Bohuzel k tem obrazkum je vetsinou jen cena, zadny grafy nebo tak neco. :?
Radku jak to vypada s MK? Pujde to?
Printable View
Bohuzel k tem obrazkum je vetsinou jen cena, zadny grafy nebo tak neco. :?
Radku jak to vypada s MK? Pujde to?
Prave ze s tim vapnikem mluvim z vlastni zkusenosti. Schvalne se tak po pul roce podivej jak vypada vnitrek tveho WC systemu. Budes se asi divit stejne jako jsem se divil ja, co ze to je v te destilce za svinstvo. Pak uz nezbyva nic jineho nez hadice, WB, radiator a demontovatelne soucasti cerpadla nalozit na 24h do octoveho roztoku a zase je to jako nove. A prave diky tomu WB s mikrokanalkama by perioda cisteni byla mnohem castejsi...I kdyz, nepopiram, muze chladit lepe nez klasickej snek...
Schvalne sem ostatni napiste, jak je tomu u vas. Me nepomohl ani jar, fridex, zmekcovac vody...nic. Vapnik, hajzl, se tam usazuje furt.
a co tu destilku smichat s tema sra.cka.ma co se davaj do pracky? ted si nemuzu vzpomenout na zadnej nazev, ale vzdycky v reklame ukazujou zaneseny topny teleso...Citace:
Původně odeslal Erbriac
btw je to dobra pripominka s tim usazovanim.... ale na druhou stranu tam budes ze zhora mit plexi takze uvidis v jakym je to stavu... ale asi by to ty kanalky chtelo delat aspon 2mm aby se to moc nezanaselo...
Hezky jste se do toho zapletli.
Myslim , ze destilovana voda v sobe ma minimum pevnych castic, protoze je destilovana Tzn: odpareni a spet skapalneni schlazeni s cehoz vyplyva ze by mela byt skutecne cista a nemelo by se z
ni nic nikde usazovat.
Ovsem jestli se ti to deje a skutecne pouzivas destilku, tak ten bily povlak muze byt oxid toho kovu z ktereho je wc. Proste ti tam dochazi k nejake chem reakci. (je to normalni) Ale urcite ne v takove kadenci jak pises.
Dnes jsem dostal pekneho zdrba ze je svatek a ja zase sedim v gatrazi.
Takze sem musel s detma na kopec a az po tom jsem udelal-neudelal jeden MK a druhy mam rozdelany.(ale ten hotovy je nic moc ten si budu muset nechat)
S tim virenim nemuzu souhlasit, protoze pokud tam jsou prilis vyvazene
virive proudy, tak se nektera cast vody z wc nemusi dostat vubec a tim straci wc vykon.
TJ.: i za jedoucim autem najdete misto kde je bezvetri a mzslim ze v nasem pripade by to bylo spatne.
(stale nemam plexi, vcera jsem psal do olomouce)
zjistil sem na jake forum chodi ten slovinec Mlivak a jakej ma nick... ;D ;D ;D
Mno, zpusob destilace, jakym je vyrobena klasicka destilka zarucene nema nic spolecneho s procesem zvanym destilace. Nejak tomu neverim. Staci kdyz clovek trosku ukapne na cerny nesavy povrch a utvori se svetly povlak. Nejlepsi je pry kojenecka voda. Jinak mam celej WC medenej, prave abych eliminoval chem. reakce jako v pripade Al+Cu. Odvapneni se bude resit operativne. Ted je dulezite mit ty Mk.IV.
Jo a do pracky se dava prisada proti vodnimu kameni. Ale nikdo snad neni tak blbej aby mel v uzavrenem WC systemu vodu z vodovodu.
Drzime palce, at se to povede.
Citace:
Původně odeslal Erbriac
Urcite bych si do obehu nedaval nic co partri do pracky.
Pouzivam trosku jaru k poruseni povrchoveho napeti a zmekceni vody a
lih (nevim sice proc , ale zni to dobre.
Pokud chces sehnat opravdu destilovanou vodu, tak staci zajit do jakekoliv pestitelske palenice, tam si vodu destiluji sami, (redi se s ni destilaty). prodaji ti kolik chces, a cena neni nijak zavratna .
A vis ze mas na sto procent cistou vodu. mozna by to asi stalo za to.
tohle je fakt paraaada... ten kluk je sikula, premyslim ze bych mu napsal at mi to vyrobi a posle ;D
http://www2.arnes.si/~mlivak/Mk4/Ins...tall.WB.10.jpg
hm opravdu pekne a ted trosku pro upresneni jak asi vypada ten co mam
doma.
http://www.radek-img.web.tiscali.cz/mk4.jpg.
Rozmery 60*80*17
Drazka .8*10 mm (tj o 1/3 vice nez ma slovinec ,ale nevim jestli to neni
zbytecne)
Fotka bude pres tyden.
vzdyt to Radek dela ne ?Citace:
Původně odeslal Warlord
tak vydrz verim ze se to povede ...
jestej eden mensi dotaz :
jake si mam tedy dat sroubeni na ten block ?
mam eihem 1046 .
Chtěl bych poprosit nějakého ochotného jedince (může jych být i více), aby doplnili (a poslali mi) míry na níže uvedeném náčrtku (postačí ve formě A=...), a to jak pro AMD tak pro P4 (ani jeden nevlastním). Nezapoměňte uvést o jaký procesor se jedná. Náčrt je iniverzální, na proporce nehleďte, kdo nemá diry v desce, tak je pochopitelně nedoplní. Tyto údaje potřebuji pro optimalizaci cibule, byl jsem upozorněn, že jádro CPU není v geometrickém středu upínacího mechanismu. Děkuji všem za ochotu.
http://www.razdva.cz/juryn/cpumap.gif
Lehké "dopilování", stále o tom přemýšlím...
http://www.razdva.cz/juryn/c01.jpg
To mas recht, nic se nema prehanet.Citace:
virive proudy, tak se nektera cast vody z wc nemusi dostat vubec a tim straci wc vykon.
TJ.: i za jedoucim autem najdete misto kde je bezvetri a mzslim ze v nasem pripade by to bylo spatne.
To mas recht, nic se nema prehanet.Citace:
ty rozmery jsou na jendom obrazku ktery jsem sem daval , pocitam ze bude nekde na 2-3 strane tohoto threau
Jo, a to jsou rozměry pro AMD nebo P4?
Senza napad panacku. To musim sehnat...Citace:
Původně odeslal Radek-B
Slovinec je fakt machr...ale za par dni bude stejne zebrat o ty Radkovy WB. ;D Uz ho vlastne nekdo kontaktoval at se podeli o zkusenosti? Jestli ne, mohu to udelat, ale o CNC vim houby, akorat jsem slusnej anglictinar (...main language at work).
12mm. A sehnat jednu redukci z 9mm na 12mm. Proste abys to mensi sroubeni na cerpadle mel stejneho prumeru jako to vetsi...Citace:
Původně odeslal DOT
takze ten zavit na nasavani ma rozmer 12mm a ten co vytlacuje vodu 9 ?
jeslti ano tak uz to konecne chapu ;D
ano :) u 1046tyCitace:
Původně odeslal DOT
to snad ne, ale kombinace "prisada proti vodnimu kameni" + destilka by mohla byt jeste trosku lepsi na to usazovani... chtelo by to zkusit...Citace:
Původně odeslal Erbriac
tady to je.. socket 462 (A) ma rozmery der 66x36, viz:
http://www2.arnes.si/~mlivak/holes500.gif
asi na to nema prachy... uvidime co s tim dokaze (jaosobne bych byl stastnej aspon za to co ma on v garazi...)Citace:
Původně odeslal Tlapka
tlapko, kdy prestanes kybicovat a prekvapis nas tim, ze se zapojis (aktivne)???
terba ti pak nekteri odpusti to jak ses predvedl :wink:
Nechte toho ono to nema asi smysl.
Citim se byt sice docela dotcen , ale co napsal Ten TLAPKA je docela pravda. Ale na co by mi byl sroj za xxx penez kdyz ho nevyuziju.
(pokud jste nekdo zenaty s detmi jiste vite ze neni lehke chodit do prace,
potom si jeste necim privydelat mezi tim se venovat rodine a sem tam delat neco co vas proste bavi, nebo neco co chcete dokazat)
Jak sem uz rikal pracuji predevsim ze drevem.
A chci sem umistovat fotky aby kazdy videl do ceho jde.
A myslim ze tato diskuse je prozatim prinosem nebot jsme se dozvedeli mnoho veci. A chci vas presvedcit o tom ze i v garazi temer na kolene to jde.
A tuhost stroje dovoluje dosahnout presnosti 0.1mm coz si myslim je slusne.
Tento tyden se pokusim obstarat fotky veci ktere se na tom daji udelat
a myslim si ze i tlapka se konecne zamysli nad svym chovanim a pujde trosku do sebe.
pro nase ucely je presnost 0,1mm myslim velice dostacujici ;DCitace:
Původně odeslal Radek-B
s tim Tlapkou bych byl taky rad kdyby sel do sebe a zapojil se, prijde mi ze je desne zatrpkly, akorat nevim proc ??? ...a asi ma dobry vybaveni ktery by se siklo :lol: