no takže, když sem si udělal můj první sub, to je ten černý někde o pár stránek zpátky a dal sem tam měnič ARN 6618 tak to dost zkreslovalo když sem to dal víc jak na čtvrt, pak sem zkusil vyndat měnič z geniusu a dal sem ho do jiný ozvučnice tak to taky zkreslovalo, takže je tedy jasný že je to zesíkem!
pak sem taky jednou zkusil měnič co je v geniusech otočit tak, aby byl magnetem do větší komory než je normálně a bylo to stejné (aspoň podle mě) tak sem to zase dal jak to bylo.
pak sem si jednou koupil měnič Carpower 100W RMS 350Wmax 4ohm 93dB Free-Air že ho dam do auta, ale ještě než sem ho dal do auta tak sem ho zapojil doma na geniuse a taky zkresloval.
když sem si koupil potom ještě zesík do auta - neni nic moc, stál jen 1390,- a 130Wmax tak přesto hraje dost.
tak mě napadlo že bych mohl vzít celý ten genius sub do auta a zapijit ho místo toho Carpower, tak sem to udělal a málem sem se zhrozil jak to hrlo málo nahlas a divně oproti tomu Carpower.
no a doma mam teď ten bandpas a dost to basuje.
TÚ Arteee: ten návod mi dal šéf v práci a je to na repro taky od TVM, ale už neví jaký tam má on.
ještě možná zkusím zajít k elektroopraváři a ať zkusí zvíšít tu filtrační kapacitu.