Tie kingmaxi vyzeraju dopohody ... tak ich skus a potom napis vysledky a rozsudok :) Mozno ich kupim :)
Printable View
Tie kingmaxi vyzeraju dopohody ... tak ich skus a potom napis vysledky a rozsudok :) Mozno ich kupim :)
tie kingmaxy som kedysi mal na p4 a boli dost v pohode za svoju cenu :) ked si porozumeju aj s A64 tak do pohody ;)
aj doporucjem tieto - cena paradna - OC slusne (moje @DDR460) a maju peeeknu farbu ;D inak ako vravi JankoHrasko tak dobre ramky jedine na honenie e-penisu (to je zase MadCapov vyraz) :roll:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=50&zbo=18064
Zdravím chtel bych se zeptat, kterou ramku byste doporucili http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18842855 nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24018 . Zajimaji me vase nazory, jsou do socketu 939 a rad bych je trochu potrapil, proto ktere z nich jsou lepsi pro OC?
Shanim co mozna nejlevnejsi a co do vykonu za tu cenu taky dobry pameti 2x512MB pro dual channel, zatim jsem zahlidnul ty Geily v Alfacompu: http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=50&zbo=18064
a přijde mi to zatim asi jako nejlepsi reseni. Mate nejaky podobny napady nebo tipy na takovýhle řešení? Neco do 3000 Kč.....
Zajtra ich idem kupit .. ale az koncom tyzdna ich budem testovat .. tak vydrz a poreferujem.Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
IMHO nejlepsi by byly ty Kingmaxy 433 CL2,5, akorat ze ty ti v dualu jen tak nekdo neodzkousi....Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Edit: Hmm,tak jak koukam na ty Kingmaxy,tak na NF7-S 2.0 v dualu vubec nejedou, takže zase nic.
Co jsem tak pokukoval,tak připadají v úvahu: Corsair, Geil, TwinMOS všecko jsou to DDR 400, CL2.5, 512MB za temer stejnou cenu. Co bych mel koupit nejradsi? ( predpokladam to pozdejs na dual chanel) Potřeboval bych samozřejmě to nejlepší na taktování (vim že to neni nic moc,ale prosťe na víc nemam a ani mi to nepřijde rozumný kvůli pár MHz navíc a lepšímu časování platit dvojnásobek). Dík za rady.
tie Geily mam doma a idu DDR460 bez zvysenia napatia pri 2.5-3-3-6 takze su dost fpohode ;) Treba ale vymaknut seriu pretoze kamos ich kupoval skorej a daju ledva 410
To prave pujde blbe vymaknout,protoze vsechny tyhle znacky bych bral od Alfacompu a ten je jaksi hodně mimo muj dosah. Tady v Plzni totiž žádnej pořádnej levnej krám s trošku většim výběrem pamětí prostě neni. Nebo o něm nevim, plzeňáci? Jedině zajet do Prahy do Czechu,ale zase tam nemaj ty Geily a ty se mi docela libi, ale kdyz pises,ze kamosovi jeli jenom na 410, tak zase nevim. Nebylo to kvuli moc ostrymu casovani nebo kvuli nizky voltazi nebo treba kvuli procesoru,ze uz nesel vejs?
Některé ty Geil Value opravdu nejdou vysoko...četl jsem o tom kdysi i na geil fóru...
Já bych vzal z alfy Samsung (měl by mít TCCC chipy - měly by jet snad až na 500MHz - používaly je paměti Corsair XMS-PC3700 a taky třeba Twinmos Twisters DDR500) a nebo TwinMos.
ma DFIcku nf2 a ladoval do nich 2.8 a proste sa nepohli [casovanie 3-x-x-x] - tak ich cez leto osmazi na 3.5 a pojde po nove :) evidnentne mal ale inu seriu pretoze spod heatsinku bolo jasne vidiet APACER ??? :roll:Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
anduril - obaja ich mame z alfy a na TCCD zabudni ;) Inak niektore tie Geily by prave mali mat UTT ale pochybujem ze nieco take sa do CR niekedy dostane. Si to zober za 2800,- mat UTT cipy to si mozes gratulovat.
Tomase: Ty ses na ty jejich Samsungy Alfě koukal,jestli mají ty TCCD nebo ne? Jako to by byla nejlepší volba samo..
2tomase: Mrkni se ještě jednou. O TCCD jsem nenapsal ani slovo a vůbec jsem je nespojoval z Geil ;) :roll: Myslel jsem TCCC, to jsem se nepřepsal ;) V Alfě mají paměť Samsung za cca 1200Kč, která je osazená čipy Samsung TCCC, nejsou to imho úplně nejhorší čipy za ty prachy - viz moduly, které je používají...
Tak jsem pořídil z Alfy ty Samsungy s TCCC, večer to potrápím na své sestavě a dám vědět, doufám, že budu mít štěstí...
aha pardon v prvej vete boli spomenute geily tak som myslel ze hovorite o ich cipoch :) inak neviem ci ti v predajni dovolia pozriet sa na tie pamate ak su zabalene :|
Tak jak dopadly ty Samsungy?Citace:
Původně odeslal Tantalos
Slabší, SPD časování mají 2,5-4-4-9 na klasiku (2-3-3- 8-11) jsem do nich musel pustit o desetinku víc, tj. 2,7V. Tak mi běžely v duálu na 200 +/- 5 MHz. S 2,9V jsem se při tomto časování dostal až k 220 MHz. Pak už hází memtest chyby, ovšem nemám na nich chladiče, ani je neofukuji a docela topí, takže by se s nimi dalo jít výš. Nicméně je znát, že to nejsou TCCD čipy.
Na druhou stranu stojí polovinu... :wink:
Samozřejmě na 1T, testy s 2T musí zkusit někdo jiný...
Hmm, to vypadá, že ty Kingmaxy budou výrazně lepší... asi je pořídím a porovnám za stejných podmínek s Mushkinama DDR550 za 7k... :wink:
holt tak to tie Geily za 1400,- budu o dost lepsi kaufCitace:
Původně odeslal Tantalos
Taky si myslim, takže holt asi vezmu ty Geily a musim je zkusit ukecat,aby se mi mrkli,jestli tam neni ten nápis Apacer. Jak jsi řikal,že ty jsi tam neměl a jeli fpoho a kámoš to tam měl a byly úplně na nic,jo? A kde byl přesně ten nápis?Citace:
Původně odeslal tomase
ano presne ako hovoris. Ten napis je na to uzsom kraji Ramky, tesne pod heatsinkom, uplne na kraji PCBcka. Tu by to malo byt
http://tomase.helfnimi.com/img/snag/snag-080.jpg
A je tam dostatecna mezera,aby to bylo videt? Neni to nejakym mikropismem,aby to slo precist?Nemusel jsi nejak ten heatsink ohnout nebo dokonce sundat,aby byl ten napis videt? (jdem mi o to,ze budu asi ukecavat v tom krame pres telefon,aby se mi mrkli.....)Citace:
Původně odeslal tomase
Edit: Ty paměti na tý fotce jsou ty tvý dobrý nebo ty špatný kámošovo?
No nevím jestli teda tím obchodem myslíš alfu .. :) ty paměti jsou navíc v krabičce, takže jestli budou ochotní to rozbalit....
Jinak si kámoš dneska koupit toho samsunga tccc, tak jsem to testnul ve svém pc: 400MHz (11-3-3-2,5 @ 2,7V (méně voltů deska neumí) ), 442MHz (11-3-3-2,5 @ 2,8V), 480MHz (11-4-4-3 @ 2,8V)...měl jsem je jen chvilu, ale takhle mi to 3x projelo MemTest. Asi si je taky koupím :)
Nízké latence těm chipům nesedí, ale myslím, že by daly i 500MHz, mně to ale nedá deska (~480max).
Njn, myslim Alfu :-) Nevim,jak jsou tam ochotný,ale pokaď ty paměti nejsou zavařený v ňáký folii,aby nešla rozbalit ta krabka,tak by to mělo bejt při troše ochoty fpoho... doufam :oops:Citace:
Původně odeslal Anduril
No nekecej...! Mě teda musí běžet na 2.9V a dají jen cca 430...Citace:
Původně odeslal Anduril