k SP taky muzes mit hry (11cd) jen si nesmis koupit bulk verzi :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
Printable View
k SP taky muzes mit hry (11cd) jen si nesmis koupit bulk verzi :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
k tej povodnej bolo 11cd a krabica, ale teraz to uz nie je to co to byvalo...Citace:
Původně odeslal deathkiller
chtel bych se na neco zeptat uz jsem tady neco cetl o tom ze by ta karta mela mit teplotni cidlo!Ted jsem nainstaloval nejnovejsi SpeedFan a najednou mi to ukazuje 7 ruznych teplot :o tak si myslim ze jedna s tech teplot by mohla byt na grafice.Jde to nejak poznat?Ve speed fanu je v nastaveni u kazdy teploty i CHIP .Jakej chip je k grafice?
no podla vsetkeho gpu-cko ako take senzor ma ale karta nie je osadena ostatnymi cipmi, takze podla vsetkeho v tom speedfan-e ti ukazuje teplotu niecoho ineho, ale ak by to bola naozaj ta teplota tak bez problemov ju zistis tak ze zatazis grafiku a najdes teplotu ktora sa ti zvysila o cca 15 az 20 stupnov
tot vsio
chlapi, ja se pridam trosku offtopic dotazem, kde na slovensku koupit tu SP verzi? uvazoval jsem, ze by me to mohlo vyjit docela dobre, protoze by mi meli vratit DPH, nebo se pletu? dik za info... ;)
Kupit to v Bratislave by nebol problem, ale pri odpocte DPH by to malo byt vystavene na teba, t.j. neda sa to kupovat len tak ako vacsina ludi z velkoskladu na nejaku firmu - ta firma by to musela oficialne predat tebe a to su uz nejake % navyse.Citace:
Původně odeslal gregorius
Este je tu taka moznost ze Libra predava vo velkosklade aj maloobchod +10% ale ja osobne stym nemam skusenosti a okrem toho maju tam len Sparkle (6370Sk) a Gigabyte (6990Sk), ale zato obe karty maju pasiv na pamatiach.
ja jsem ted nasel v Abacusu XFX FX5900XT za cenu lehce pod 6000 Kc bez dane. Snazim se o ni najit maximum informaci, ale nikden ic moc nemuzu najit, podle Abacusu by mela byt od vyrobce taktovana 400 MHz GPU/ 800 Mem!!! na strankach vyrobce to ale popsane nemaji... :( Jinak jsem hledal nejakou recenzi a nasel jsem jen nejakou francouzskou, kde ta karta dostala nejlepsi hodnoceni z testovanych... sla taktovat na 450/920, coz je dost slusne a uz na nominalu se vyrovnala Abitacke FX5900... co si o ni myslite? podle me by to slo... kdyby se dala sehnat nekde na slovensku a dovezt, bylo by to super :)
Link na tu francouzskou recenzi je tady:
http://www.clubic.com/ar/2631-1.html
ja bohuzel neumim francouzsky kvaknout, jestli nekdo aspon trochu umite, napiste co tam pisou... moc prosim :)
no co sa tyka tych freq. tak tomu by som moc neveril -aj ked vsetko je mozne. pokial viem tak XFX nie je najlepsi vyrobca. SP verziu dostanes s velkou pravdepodobnostou v BGS-e a aj v AGEM-e. ale ked chces tu MSI SP tak co najrychlejsie lebo MSI asi prestalo dodavat SP a nahradilo ju XT verziou. mozes kupit aj iba sackovu verziu - je to ta ista karta co je aj v grabici a usetris. ja osobne mam - vid popis
zeptam se blbe, sorry jsem atinak ;), ale v cem je rozdil mezi SP a XT ? Furt se to tady omila, ale nejak jsem nepochopil co a jak... ???
SP ma takt 400/700 a XT 390/700 resp. 390/680 ako u ktoreho vyrobcu. SP je len od MSI.
a to tech 10 MHz na jadru stoji za takovy humbuk nebo co? :)
no pokial ma moje oci neklamu tak vacsie oc greq. sa prave dosahovali s tou SP-ckou - myslim jadro. dokonca sa mi zda ze tu niekto pisal o freq. okolo 500 MHz!!!!! co ked si zoberem, tak to uz je aj tebou spominany humbuk ;D :o :lol: :eek:
chtel bych se zeptat jak vam jde s touto kartou NFS:underground???Me celkem nic moc obcas se to trha mam vse nastaveny na plno a rozliseni 1280!!Ze zacatku se mi dokonce i postupne osvetlovali objekty ale to se jinou verzi ovladacu vyresilo.
Myslim si ze na takovihle karte by mohli ty NFS jit bez problemu ne??
Jakou verzi si to vyresil ?? Mam stejnej problem ve vsech hrach. U me to vyresily msi 44.03 , ale je to s nima pomaly(v 3dmarku03 2700b). A s 52.16 mam 4500b. Nemel sem moc casu to zkouset, koupil sem ji vcera. Jinak NSF underground mi beha krasne plynule, v 1280x1024 4xAA 4xAF.Citace:
Původně odeslal Fleak
dal jsem tam detonatory 44,03 a jede vse OK jen u HALO kleslo FPS s 55 na 20,5 mylim ze to je tim ze HALO pouziva pixel shaderech 2.0 a pro to nejsou ty stary ovladace moc dobre optimalizovanyCitace:
Původně odeslal Kena
Tak sa chcem spytat tato Fx5900 xt od MSi ma pamete 700mhz a jadro 390mhz??? to mi je fakt luto ze uz nieje Sp verzia, bojim sa aby tam nedavali horsie chladenie Gpu a horsie pamete, dufam ze od vyroby nemaju len 680mhz :roll:
Nevidel som ziadne nazory na grafky ako je gigabyte fx5900xt , kupil ju niekto??
o ty gigabite nic nevim ale co se tyce ty MSI tak ta XT vypada uplne stejne ma stejny pameti i chlazeniCitace:
Původně odeslal MK2
To som moc rad, ked mi z reklamacky snad vratia peniaze ako slubili tak ju berem, ma najtizsi vetracik, cena super, myslim ze sa oplati :wink:
no nevim jak ostatnim ale me ten vetracek zrouna nejtissi nepripadal.Oddelal jsem do a hodil jsem na ten pasiv 8cm vetrak na 7VCitace:
Původně odeslal MK2
Tak to nieje dobra sprava, hluk jak mala pila moc nepreferujem :?
Nechcete udelat nekdo z tohohle thredu nejakej vyber, ktery znacky na 5900sp(XT) jsou nejlepsi jaky dou dobre taktovat a rozdil v pretak tovatelnosti sp a xt. :idea:
moje karta je na tom v pohode myslim :)Citace:
Původně odeslal MK2