-
Re: [FOTO] Fotky, konfrontace výtvorů, rady, tipy... III.
Kaltas: No on je problem, ze ta puvodni fotka prave neni ostra. Ted z tvych fotek nemohu dostat EXIF, takze nevim jakou jsi mel uzaverku, ale psalo se tu o velke clone, takze jsi to mozna neudrzel. Proste bych to rekl tak, ze se ti to nepodarilo a ted uz z toho moc nevytahnes, ale i tak ty fotky nejsou spatne. Ovsem to jak to ty vyhladis, to je jako kdyby tu holku vyredrovalo PC :)
-
ta fotka je divne/zle odfotena a z hovna bic neupleties, takze nabuduce si to lepsie odfot a budes sa musiet menej hrat z PS ;)
-
Citace:
Původně odeslal MadCap
ta fotka je divne/zle odfotena a z hovna bic neupleties, takze nabuduce si to lepsie odfot a budes sa musiet menej hrat z PS ;)
Nebuď tak tvrdý...:) Fotografie je na první pohled sympatická, především kvůli krásné modelce, ale při bližším zkoumání se dají objevit zmiňované neduhy. Mně se zdá pro použité ohnisko ekv. 105mm čas 1/45s už dlouhý, možná kvůli tomu je to původní foto neostré. Já bych rozhodně snížil clonu, zkrátil čas a udělal to tak více "prostorové" či plastické, jak někdo používá. Ale ta druhá se Ti Kaltasi imho povedla ;)
-
Citace:
Původně odeslal Dismembered
Nebuď tak tvrdý...:) Fotografie je na první pohled sympatická, především kvůli krásné modelce, ale při bližším zkoumání se dají objevit zmiňované neduhy. Mně se zdá pro použité ohnisko ekv. 105mm čas 1/45s už dlouhý, možná kvůli tomu je to původní foto neostré. Já bych rozhodně snížil clonu, zkrátil čas a udělal to tak více "prostorové" či plastické, jak někdo používá. Ale ta druhá se Ti Kaltasi imho povedla ;)
dobra modelka ti ale dobru fotku sama o sebe neurobi ;) nejaku tu ostrost z toho vytiahnes ale obecne je to prilis neostre/soft aby vysledok za nieco stal :) treba si pametat, ze chybami sa clovek uci :)
-
Citace:
Původně odeslal MadCap
dobra modelka ti ale dobru fotku sama o sebe neurobi ;) nejaku tu ostrost z toho vytiahnes ale obecne je to prilis neostre/soft aby vysledok za nieco stal :) treba si pametat, ze chybami sa clovek uci :)
Podla mna je ta fotka kompozicne a svetelne dobra. Jedine, co tam imho vadi, su tie chlpy na hlave a vysoka clona.
-
Citace:
Původně odeslal jan555
Imho nebude. Použitá velká hloubka ostrosti to prostě dělá hodně "placatý", nemůžu si pomoct.
bohuzel jeste nemam takovy fotograficky mysleni ... kdyz mi to nekdo takle naserviruje tak to tam taky vidim, ale jinak by mi ta fotka prisla dobra po tech upravach co sem psal ... takze s tou hloubkou ostrosti samozrejme souhlas (ale zatim bych tady potreboval rank "fototele")
-
Chybami se člověk učí ;)... Příště to vyfotím s kratším časem, to rozostření je tam tak brutálně markantní kvůli tomu, že je to výřez menší než 1/4 původní fotky... Připadal mi zajímavý výraz, jinak bych se na to úplně vykašlal...
E1: zkus trochu víc popsat, co se Ti na tom nelíbí, než nám říkat, že Tě něco bolí, na to je fajn brufen ;)...
-
Citace:
Původně odeslal Kaltas
E1: zkus trochu víc popsat, co se Ti na tom nelíbí, než nám říkat, že Tě něco bolí, na to je fajn brufen ;)...
Sorry, máš pravdu. Takže pozrel som si tú pôvodnú fotku a s tým blurom si to extrémne prehnal. Ten nos vyzerá, ako keby si cez neho prešiel rozmazávacou gumou. Myslím, že toto ti uź písali, len vtedy som tú fotku nepozeral, tak som ani nehodnotil. Zatial táto veriza je podľa mňa najlepšia: http://temp.powermac.cz/_oc/osklivy_new.jpg
-
Jj... To je pravda... Z té fotky tak, jak je vyfocená se toho asi víc dostat nedá... Alespoň ostatní z toho focení tím naštěstí netrpí :)...
-
Jako "něco" se z toho jistě dostat dá, ale bude to chvíli trvat a tu malou hloubku ostrosti neuděláš. S vlasama jsem se nemazal vůbec, ale když tomu dáš půlhodinku, určitě z toho něco vydojíš ;D (tohle byly asi 4 minuty a umím kulový) http://jan555.madcap.info/osklivy2.jpg
-
-
kozmetiku, make-up a vlasy by si mal nechat na vizazistoch a nie to robit v PS :roll:
-
Citace:
Původně odeslal jan555
Jako "něco" se z toho jistě dostat dá, ale bude to chvíli trvat a tu malou hloubku ostrosti neuděláš. S vlasama jsem se nemazal vůbec, ale když tomu dáš půlhodinku, určitě z toho něco vydojíš ;D (tohle byly asi 4 minuty a umím kulový)
http://jan555.madcap.info/osklivy2.jpg
Pěkné, to se docela povedlo :) ... Ale asi dám přednost nafocení znovu :)...
-
po úpravách vznikl celkem hezký kousek umělé hmoty...
-
Citace:
Původně odeslal kamil
po úpravách vznikl celkem hezký kousek umělé hmoty...
Začínám na takové posty být alergický ... Jestli umíš lépe, ukaž a já se rád podívám, jestli umíš poradit, poraď a já si rád poslechnu, ale to, cos sem napsal teď opravdu velkou hodnotu nemá...
-
Citace:
Původně odeslal Kaltas
Začínám na takové posty být alergický ... Jestli umíš lépe, ukaž a já se rád podívám, jestli umíš poradit, poraď a já si rád poslechnu, ale to, cos sem napsal teď opravdu velkou hodnotu nemá...
Jj, Kamil je velký odborník - hlavně otázky perspektivy jsou jeho silná stránka... ;)
-
Citace:
Původně odeslal Kaltas
Ale asi dám přednost nafocení znovu :)...
Jj, strongly recommended ;) Jestli to můžeš udělat, tak máš fakt štěstí ...
-
Citace:
Původně odeslal jan555
Jj, strongly recommended ;) Jestli to můžeš udělat, tak máš fakt štěstí ...
Jojo, slečna naopak bude ráda, že půjdeme fotit znovu :)...
-
Citace:
Původně odeslal Kaltas
Jojo, slečna naopak bude ráda, že půjdeme fotit znovu :)...
Máš ateliér v Teplicích nebo v Praze?
-
-
-
Moc pekne, architekturu mam rad. Opravdu nevim co vytknout, snad mozna uzsi ramecek :)
-
Taková hloupost z jednoho muzea. Fotka je bez úprav
www.volny.cz/maxoc/foto/car.JPG
-
-