Tak až budete někdo jednu GF4 prodávat, za rozumnou cenu ji koupím. Jinak hodně štěstí z moddingem R9500. ;)
Printable View
Tak až budete někdo jednu GF4 prodávat, za rozumnou cenu ji koupím. Jinak hodně štěstí z moddingem R9500. ;)
no ono to zas nebude tak zle.....
jinak Radeon 9500 (128bit sbernice) he asi na urovni Ti4200 ale 9500(256bit. sbernice) je na tom daleko lepe co se tyce do vykonu a jinak aspon ten overclocking a sance ziskat vakon za jine penize laka.......
A jeste pokud by to nebylo az tak uspesne tak by to nikdo nechetl...
;D 8) 8-)
ja vim že upgradovat z GF4Ti je trosku zhyralost, ale opravdu chci mit uz jednou kvalitni a znackovou kartu, nerikam ze tahle neni kvalitni, ale sem hrozne zvedavej na tu Ati kdyz ji tak vsichni vychvalujete.
to Pavlis
to pak jo....
ATi ma dokonalej obraz na TV a hlavne ta barva ve hrach no proste to budes koukat
Doufam, ze tam nejaka pro me zbyde, jinak budu vrazdit :evil: :)
no nejaky samolepky tam sou, ale ted sem v praci, takze ti nepovim co na nich je..az budu doma takto sem hodimCitace:
Původně odeslal jfk
zatim ani jeden vadnej pixelik ;D zkousel sem 3d mark, unreal tournament, ms rali chalange a v poho...UTcko v 1600x1200 s detailama na max a pri botmach prumerne 42fps..coz na myho celerka de 8)Citace:
Původně odeslal blackie
flyby lita kolem 100fps
kua....kolik tak stoji a kde maj nějaky dobry r9500 128mb??
Pro ty z Vas kdo nebyli v CC. Seslo se nas tam 8, v CC pro nas bylo pripraveno 8 karet. 5 jich uz bylo otestovano, 3 jsou s cernym Petrem. Ted jsem v praci, takze sem hodim nejaky vysledky az pozde vecer, ale ocekavam kazdou chvili nejaky info Glassmana, ktery jel kartu hned testovat :-D
Takze my kdo sme je meli mit na dobirku mame predpokladam smulu ?
Noooo to by som nescel :| (kooksa tak vas odvarit lacnym suntom a ostatny si pekne podelia tie dobre :evil: )Citace:
Původně odeslal Charon
co to nechapu melo jich bejt 9
7+2 na dobirku
tak nevim proc jich tam bylo jen 8 kdyz dalsich
15 jich meli mit ne nic no ;D :evil: ;D
:-( Mluvil jsem s Glassmanem, a prej do tejdne bude v Actebisu další várka a CZC zase nějaký vezme... takže doufám že se na mě tentokrát už dostane a někdo ochotnej mi testlou kartu pošle na dobírku ! :wink:
A co budeš dělat s tím GF4???
Pockam si jeste co na to Glassman, jinak se s tim smirim, s dalsi varky uz nechci to si radsi na jistotu koupim 9500PRO
Jaky je presny ten sw postup? Mam ji na vecer zamluvenou, tak bych ji rad jeste dnes otestoval. V cem testovat? 3DMark?
Muzu tam flaknout tenhle bios Saphire 9700 non-Pro Pal to NTSC BIOS???
je to uplne jednoduchy... vocad si stahnes soubor k driverum ktery pouzivas a podle navodu ho tam nahrajes...preliznes drivery..restartujes..a je hotovo 8)Citace:
Původně odeslal Capi
podrobnej popis ma na ty strance
Tady je ten postup http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16947. No a k tomuz otestovani ti opravdu zbyde jen ten 3Dmark. Dobre na otestovani je i UT2003 :-)Citace:
Původně odeslal Capi
takze jaka je uspesnost?
nechal jsem si ji poslat primo z CC na dobirku a zitra nejpozdeji dalsi den ji mam tady doma.....
Diky!!! Jestli to dobre chapu, nepotrebuju ani bios 9700 ani RivaTuner?Citace:
Původně odeslal NeO_01
Tak uz jsem to prelouskal, takze je to tak ;D
jak presne to mohu otestovat jestli to funguje tak jak ma?Staci si pustit nejakej soft treba 3Dmark a cucet na obrazovku jestli se tam neobjevi nejakej ten artefakt?Citace:
Původně odeslal re076
Takze ji mas taky? ;D V CC to asi netestovali jinak.
jo presne takhle, po uspesnem dokonceni 3Dmarku muzes pridat 5Mhz a zkouset ta tak az do nekonecna(v idealnim pripade). Nebo taky hry pri maximalnim rozliseni + max detaily. No a pak se nam pochlubis, jak si dopadlCitace:
Původně odeslal riddle
Jak to vidítě s tou další várkou z Actebisu? dneska tam známí volal a prej to tam už mají, ale že je ještě nikdo nezkoušel, tak je to zatim moc riskantní .... jestli se oběví někdo kdo si koupil z té nové várky, tak sem hoďte výsledek ...