AMD Athlon™ 64 Processor Driver for Windows XP 1.1.0.18Citace:
Původně odeslal JOHN
http://www.amd.com/us-en/Processors/...1_9706,00.html
Printable View
AMD Athlon™ 64 Processor Driver for Windows XP 1.1.0.18Citace:
Původně odeslal JOHN
http://www.amd.com/us-en/Processors/...1_9706,00.html
[quote=".:::iGor:::."]AMD Athlon™ 64 Processor Driver for Windows XP 1.1.0.18Citace:
Původně odeslal JOHN
k cemu je ten ovladac vubec dobrej?
5x430... koukam ze ta deska je fakt maso ;D
Jo, jenom skoda ze vysoky FSB je u A64 uplne na nic :?Citace:
Původně odeslal epidot
2CZ_Viper: gratuluju, sqelej kousek :drool:
Díky, ani jsem od prvního kousku tolik nečekal, dokonce i to napětí šlo dolů, stačí mu těch 1,584, což je super, ale na 3 GHz se mu nechce ani při 1,70v, ale i tak super.
mno neviem ale podla podpisu 1.64 mu davat je celkom killovina .. za pol roka budes musiet ist s OCckom dole :eek:Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Však jsem psal o příspěvek výše, že mu stačí 1,584, ještě jsem to neopravil v podpisu, na tom testu z Prime je to jasně vidět.
Opravdu moc pěkný kousek.Co víc si přát.Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Phee...Citace:
Původně odeslal JohnXXL
Poriadny Cell procesor, ktory by som pretocil na 4GHZ s teotretickym vykonom 256 GFLOP/s ;D
Ale Inac je Athlon celkom v pohode ...nic moc, ale je lacny :D
Tak nam napis, ktery procesor na trhu je vyrazne vykonejsi nez A64 na 2,9G? :idea:Citace:
Původně odeslal Semik
jenže to napětí jsi upravoval podle toho, že ti jel Prime 37 minut? to nic neznamená...mohlo by ti to třeba padnout po hodině.Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Fakt trefna poznamka... :roll: nezmylil si si to tu s konzolami?Citace:
Původně odeslal Semik
tak to vypada ze jsem zakotvil na 9x305=2745MHz pri 1,52V v ITE..... mohlo byt hur :wink:
pod 1.65V je to v pohodeCitace:
Původně odeslal tomase
takovou voltazi se nesnizuje drasticky zivotnost
LOL :lol:Citace:
Původně odeslal GABO
Cell nebude vyuzity iba v konzolach. Toto CPU ma siroke uplatnenie aj obore PC ... renderovacie masinky, super pocitace, ale aj v takych beznych veciach ako bude TV, ladnicka ci podobne.
Mno Cell...Citace:
Původně odeslal JOHN
http://www.freewebs.com/semik/sonye3press.jpg
ide o GFLOP/s pri 3.2ghz. Po OC na 4ghz cou Cella neni problem ma vykon prave 256 GFLOP/s.
Davam to sem pre informaciu ... ze Athlon64 neni vsemohutny, i kde je namakany.
Třeba se pletu, ale není tento thread náhodou právě o AMD Venice ???
Je, ale reagoval som tzv. "on-topic" na prispevok od JohnXXL, ktory sa pytal, co viac si priat ako A64 na takych MHZ.Citace:
Původně odeslal Tantalos
vsichni ti uz zavidime tu tvoji lednicku s tim cellom :lol: , boze dej at ji mam uz tez at ji muzu poradne pretaktovat ;DCitace:
Původně odeslal Semik
co mas za vodnika aku mas temp na tych 2.9 ? dalo by sa to uchladit vzduchom ... trebars zalman7000 na medium ?Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Vodníka mám obyčejný CPU blok, ruční výroby, + GPU blok od Aquacolu na tom Radeonu + 20l barel za stolem + ponorné čerpadlo = max teplota je 51 °C. Jestli bys to uchladil Zalmanem nevím, nikdy jsem Zalmana neměl, páč jsem přešel s vodníkem už z Athlona XP.
myslite ze se vyplati si do new pc koupit 3000+ venice nebo winchester?
Co bys po přečtení 24 stránek téhle diskuse řekl? ???Citace:
Původně odeslal Cujo
ze venice je dost neprozkoumane (v CR) :lol:
prosim te precti si to cely ;)Citace:
Původně odeslal Cujo