Aspon maly prehlad : http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=62353
Printable View
Aspon maly prehlad : http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=62353
Takže jsem dnes vyzkoušel Venice 3000+, stabilně funguje na 2900 MHz při 1,64v, vyroben v 17 týdnu, série začíná na LLBBLE 0517??????
co uvest chlazeni, Prime aspon 8H?Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Mam na pujceni od kamose Venice 3000+ LBBLA(nebo tak nejak), ale nedari se mi vubec zvednout FSB pres 220. Delam to stejnym postupem, jako driv s Winchesterem (ten sel urcite na 2300 s 1.5V), ale nedari se :(.
Jak je FSB nad 220 (i kdyz dam to Vid special +110%), poc se resetuje pri nabihani WIN (pak se mi zda, jako by se disk spoustel uplne znova).
Pameti mam 2x Corsair (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26397) - jedou v dual rezimu, LTD snizim na 4x ci na 3x, nastavim delicku, zvednu napeti na procaku, ale nic nepomaha. (kamos by mi ten Venice pripadne nechal za muj Winchester - on OC neholduje)
Zkusil jsem i BIOS 3.16 misto 3.10 a nic.
DFI LP NF4-ULTRA, 2x 512 Corsair DDR400, Venice 3000+, Seagate 7200+ SATA 160GB, Gainward GF6600, Chill 410W
kdyz se tu porad resi ta propustnost pameti, zajima me jestli to ma nejakej vliv treba na fps ve hrach ? treba rozdil 3gb/s a 5 Gb/s
Nema .. staci sa pozriet na rozdiel DC vs SC .. :wink:Citace:
Původně odeslal NazQul
Chlazení bude asi vodník, když ho mám v podpisu, prime 10H stabilní.Citace:
Původně odeslal elemeNt
screen pls :)Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
Tak muj LBBLE 3200+ zatim testovan na 2400 s def a 2600 při 1,456V real. Test v Prime a 3DM05. Vic ho zatim nemam cas smazit neb ladim naprosto shitovy pameti :-(
fotit to sem nebudu, protože bych to musel pustit ještě jednou a dělat nebudu jen proto, abych Ti dokázal, že mi to tak jede. Jestli nevěříš, je to tvůj problém.Citace:
Původně odeslal elemeNt
Hele fotit to nemusis udelej screen z CPU-Z to staci. Snad te to tolik nezdrzi, urcite jsi hrozne zamestnany, ale chapej nas, chceme vedet takhle pekny vysledek! :)Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
screen bys hodit mohl
neni to o tom, ze by ti nikdo neveril, ale zajimaji nas hodnoty, atd
a kdyz uz jsme u toho prime, neni problem to pustit pres noc!
tech 8 hodin stejne spis, nebo ses v praci,skole
ono stačí postnout CPU-Z s prime95 po 30minutách - to už má dostatečnou vypovídající hodnotuCitace:
Původně odeslal CZ_Viper
nediv se tomu zájmu, protože 2900 tady, pokud vím, ještě nikdo neměl
snad ale bude mit :) dle ty XS databaze mam celkem slusnou serii a s H2O se na 2800 a vic snad dostanu
Tak mám Venice 3200+ a nějak se s ní nemůžu srovnat na MOBO epox 9npa+ mi win běžel v pohodě ale venice se pořád bouří dělá to psí kusy jednou blbne grafika potom zase boot disk a hlavně při nastavení frekvence FSB vyší něž 250mhz mi bios vtipně připomene že frekvence procesoru není správně nastavená a resne komp skoušel jsem všechno co mě napadlo ani noví bios nepomohl tak nevím co stím zatím mě to docela sklamalo ale mám dojem že problém bude na úrovni mobo-procesor nějak se nemaj rádi.
jestli máte někdo nějaký skušenosti s epox-venice tak pleas HELP!!!! :oops: :oops:
mne ted zacinaj problemy s grafikou od 2,6ti, takze sem zvedav na vyvoj...
mas tam novej BIOS s podporou Venice ?Citace:
Původně odeslal rex
Jo mám ale příjde mi to jako když nejak nefunguje PCI lock
Tak ja mam 3500 venice, a s taktovanim nemam moc priaznive vysledky .
Skusal som aj napajanie, aj zmenit nasobic no asi tak ze od 220 fsb, to robi problemy aj mne. Aj s pametami som sa hral, ale iba s mhz. Teraz mi to ide stabilne na 2320 mhz, ale neni to nic moc. Iked vykonovo v sandre je ne urovni p4 3,8 ghz.
No samozrejme ze si nestazujem, iked by to mohlo byt lepsie. :-) ( to taktovanie ) Budem laborovat dalej, ale na teraz mi to staci.
3d mark05 okolo 5000 b.
Asi mám velké štěstí, ale mě 3000+ chodí při 1.4V na 9x275 a při 1.575V na 9x300. Vše ozkoušeno, PrimeStable 8 hodin.
Neviete ako je to s podporou double sided modulov? Pocul som ze prave venice mala riesit problemy a snad by uz aj mal ist dualchannel s doublesided na command rate 1T.
Tak mám teda obrázek z CPU-Z + Crystal CPUID + Prime, ale nevím, jak sem dostat obrázek, popř. pošlu na mail.
Tady je teda důkaz
http://img213.echo.cx/img213/610/a64...size4yh.th.jpg
Pls je nejaky ovladac do winXP pro AMD64 ? Neco jsem o tom zaslechl :?: