zas ten chladic nie je taky malicky - prave naopak, je vacsi ako ten povodny len su tam neni pasivy na pamatiach a tie este k tomu nie su ziadnym sposobom spojene s pasivom jadraCitace:
Původně odeslal Fleak
Printable View
zas ten chladic nie je taky malicky - prave naopak, je vacsi ako ten povodny len su tam neni pasivy na pamatiach a tie este k tomu nie su ziadnym sposobom spojene s pasivom jadraCitace:
Původně odeslal Fleak
kdyz uz vime jak vypada SP/XT,tak mi muzete poradit jeste s necim... pristi tyden si jdu jednu koupit a nevim jestli SP nebo XT, popr. jestli od MSI nebo primo od nVidie...
predem dik za rady
a ono sa daju vobec zohnat dosky od nVidie? a osobne ti mozem odporucit MSI a SP verziu hlavne ma tichy vetron a podla mna vcelku slusny oc na to ze nema chladice na pamatiach - konkretne 440/770
isiel som aj 450/780 ale to uz sa karta sem tam zasekla a potom pokracovala dalej ale akoby zmenila takt a isla pomalsie - proste nejaka ochrana
taky jdu od VGA MSI FX5900SP-VTD128 bulk, FX5900,128M,DVI,VIVO i když to označení (FX5900SP-VTD128 dle http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=476) je vlastně špatné ;D
no tak už ji mam taky včera mi přisla!!!Je to fakt macek uz jsem se bal ze se mi tam ani nevejde.Jeste jsem ji moc netestoval a vunec netaktoval!
Ale v 3D marku 2003 mi na default a CPU 2000 MHz dava 5160 bodu!Ale myslim ze az to bude na cistym systemu tak to da vic.
Jinak co se tyce vetraku tak to me zklamalo velice mi to narusilo muj silent mod :D .Neni moc potichej a zda se mi ze nema moc velkejh pritlak k jadru
Hm, ja už len čakám kedy pojde tunak distributor do BGSka jednu MSIčku. Len nejako sa im nechce...A ja sa už teším ako male decko :)
Ja se taky tesil jak ji vyzkousim. Vcera jsem konecne byl v Czechcomputeru pro MSI 5900SP. Mel jsem ji objednanou pro kamose do novyho kompa, tak ze ji testnu. Ale nefunguje :cry: Normalne se ani neroztoci vetracek, proste je asi uplne dead (jenom kdyz zapnu komp, tak v tom vetraku malinko skubne a dal uz nic) :-( To se ta reklamace asi protahne, protoze je v CC na sklade nemaji a termin dodani neznamy :?
tak to je pech... :-( to by mě asi položilo, čekám na ni tak dlouho a pak.. :evil:
hele Fleaku pošli pak výsledky na default a na max. :-) rád bych na to mrknul ;D
Mne sa tiež netočil vetroň, pritom karta fungovala... Ale reklamácia to vyriešila... Výmena kus za kus, hneď v ten deň... :wink:Citace:
Původně odeslal MV
Meral som to pred reklamačkou aj ohmetrom, karta nedodávala ventilátorku žiadnu štavu...
Ale povedal by som, že táto novšia je náročnejšia na zdroj... Musel som trochu stiahnuť takt CPU a zrušiť napájanie zopár ventilátorov, aby som ušetril nejaké W... :-(
BTW. Funguje niekomu s týmto novým PCB (chladič len na čipe, RAMky do radu) zobrazovanie teploty GK v ovládačoch? :?:
Tusim tu uz niekto mal taky problem ze sa mu netocil vetrak, skus ho supnut do napajania pre chipsetovy vetrak ci to nepomoze (ked nic ine budes mat dalsie info pre reklamaciu)Citace:
Původně odeslal MV
Ak je to SP a nie XT mozno by som na tvojom mieste to rozbehalaj za cenu nejake bastlenie ako dostat na reklamacii XT
PS. Neviem co sa stalo ale odkedy som nainstaloval RC Cars a snazil sa ich rozbehat 1024*768 max detail + 4xAA/4xAF tak pri jadre na 450 uz zacinaju blbnut - na zaciatku kazdeho zavodu sa seknu nachvilu asi na 50% sa po par sekundach rozbehnu alebo BSOD nv4_displ.dll. Pritom som hral Halo na takej frekvencii aj 4hod v kuse a pohoda.
Ona nefunguje VUBEC :!: Proste se s ni ani nerozjede komp, zkousel sem to i ve svym PC a taky nic. Disky jsem odpojil - zkousel jsem to jenom na Bartonovi 2500+ (no OC) + RAM + grafika na 350W zdroji a nic. Jakmile jsem tam dal svyho Radeona nebo Abita Ti4200 pocitac funguje normalne.
Jeste ze to neni moje grafika 8-) Tak pujde na reklamacku...
tak to je asi opravdu vadná :-(
neni nahodou na slovensku nejaky shop co by mi poslali tu 5900SP a abych to mel bez DPH? jestli o nejakem vite tak mi nahodte link dik
:lol:
Tak jsem tu grafiku (viz vyse) odnes do CC, no a je na reklamaci a cekam na vymenu. Co je ale nepochopitelny - zavada je v tom, ze VPU je normalne pripajeny nakrivo :eek: :-o Proste na jedny strane vylejza z PCB o kus vic a ani tam poradne nesedi. Plus jeste navic zadrenej vetrak :evil:
Ted uz vazne zacinam pochybovat i o kvalite MSI grafik a jejich vystupni kontroly :roll:
ja taky mel vzdycky s MSI problemy :-( ale zrouna tahle karta jede v pohoCitace:
Původně odeslal MV
zž od začátku jsem měl výrobky MSI a nikdy problem nebyl :? Myslím, že bude nějaká blbá náhoda... :-(
Tak mozna to byla nahoda, ale co tam ti tajwanci delaj, ze muzou pustit ven kartu, ktera ma chip viditelne nakrivo? Nijak to netestujou? Ja myslel ze jo...
uz jste nekdo videl nekde V CR/SR cenikach 5900XT vod leadteku ?? http://www.leadtek.com/3d_graphic/wi...0xt_tdh_1.html
ou nasel jsem ji ve statech za 220 dolacu to je asi 5800 vcetne DPH...... ja ji chci.....
tak jsem dneska koukal ze CC zacal prodavat tuhle kartu od Sparkle a Club3D.A musim rict ze hlavne ta od Club3D je velice zajimava hlavne se mi na nic moc libej ty pasivy.Mohla by byt dobra na OC.
Jinak ty ceny tyhle karty uz jsou zas dost vysoko kdyz vezmu v potaz ze pred 2 tydny jsem ji od MSI kupoval za 6450 s DPH 8-)
Jo jo sou nejak drazsi. Ted sem si byl na reklamacce pro novou 5900SP, tak nez ji dam kamosovi do kompa, tak to projedu a otestuju, jestli to neni nahodou rychlejsi nez moje R9700 ;D A chip ma pripajenej rovne, jupiiii :lol:Citace:
Původně odeslal Fleak
nevite nekdo proc je MSI 5900SP o 500,-Kc levnejsi nez 5900XT(podle ceniku edcz). SP by mela bejt lepsi, nebo nee ???
SP je lepšia, predajca sa tomu asi nerozumie a keďže XT sú o trošku "novšie", tak im dal asi preto vyššiu cenu :)Citace:
Původně odeslal Kena
Ja myslim, ze je to jednoduche. MSI proste ty SP vyprodava a zustanou jen XT ( vzhledem k spatne dostupnosti SP to tak vypada )Citace:
Původně odeslal ICE29
SP verzi dostanes jen v pytliku ale myslim ze ta XT ma dost her a programu k sobe :idea:Citace:
Původně odeslal Kena