mas na pametech pasivy ?
Printable View
mas na pametech pasivy ?
na pametech pasivy mam, ale je to podle mne zbytecna investice :-( pac ty hynixy jedou lidem max na 270MHz (540 DDR) at je chladis nebo ne. Timingy jsem nesnizoval, proc taky : ??? , mozna dosahnes vyssiho taktu, ale vykon to bude mit stejny ne (na taktu 400/520 to ma stejny vykon jako r9600pro).
mod na GB najdes na http://republika.pl/mr_x/vmod/, je to zatim jen polsky, ale hosi uz to prekladaji a v nejblizsi dobe bude anglicky. Navic ten mod je takovy vselijaky. jestli ho budes delat tuzkou, moc sanci na zvyseni vykonu nemas - zvysenim napeti na GPU klesne napeti na pametech (tuzkovy mod VDDQ je bohuzel neucinny).
Me osobne se vmod tuzkou celkem povedl :) 380/520 -> 430/510 bez artefaktu. ;D
tak sem pořídil saphire radeon 9550 128/128 hynix 5ns a na ně pasivy zalman ZM-RHS1....
kam si myslíte že ji až dostanu???.....a jak nejlíp???...
díky za každou odpověď....
no tak to je naprd, chtelo by to vmod na jadro i na pamete >:}Citace:
Původně odeslal maxr
Ja uz tu mam svou GeCube R9550 Infininite a ted okolo pulnoci ji prubnu. Zadne silene taktovani a testovani me zatim neceka, nemam na to cas kvuli praci, ale berte to jako info, ze uz jsou dostupne. (mam ji od Radima Stepance, kteremu timto jeste jednou dekuju :wink: )
Tak mam objednanou na testy taky jednu Gecube 9550 Infinite, prijde rano DPDckem. Jsem zvedavej, jak si povede...:-) Jo a ta karta nema pameti 2,8ns, jak tu nekdo psal, ale jsou to Hynixy 2,5ns!!
2,8ns paměti má Gecube 9550 Xtreme, Gecube 9550 Infinity má 2,5ns.
Hořím nedočkavostí na výsledky Gecube Infinite - abych věděl o co jsem přišel, když jsem nevydržel čekat :-( a jaký výkon bych dostal navíc za rozdíl 600kč oproti jetwayi
umí vám přes atitool taky měřit teplotu? jak je na tom s chlazením - hluk/teplota? Kam až jste dostali paměti? Někde jsem četl, že k 800MHz by mohly jít...
Tak já teda rozhodně nelituji....paměti při pořádně udělaném chlazení dostanu až na 780MHz 8-) což myslím že za 2500,- je coooool :DCitace:
Původně odeslal DAN2
No taky přízpěvek do pranice :-)
Sapphire ATI Radeon 9550 128 bit 128Mb DDR (250/200MHZ)
OC zatím :-)
Sapphire ATI Radeon 9600 non Pro (398/276MHz)
no nevim nevim mám na pamětech sice pasivy ale ty paměti stejně nepečou sou chladný jako bez OC??!!!
Jádro je vcelku taky OK (standartní chlazení)
jen mě zaráží jeden odpor nebo co to je !
je na zadní straně karty ( tam co není větráček) nakraji u rohu u prostřední paměti. jsou tam celkem dva stejný černý "kostečky" velikosti tak 2x2 mm se třemi výstupy prostřední je ucvaknutý nezapojený a ten jeden "odpor" nebo co to je (fakt nevím neznám tak sory za ten blbej popis :-)) dost peče aš mám strach aby se nespálil!! mám na něj sice pasiv ale nevim nevim je to jediná takhle horká součástka na té kartě jinak na OC je ta karta good jen to jádro mohlo jít víc :-))
V pondělí mi ten zázrak taky projde rukama, tak jsem taky docela zvědavej. Když půjde hoodně dobře, tak si ji asi nechám místo mojí Aušusky. ;DCitace:
Původně odeslal Hrady
ja som to dostal fpohode na 760.. bez pasivovCitace:
Původně odeslal Bomba
Takze test se zatim nekona, sem nastvanej na nejvetsi miru. Zaplatim si DPD do 24hodin, celej den tvrdnu doma a nic. Tak tam volam a ze prej prijemce nezastizen. No a nakonec se zjistilo, ze oni ten balik dali do spatnyho auta a misto do Strakonic jel do Tejna. Je to proste banda blbcu.
To je síla, tak to jsem zvědavej kam pošlou tu mojí, mám to taky DPD 24h :oCitace:
Původně odeslal Hrady
To ti pokazili celej víkend co? :-)
Jinak už zase nejsou, dnes jsem volal do EO a měli 2 poslední a že pravděpodobně do konce roku nebudou.
ja som kupil taky prima kusok z agemu MANLI 9550 128MB BGA default takty
400/250 :wink: cena okolo 2600 Sk taktnut s default chladenim ide bez artefaktu na 470/250 pamäete nic moc :?: ale spokojnost za tie peniaze ... 1600 bodov 3Dmark2005, 3600 bodov 3Dmark 2003
V utorok ju budem mat doma na skusku, tak napisem vysledky pretaktovania, bude zaujimave sa rozhodnut ktoru si necham - Jetway alebo GeCube....Citace:
Původně odeslal DAN2
ALL: Inac sorry za ten prispevok "GeCube Infinity"v hlavnom fore, som si pomylil tlacitko, to mala byt reakcia na toto forum samozrejme.
Vcera sem sokusel ABIT Radeon 9550 128bit 128MB default takty asi jak kazdy 9550 250Mhz GPU a 400Mhz memory ... pamate byli samsung 4ns a podarilo se mi ji dat 450Mhz chip a 520Mhz pamate ... na 550Mhz jiz hazely artefakty ... mozno by se jeste dala najit nejaka frekvence. Chladeni pasivne ... celkem tichy chladic.
neví někdo kde by byla "bezpečná" a maximální fregvence pamětí Hynix 4ns?? teď mi jedou na 276MHz a určitě by šly i víc ale mám strach abych to nepřepískl!!! jinak paměti jsou naprosto chladné i při této fsb!! mám tam sice pasivy ale nejsou tam ani zapotřebí
To je od kusu, zkus ATI tool, to ti zatíží kartu, testuje chyby a zvyšuje takty, při první začne postupně snižovat takty, až najde tu 100% bezchybnou. Rozpozná i 1 chybu za třeba půl hodiny, což okem asi těžko poznáš. Možná se budeš divit kolik ti to hodí.Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
Když to přepískneš, tak ti to rozhodí obraz, ale po resetu bude zase všechno OK.
Nasiel som tuto stranku ohladom GeCube Infinite: http://www.3dspeed.com.tw/GeCube/gecube9550ocENG.htm - vyzera to zaujimavo....uvidime
Hele tam jak je ten graf a je tam 9550 pro to je ta od asusu to game edition ????Citace:
Původně odeslal Anduril
Maj to v nakym obchode v praze ??????Citace:
Původně odeslal Kokis
Všechny vás zdravim. Měl bych na vás ještě 1 dotaz.
Máte někdo zkušenosti z provozem Catie, SolidWorksu a hlavně ProEngineera na Radeonu 9550 ??
Já mám konkrétně zálusk na ATI Radeon 9550 128 MB 128 bit od GIGABYTU. Doufám, že na tom s OpenGL nebude nebude podobně jak někerý GeForcy. (ProEngineer na nich nejede.)
Za všechny vaše odpovědi předem díky.
Tak jsem koupil(nastesti jen pro kamose) His excalibur radeon 9550, a musim rict ze je to tak trochu zklamani: pameti(samsung 4ns) nejdou pres 230, jadro max. 375 -> na moji sestave max cca 3000b 3D mark03(softmoded catalyst 4.11, taktovano pomoci atitool) :?
Jeste zkusim nove ovladace, ale moc sanci tomu nedavam, proste HIS nebrat :-(
Tak ta infinity je v compu a zatim jsem ji zkusil 500/750, jede normálně, ale nemám čas na velký testování, takže uvidíme tak zítra, pozítří až ji pořádně otestuju.