Re: GA P35-DS4- zkusenosti, tipy, atd. ...
Tak mám problém, prosím o pomoc.
Přidával jsem do PC nový 1TB disk, zapojil jsem, zapnu. Nejdřív se PC přeplo do default z OC, vše fungovalo.
Provedl jsem tedy restart, podíval se do BIOSu, kde byl disk v pohodě. Po té když jsem restartoval, tak se mi PC vždy zaseklo na základní obrzovce BIOSu, kde se zobrazilo Mem a konec, zásek - pomohlo vypnutí zdroje.
Takhle to dělalo 3x za sebou.
Říkal jsem si, že mi to asi nezvládá Seasonic 400W zdroj, takže jsem nejdříve vyndal jeden disk, pak druhý, pak všechny disky, ale pořád to stejné.
Provedl jsem i CLEAR CMOS a stejně zásek na logu (to jsem měl před tím vypnuté).
Vyndal jsem paměti a po tom to děalo dokonce to, že když jsem PC zapnul, tak bylo chvíli zapnuté a následně se vyplo a pak zase zaplo a tak pořád dokola.
Teď to dokonce dělá i když jsem paměti vrátil.
Na desce je asi 6 signalizačních diodek - nejspíš stavu, tak od shora dvě svítí červeně, jinak ostatní zeleně.
Bohužel jsem nikde v manuálu ani na webu nenalezl co to značí :(
Žádám tedy o pomoc, jeslti někdo nemá njěaký tip :(
na tve verzi desky 2.1 by to mohl byt Dynamic Energy Saver, jinak me nenapada, jake LED tam jsou. Jiz nekolikrat jsem tu cetl ze pomohlo vyndat / zandat procesor...ale nevim jestli byl projev problemu podobny tvemu.
Tak jsem to vyřešil výměnou zdroje :).