GT nechcem , ja chcem Ultru. Btw. mas to overene ci ju maju skladom ? ???Citace:
Původně odeslal ace
Printable View
GT nechcem , ja chcem Ultru. Btw. mas to overene ci ju maju skladom ? ???Citace:
Původně odeslal ace
Tazko, tazko... vsetci dobre vieme, ako to chodi. V piatok som sa pytal a ani o nej nechyrovali.Citace:
Původně odeslal Richardus
Vsak prave preto sa pytam ci ma tu informaciu overenu. :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
Silne pochybujem ze v Ageme maju niec skladom.
hej INNO by som asi aj ja zobral je to referencna karta nvidie iba si tam dali svoj obrazok na chladic ,krabicu a cd takze to bude ok.daj prosim vediet cez sz ako si dopadol budem tam aj ja vyvolavat a otravovat ich.Citace:
mali ju v pondelok urcite kamaratovi ju ukazoval skladnik neviem kolko kusov.ten kamarat je doveryhodny kupuje moju asusku a nahana ma stale nech kupim 6800 toto mi hned hovoril ze ju maju ci ju nechcem.Citace:
Lol , ze by konecne bolo nieco v cenniku kde maju uvedene ihned a aj to maju inhed :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Chodec
Som vazne zvedavy ci im pride aspon to Inno.
No neviem, nebudem sa hadat... 6800 (non ultry) mali aj v piatok, GTcka nie. Ale mozno prisli nove, ktovie...
Tak nevim jak si se dival, ale u trech maji 4-7 dni (jmenovite Aopen, Sparkle, Point of View) a ja chci GT-cko a tam je to s dostupnosti podle jejich stranek jeste lepsi.Citace:
No ano , u GT to je vsade , ale u ULTRA je vsade pre order a tu chcem ja. :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
a co Gigabyte 6800Ultra, alebo X800XT ?
Co s nimi ???Citace:
Původně odeslal Wuuduu
nechces? :wink:
Mas ??? ???Citace:
Původně odeslal Wuuduu
tak jsem vcera nainstaloval tu 6800Ultra (je k ni zadara mala kamera) a dneska zkusim testy.
Testy budou urcite zajimave, ale myslim, ze pro nektere z nas (ja a Richardus ;D ) bude dulezitejsi, jestli si tu kartu nechas nebo jestli ji pripadne jednomu z nas prodas :wink: :drool:Citace:
Původně odeslal OBR
K tomu sa mozem len pridat. :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
Inac dnes som znovu volal do Levi , Asus asi uz hodia uplne za hlavu a Inno maju potvrdene od vyrobcu na 27.07. :evil: :evil:
Idem sa informovat na Overclockers.co.uk ako je to z dostupnostou od nich.
Tak ze bych te s tim overclockers nakonec prece jen trosku nahlodal? ;DCitace:
...we are waiting :wink:Citace:
Původně odeslal OBR
S tím "zadara" bych brzdil, formulace "v ceně" je příhodnější :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal OBR
Jestli bude "stesti" prat, tak se mozna dockame i screenu z Far Cry ve verzi 1.2 :D Dnes vysla i oficialni benchmarkovaci utilitka.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Vyzera to tak ze uz na jesen by mali byt karty s 512 MB RAM = DOOM III Highest details.
http://theinquirer.net/?article=17324
Osobne si o tom dovolim silne pochybovat. :roll:
...jj s tym suhlasim, podla mna Doom3 bude potrebovat silnejsiu kartu na Highest details :wink: a pisalo sa to aj v tej leaked recenzii z PC Gameru :wink:Citace:
Richardus: pochybujes o vydani 512 MB kariet na jesen alebo o hratelnosti Doom3 na najvyssich detailoch? Ja pochybujem o oboch!Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
.:::iGor:::. : v tej leaked recenzii aj pisali, ze neexistuje system, ktory by Doom3 bezal na vyssom rozliseni ako 1024x768 a tieto nove testy maju vysledky aj v 1600x1200 + nejake to af a fsaa takze tu recenziu beriem s rezervou
Hlavne sa divim tomu slabemu AMD CPU + GF4MX ...good gaming experience. Kazdopadne najprv si zaobstaram hru a potom sa (ne)rozhodnem pre upgrade. Ved aj keby som 6800gt chcel teraz tak nemam kde kupit. Ale som zvedavy ako to bude s cenami, ved taka 5950 stala na zaciatku cca 23000 a teraz stoji 6800gt teoreticky 16000 tak asi nebude mat kam velmi padnut, skor pridu ohavne low end zalezitosti.
O tom prvom , o hratelnosti Dooma na 6800 nepochybujem. ;DCitace:
Původně odeslal ace
ok :-) , inak udajne by zajtra mali mat 6800gt tu:
http://www.provantage.com/buy-7pnyv0...b-shopping.htm
s postovnym na Slovensko (dost mastne) a este nejakym bankovym poplatkom (?!) je to spolu $438.52 (14432 SKK podla dnesneho kurzu devizy stred), stale o 1500 menej ako napr. v Ageme a ak to bude dostupne...
==
edit:
to je bordel, teraz zmenili cenu z 339 na 448! a pritom to stale nemaju!