Zdroj mam 500W a na 12V vetvi 12,55 az 12,65 a na 5V vetvi 4,85 az 4,90 a zadny výkyvy, zdroj drží!!
Printable View
Zdroj mam 500W a na 12V vetvi 12,55 az 12,65 a na 5V vetvi 4,85 az 4,90 a zadny výkyvy, zdroj drží!!
když píšeš, že nemáš výkyvy, tak co to 12,55 až 12,65???Citace:
Původně odeslal Jenxik
No nevim, jestli 0,1V povazujes za významnou odchylku, ktera by to mohla ovlivnit.
on nemyslel ten 0.1V co ti lita ale tech 12.55V ... to uz je docela hodneCitace:
Původně odeslal Jenxik
Rekl bych ze do 13V je to porad jeste dobry. Diky vsem za snahu poradit. Muj problem uz se vyresil. Mam ted jinej kousek, otevren na 16/6 400*900MHz a prepinani do low power 3D sem vyresil v Riva tuneru v Power user zprovoznenim funkce Performance level Forcing.
jestli mas na 16/6 a cpu 2530 mhz skore 10500 v 03 tak mas v kompu neco spatnyho pac me na 2300 mhz a 12/6 taktech 395/950 dava neco malo pres 10500 a tech 50 mhz na ramkach nedela takovej rozdil.
Mozna je to zrovna tech 50MHz na ramkach a nebo taky pomalejsi chipset na desce (KT600). Laka me zkusit jestli by to na nForce2 bylo lepsi, ale zatim nebyla prilezitost...
ma niekto skusenost s touto kartou ide odomknut ??? ASUS GeForce FX6800LE
Dik
a preco mi nesla, idu vsetky odomknut ale ci uspesne tak to je uz ina otazka ;DCitace:
Původně odeslal KOVO
na odomknutie pouzi
Riva Tuner 15.3 je toho plne forum
To odblokovanie mi je jesne ale aka je uspesnost na ASUSE :?Citace:
Původně odeslal Champion
mno ja mam kt600 pokud si to nepoznal a mam fsb jen 200. takze pokud si myslis ze 50 mhz na ramkach udela vic nez odemknuti na 16/6 a 230 mhz na procu tak s tim bych si dovoli nesouhlasit.Citace:
Původně odeslal Jenxik
Tak to se omlouvam, opravdu sem to nepoznal, v Epoxu se nevyznam...
A k tomu vysledku v 03Mark testu, tak v podpise byla jeste stara karta, ted mam tu samou verzi ale jinej kousek a ta je o neco lepsi. Podpis sem aktualizoval a vysledek v 3Dmarku taky....
mno a ted ti konecne ten vysledek odpovida tvy karte.
jasne ze ide mama mia
karta asi trotli :-) , prehrieva sa a znizuje frekvenciu u mna to robi ak prekrocim 440mhz na jadre. proste zniz frekvenciuCitace:
Původně odeslal Jenxik
Ide ;D 16/6 aGPU 400 RAm 790 ??? viac ani chlp :? 10670 3DM 2003Citace:
Původně odeslal KOVO
Mel bych dotaz... mám ASUS V9999LE a pri odemknuti v rivatuneru na 16x6 karta hodila neco okolo 8500 ve 2003 a po pretaktu na 374/870 hodila 10400. Jenze to by odpovidalo tomu ze pipky jsou na 12x6 ??? A pritom v rivatuneru se pise ze se podarily vsechny. Jesice pravda ze tu mají i stejný výsledky,ale taky tu jsou i 11500 (pri podobne konfiguraci) a to uz je velkej rozdil...Nevi nekdo?
374MHz na jádře? No ty vysledky co to s nima porovnavas... tak co sem videl, tak jsou vetsinou pres 400MHz na jadře a 25 MHZ je celkem velkej rozdil. A i ten tvuj procesor nic moc a navic jen na 200FSB.Citace:
Původně odeslal Marta
hmm,más pravdu ze sem vypustil to fsb. :oops: A kdyz vidim tvuj vysledek tak se nedivim. Ale stejne sem tu u nekoho videl ze mel jadro taky na nejak 375 a hodil 11500 a to mel "jen" 64bit 3000+ Winchestra... A tam by takovej rozdil nebyl...(asi) Ale to uz je jedno. Dik
25 MHz není v podstatě téměř žádný rozdíl, takže tím to nebude. Porovnávejte konkrétní konfigurace a pak se můžeme hádat, co je málo a co ne.
Kto chce dobre taktovat tak nech si upravy v Biose Vcore z 1,3V na 1,4V alebo 1,5V.... a somozrejme nazabudat na Dobre Chladenie
Čau lidi. Mám jednu pěknou Leadtek 6800Le 16/6 při 1.5V(bios mod) Gpu=430 Mem=930. 3Dmark05 = 5312 bodů. Chci se tu zeptat, jestli tu někdo z vás má něakej HW V-mod na tuhle kartu? Tak kolem 1.8 - 2v.
Ehm, ne adresu na V-mod, ale vlastní skušenost.
Dík.
Muzes provest tzv. "pencil trick", ktery by te mel dostat k +/-1.8 soucasne s modlym V pres bios (jak mas ted tech 1.5).Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
Navod: http://www.vr-zone.com/?i=926&s=1
Jinak dalsi trochu moznost. Kdyz dáš bios z ASUS 6800GT, tak v nem jde zmenit napeti dokonce na 1,6V.
Uspesne sem ho flashl a vpoho.
BWT: Jak zjistim aktualni realny napeti na jádře???? Ten asusackej program mi porad ukazuje 1,38Vcore a Speedfan 1,48. A ukazuji porad to same at flashnu jaky chcu napeti....
To -=Ondra=-: Dík, ale tohle je Ultra, já mám LE, maj jiný PCB a tohle tam nemohu uplatnit.
To Jenxik: Tak na to ti dám jasnou odpověď. Jedeš pořád 1.5V. Ten Asus je prostě jiná karta, a ta tvoje se prostě na 1.6v biosem nedostane, jinym biosem nezměníš součástky na kartě, tam, kde má většina karet 1.5v má tenhle asus hold 1.6, Ultra má default 1.4 a tak vyžší hodnoty jsou už neoficiální a záleží na výrobci. Je to jen nastavení, a každá karta si pod ním může představit jinou voltáž. Nejlépe to poznáš, že zkusíš maximální přetaktování jádra. Jestli ti mezi 1.5 a 1.6 nepřibide ani jeden mhz, což je můj názor, tak se ti voltáž nemění.