jenom uz nazev toho kramku nezni moc verohodne :)Citace:
Původně odeslal Masster
LEADTEK WinFast A 400 GF6800GT TDH RTL GDDR3 256MB DVIOut TVOut VGA
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_1.html
cena bude 14899 :wink:
kouknete na tohle
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-...9003AD2B0.html
myslim ze se to lidem s X800 moc libit nebude ;D ;D
Fleak: Viděl jsem i kdyby to byla pravda, ta jedna hra jaro nedělá, na některý benche by se měli spíš podívat naháněči nV :wink: (no flame, každého volba, imho je to ve finále stejně 50:50)
no jeste se uvidi jak to bude v HL2 ale jestli i tam ATI propadne tak to bude celkem blby
Jo, to uvidíme, ale předně u D3 se čekaly takovéhle výsledky ve prospěch nV (nechci zpochybňovat zdroj, klidně tomu věřím), u HL2 se neví, ale existuje ještě asi 1000 dalších her :lol:
jj ale u tech nepotrebujes grafiku ktera stoji pres 10 k aby sis je zahral naplono 8-) :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Citace:
Původně odeslal Fleak
Úplný súhlas.
Nevidím v tom nič aby som vyhadzoval za grafiku 16.000. Zatial neseri...em peniaze. Tie ceny su brutal :evil: prehnane a za nič. O chvilku bude treba zasa meniť a tak. Mne staci zatial to co mam a dufam ze to aj tak este dlho bude.
Na spoustu aktuálních her, pokud mají běhat tak, jak si představuju (tzn. rychle a netrhnout), potřebuješ. Nebo to můžeš hrát v 1024x768 noAA noAF s low detailama - každého peníze, každého volba 8-)Citace:
Původně odeslal Fleak
Mám malinký problem. Zacala mi nejak blbnut grafika. Púšťa mi hocikedy takuto hlášku: Aby sa zabránilo možnému poškodeniu vášho hardvéru alebo možnému zlyhaniu systému, grafický procesor znížil svoj výkon na úroveň, ktorá umožňuje pokračovať v bezpečnej prevádzke. Grafiku teraz ani nemam pretaktovanu a drbe sa? co to moze byt???
myslis ze to sem patri??? ;DCitace:
Původně odeslal Martin83
mas zapojeny to pridavny napajeni??To me hlasilo kdyz jsem zkousel co se stane kdyz ho odpojim :wink:
co říkate na tohle?
http://www.newegg.com/app/viewProduc...130-202&depa=1
Znamej co bydli v USA uz ji ma doma, supr ostrej obraz atd. Je mi ochotnej i jednu poslat, postovny je prej 10$ a clo se do urcity hranice (myslim ze to je 200$?) neplati a neni problem prej vystavit fakturu na min, kurz dolaru je taky priznivej, takze by to vychazelo se vsim vsudy na 7500,- :) Za ty prachy asi bezkonkurencni karta.
Tu bych hned bral, kdybych měl $$$ :? Je skoro zadarmo...Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)