nahodou docela zajimava "blbinka", ale trochu mi vadi, ze je urizla ze vsech stran...
Printable View
nahodou docela zajimava "blbinka", ale trochu mi vadi, ze je urizla ze vsech stran...
moc zajimave, ale vadi mi orez z prava, ostatni jsou fajn. Jinak libi to je foceno 18-55 na 18mm? Vypada to skoro na vic sirokej objektiv ;)
toz tak ked ti vadi ze kecas sam so sebou tak ti k tej panorame poviem ze je sice pekna (to co zachytava) ale ma hodne maly autorsky prinos ;) + tie ostre tiene jej na krase skor uberaju ako pridavaju :)
No koukám že moc dobře nesnášíš kritiku svých fotek.
K tvé poznámce o autorském přínosu - já jsem tam do těch hor musel na rozdíl od tebe alespoň vyšlapat a slepit tu panoramu ;-)
Co se týče stínů ... klidně si foť v poledne. Ja jsem brzo vstával právě kvůli těm stínům :-)
Je to foceno Sigmou 17-70 na ohnisko 17.
no tak ta posledni se me libi. nic "odbornejsiho" k tomu odeme ale necekej;)
Z důvodů opakujících se osobních útoků a urážek mé osoby ze strany moderátora Darth Maula jsem se rozhodl přestat přispívat do této sekce o digitální fotografii.
Už mám dost slov jako že fotím jen "stupidní scenérie" a že jsem "rychlokvaška", "hochštapler" a spousty a spousty jiných. Je dost jiných a lepších galerií které navštěvují lepší fotografové aniž by mne tam za vyjádření kritiky na fotku někdo osočoval. Nechodím sem abych se s někým dohadoval, jen jsem svobodomyslně vyjadřoval svoje názory na Vaše fotky.
Doufám že jsem tady se svými radami a názory byl alespoň někomu trošku k užitku a ne jen na obtíž místním moderátorům.
Takže Vám tu v sekci digitální fotografie přeji hodně dobrých fotek pod drezurou majitelů a pana moderátora ( a rada do budoucna: radši jim jejich fotky jen chvalte ;-) )
Taky chci poděkovat Jirokvi_kofee za poskytování FTP pro linkování fotek sem na fórum ... dík :-)
theedge
PS předpokládám že to Maul stejně opět smaže :-)
No, takže myslím, že teď už si snad na Tvůj duševní stav udělá názor i ten nejzdrženlivější konzervativec...
Toto samozřejmě nesmažu (nemám důvod a nijak mě to neuráží), ale budu to asi muset přesunout do jiné sekce, neboť v této o vlastní tvorbě to fakt nemá co dělat...
EDIT: Koukám, že jsi z trucu smazal všechny své fotky tady... hmm, připomínáš mi mého syna, když mu vezmu hračku... ale tomu je 5
EDIT1: Tak bacha, kdo Ti dovolil zveřejňovat obsah naší privátní komunikace? ??? Tohle jsi už ale fakt přehnal!!!
Tak tohle už budeme řešit jinak - pokud Ti uniká význam slova "SOUKROMÝ", budeš se asi muset vrátit do základní (případně pomocné) školy...
Pokud do tohoto threadu přispěješ ještě jedním OT příspěvkem, zamknu Ti to tady až do vyřešení Tvého případu ostatními moderátory!!!
Nechápu tento příspěvek, vzhledem k tomu, že tu nejsou od Darth Maula žádné narážky na tvé poslední fotografie.
Považuju to spíš jako "mučednictví," ale když ti to tak vyhovuje.. nečekal bych však jakoukoli lítost, ba naopak.
Pokud ses rozhodl sem nepřispívat tak sem nepřispívej a nemusíš z toho dělat kovbojku. Pokud máš nějakej jinej problém, např. s moderátorem, máš možnost ho řešit přímo - podej na něj stížnost do sekce "pro administrátory."
Nějaké anonymní vykřikování "mezi řečí" nikdo nemůže brát vážně.
Žádné příspěvky tu nejsou protože je Maul okamžitě po tom co mu pomynulo zatmění mysli rychle smazal ;-) dal jsem sem jeho urazky ze SZ ktere mi z postu Moderatora posilal a to taky hned smazal -> a jeste kricel ze jsem si teda dovolil dost a v tu ranu tu byl "firemni pravnik" riksa s listovnim tajemstvim :-D LOL. Asi se neceho v tech SZ boji - treba toho ze by se mohlo vic lidi dozvedet ze neni takovy na jakeho si tu hraje.
Na mucednika si nehraji ... neprispivat a nevystavovat se tak dalsim urazkam je moje svobodne rozhodnuti a kovbojku z toho nedelam. Tu z toho dela Maul se svymi dalsimi posmesky na mne a narazkami na muj dusevni stav - coz mne jen utvrzuje v mem rozhodnuti.
Je jen na mne kde budu sve fotografie vystavovat a v Maulove "firme" kde si v kazde SZ vyprosuje ze je spolumajitel to urcite nebude ;-) Vzhledem k tomu ze jsem tu na foru aktivne pobyval pres 6 let (mozna i dele ... uz ani nevim - z dob uplne prvniho fora a dokonce na nej i financne prispival), tak jsem jen povazoval za slusnost se rozloucit a podekovat nekterym lidem tady v sekci DigiFoto. Toto ja osobne nepovazuju za kovbojku a nevim proc si tu nekdo mysli ze za to cekam litost.
Nikde anonyme nevykrikuji .. proste jsem se jen rozhodl sem neprispivat moje vytvory. Je to tu jen anonymni diskuzni forum - nic vic a nic min.
Jestli mas o vec jako Admin ( a jiste taky "spolumajitel") opravdovy zajem, mohu ti nasi SZ zaslat na mejl. Ty zpravy nejsou az tak soukrome, protoze mi je Maul psal z pozice Moderatora fora a zadne soukrome veci neresime - jsou to ciste jen veci tykajici se rizeni fora ... to je tak jedine co mohu udelat. Vse ostatni Maul smazal. Mozna se budes podivovat koho to mas vedle sebe ve "firme" ;-) Ovsem nic z toho co se stane neovlivni moje rozhodnuti - mam taky svoji hrdost.
Takze musis zvazit jestli pro tebe treba neni lepsi radsi nic nevedet a tvarit se ze odesel dle Maula jeden psychicky labilni psychous :-)
theedge:
Maul je moderator tejto sekcie.
Zmazane hadky v tomto threade tak isto ako tvoje posledne posty su tu cisty Off Topic. Pozeral si sa na to aj z tejto strany?
Varoval jsem Tě - na řešení problémů s moderátory máš příslušnou sekci ZPRÁVY PRO ADMINISTRÁTORY. Protože to zřejmě nedokážeš ve svém stavu pochopit a stále tento fotothread plníš offtopicem, zamykám z preventivních důvodů až do vyřešení...
EDIT: Možná by už bylo na čase přestat dupat nožičkou, obviňovat ostatní, mazat trucovitě vlastní fotky atd. Kdybys aspoň jednou v životě začal hledat chybu u sebe, daly by se problémy s Tebou řešit klidnější cestou... Pro Tvou informaci - Tvé smazané thready jsou od začátku pro administrátory normálně viditelné, takže mě aspoň přestaň obviňovat z likvidace důkazů a nabizet jim zaslání naší privátní komunikace mailem...